Home > books > romlah: the untold stories

romlah: the untold stories

hand delivery by mister jigo [+ sindiket sol-jah ]

Dua minggu lepas me sudah buat pesanan. Ingin membeli buku novel ‘romlah’ itu. Tapi sampai sekarang masih belum tiba.

Jadi pihak penerbit telah berbesar hati menggantikan dengan yg baru. Dan me menjadi pemilik buku novel itu dengan rasminya hari ini.

Alahai.

Categories: books
  1. November 22, 2008 at 12:18 am

    romlah? novel melayu ke omputih en me? kompius lak. huhu

    novel melayu oleh pemblog melayu jugerrr.. ape ape aje gittewww.. uhuhu

  2. November 22, 2008 at 12:34 am

    kalu best,sound kite ye…tp byk lagi neh buku x bace2…asik tambah koleksi je…

    nanti tunggu me habis bacer dulu k..

  3. November 22, 2008 at 2:31 am

    nak jguak!!
    tak apa, boleh beli kat maskara disember ni..
    owh btw..
    ada buku pasal hantu lauch kat annexe 5 disember nih..jom pg.
    tak pon lepak tgk fauziah nawi lakon kat stor dbp..tau kan?

    me memang nak gi tengok kak fauziah nawi ittewww .. tungguuuu

  4. November 22, 2008 at 6:05 am

    org kata buku 2 best..
    betul ke??

    nanti me baca dulu k..

  5. November 22, 2008 at 7:23 am

    best sangat2 en me!!
    zara dah baca….^0^

    ko dah lapan belas tawon kannns.. ekeke

  6. November 22, 2008 at 10:13 am

    kang iki buku iki wes dipromot nang En3 kakang ku Jowo Pinter..nang En3 kue pun dipromot jugak…riko oleh diskaun kerr…tuku lah loro..kita pun nak baca juge…sedeqah lah siket kat kawan-kawan boleh kansss.

    me tak promot promot one uooolssss.. koser uuuu

  7. November 22, 2008 at 1:25 pm

    Romlah tu ditulis oleh blogger jugak eh? macam penah terbaca pasal novel ni kat blog cik Bayan. ke dia penulis tu ntah. haha. lupa la.

    bayan? saper bayan? uhuhu

  8. fiza
    November 22, 2008 at 1:54 pm

    urm… blogger tulis.. agak2 kalau fiza nyer Lepaskan Matahari @ http://hafizah.net tu dh siap cmana ek…tingin jgk nk buat buku ni. leh juai kt en_me. hehehee

    good luck my dear..

  9. November 22, 2008 at 2:20 pm

    incik,kenapa buku romlah>
    apa yang best?

    tungguu..

  10. November 22, 2008 at 2:22 pm

    Romlah tu citer apo? bg ler sinoposis sket.
    err.. leh donlod tak? hew hew hew…

    click kat LINK bawah gambor tewww..

  11. November 22, 2008 at 2:28 pm

    Romlah … the untold stories .. sound so XXX gitu hahahaha …
    Apa apa pun, nanti dah abis baca, cite kat kita orang …
    Nak jugak tau …

    sesuai untuk 18 taun keatas.. gittewww
    tunggu..

  12. November 22, 2008 at 4:45 pm

    rom?
    adakah rompak?
    adakah romeo?
    adakah romance?
    adakah romano?

    rom larrr.. ammvoiiii abang itteww

  13. November 22, 2008 at 4:49 pm

    hehe..romlah ke yg pakai payung tu??heh..sexy je~hihi

    sexy kannns.. yg pakey payung tewww romlah yg lainnnns.. ehehe

  14. meen
    November 22, 2008 at 4:51 pm

    hayyyooo en_me..kasi cepat habiskan baca buku tu..nanti buat review yek…

    oke, tungguuuuu..

  15. November 22, 2008 at 4:55 pm

    Xpenah dengarpn…buku psai per tu me?

    citer psai sorang pompuan bernama romlah.. gittewww

  16. November 22, 2008 at 6:23 pm

    citer psl ape tu? =)

    citer psl sorang wanita bernama romlahhh.. ditulis oleh pelbagai penulis bloggerr.. gittewww

  17. Tie
    November 22, 2008 at 6:53 pm

    Hmmm…romlah…napa namanya lain sket? Nanti ceritalah kisah romlah tu…

    oke.. tungguuu

  18. wks
    November 22, 2008 at 8:10 pm

    Dah abis baca nanti beritahu ler sinopsis cerita nie tentang apa…Mana tahu nak beli plak ker…Hehehheheh

    tungguuuu..

  19. November 22, 2008 at 9:51 pm

    Selamat membaca!!

    thanx cekgu muzem ittewww..

  20. November 22, 2008 at 10:37 pm

    me, kita pun ada gak tgk novel ni… tak tau la pasal cerita apa..
    but cover dia agak seksa la kan heheh

    cover yg seksa gittewww.. ammvoiii

  21. November 22, 2008 at 10:42 pm

    salam..so far cam mana..bes tak buku ni?

    so far biasa jerrr.. ehehe

  22. November 22, 2008 at 10:49 pm

    nak google la pasal apa buku nie. style buku macam creepy je rupa..

    creepy katernyerrr..

  23. November 23, 2008 at 1:24 am

    me nie minat cita milionaire ey

    ittewww vukannn buku citerrr.. ittewww buku pengetahuan am.. ehehe

  24. November 23, 2008 at 2:03 am

    novel pasal apa tu ?

    pasal gadis bernama romlah oleh pelbagai penulis blogger.. layannnns

  25. November 23, 2008 at 9:26 am

    x sabar nak tunggu book review nih…

    takdok oghang len review kerr .. tungguuu

  26. November 23, 2008 at 8:03 pm

    wahhhh ada buku photoshop lah. hehe🙂

    belajar sikit sikit gittewww.. ehehe

  27. November 24, 2008 at 9:24 am

    romlah.dah baca buku tu.yaa…sesuai untuk bacaan 18 tahun ke atas ye!!

    dan tidak dijual dikedai buku atau di supermarket terpilih.. gittewww

  1. January 4, 2009 at 4:51 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s