Home > works > go perth

go perth

i have to recall my previous visit [+ circa 2006 ]
perth zoo, western australia

Semalam, ketua jabatan kata tiada masalah. Tapi jurutera projek sebelah kanan suruh me tunggu dahulu.

Disurau, usai solat asar, pak imam rock yg baru beli motor ninja (BKB 3971) pun sudah peluk-peluk me ala-ala pak arab. Tanya me bila nak ikut jejak dia ke sana.

Rasanya baru kelmarin me pulang dari bandar yg cantik itu.

Cerita lain, me ingat akan terima gaji minggu hadapan. Tapi pagi tadi, tiba-tiba pegawai perakaunan itu sendiri yg datang ke meja me dan serahkan cek yg sudah ditandatangani. Bolehlah me meronggeng malam esok kan. Kannns.

Alahai.

Categories: works
  1. November 25, 2008 at 12:12 pm

    wowwwiiiieee…nak beronggeng jauh tuuuu

    jommms akak ittewww.. ehehe

  2. November 25, 2008 at 12:29 pm

    nak pegi perth jugak!!! huhuk

    jommm cekgu maness itteww..

  3. November 25, 2008 at 12:41 pm

    veronggeng ko noksss…jangan layan setan zaliyun tu nokssss..karang habis duit ko…

    sonok tengok pinggul si inul tewww.. ammvoiii

  4. November 25, 2008 at 1:23 pm

    kang…nak ke perth ke? tak nak buat kenduri ngan tahlil ker…jempotlah pak imam rock tu baca doa kang (berkat)…jgn lupa air zam-zam yer..hihihi..huhuhu…

    ammvoiii abang ustaz itewww..

  5. November 25, 2008 at 2:02 pm

    bestnyer en_me nak g Perth..

    kannns.. tapi lom confirm gittewww..

  6. November 25, 2008 at 2:04 pm

    wah… best gak tu… en_me… boleh ker sy apply kat tempat en_me tu? cemana nak hantar cv?

    click kat ‘contact’ me belah atas kanan.. nanti me pass kat hr me yg ittewww..

  7. November 25, 2008 at 2:08 pm

    ronggeng yer.. hummm slalu gambar muka sekerat. tak puas hati ni..

    jommm ronggeng.. ehehe

  8. rya
    November 25, 2008 at 2:26 pm

    Kannns.
    ; )

    ammvoiiii akak ittewww..

  9. November 25, 2008 at 3:08 pm

    arep dolan mareng perth weh?lama tak? Lama gak tak g negeri omputeh…sejak 2001!

    tak confirm lagi bro.. tungguuuu

  10. November 25, 2008 at 3:20 pm

    gi perth? bestnyer…. kat situ ada apa ek? ada bangunan apa yg bulat tu? ala… time ni lah semuanyer nak terluper plaks😦

    ammvoiii, maksu dah gi perth ghupernyerrr.. sonok kannns

  11. November 25, 2008 at 3:57 pm

    3971??? macam no keretaku ittew..
    Perth?? perghh…

    tahun kelahiran 3hb september 1971 agaknyerrr.. ekeke

  12. November 25, 2008 at 4:16 pm

    waaaa…perth?? huhu..

    jommm.. ehehe

  13. November 25, 2008 at 4:53 pm

    ~ jealous la nih en_me dah boleh pi beronggeng… amy tak leh beronggeng lagik la. sob2…😦 ~

    naperr.. me konpius one uooolsss..

  14. November 25, 2008 at 5:00 pm

    Nak ituttt meronggeng, bole?????
    Kikuri a.k.a Thdrwtch!

    no halll punyerrr.. takut ko jerr yg ajak ajak ayammms.. gitteww

  15. November 25, 2008 at 5:12 pm

    rasa2nya budak kecik leh tak masuk kantung kangaroo tu?

    ammvoiii, ko kecik banget kerrr.. ehehe

  16. November 28, 2008 at 12:12 pm

    wah3x…mau ke perth ye..en_me doa2kan le me & hubby pun smooth application nak ke U** Perth ittew nxt year…hikssss

    moga moga jugerr berjaya.. aminnnns

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s