Home > nostalgia > it was 5 years ago today

it was 5 years ago today

it was 5 years ago, exactly today

Ini entri istimewa.

Kelmarin me ada terbaca blogger yg baru me kenal. Semalam, cek yatie dubai buat entri menjawab tagging. Dan me tertarik pada soalan tag yg pertama itu.

a) What were u doing 5 yrs ago .. [+ memories tag ]

[ 28 Nov 03 ] – bila me periksa balik arkib blog me yg ini (sebelah kanan blog), me baru teringat masa itu cuti sekolah juga. Me bawa aQi dan aDm jalan-jalan naik monorail yg baru beroperasi itu. Nostalgia juga sebab tengok gambar me seret aQi yg sedang menangis itu. Masa itu, aQi berumur 5 tahun. Dan jam tangan yg me pakai itu sudahpun rosak sekarang ini. Dan janggut itu rupanya me sudah simpan lama sebelum me menang hadiah jackpot yg itu ya kawan-kawan.

Cerita berkenaan juga, gambar masa zaman itu (2003) masih menggunakan filem gulung.

Cerita lain, me cuma nak bagitahu harijadi me minggu depan. La la la.

Alahai.

Categories: nostalgia
  1. November 28, 2008 at 8:11 am

    aQi sudah 10 tahun lah ye..πŸ™‚ lagi dua tahun UPSR lah dia..
    5 tahun tu lama.. sampai jam pun dah rosak..πŸ˜€

    lamerrr kannns..

  2. fieza
    November 28, 2008 at 8:15 am

    alamak..tok janggut..hehee

    ko lom tengok keghis me lagikkkss.. ammvoiii

  3. November 28, 2008 at 8:19 am

    Kang ME..bila kita dok bernostalgia tang kisah-kisah lama itu tandanya kita dah semakin berumur…beza ngan budak-budak cuma ingat nak makan apa dan nak main apa esok hari…jadi sempena nak sambut besday Kang ME yang itu..beringat-ingatlah bahawa umur kita makin bertambah dan meningkat…jadi kena lah banyak kan amal-amal tu sesuai dengan peningkatan umur…Nak hadiah ke???

    wah, tazkirah pagi jumaat tewww.. terimakasih yo kanng

  4. rya
    November 28, 2008 at 8:27 am

    Hepi birthday in advance. La la la.
    ; p

    insyaAllah, moga panjang umur tok me menyambutnyerrr.. lamer lagikk tewww..

  5. November 28, 2008 at 8:51 am

    hej! en_me…wishing a happiest birthday ever. may you be blessed and have a great year ahead with lots of love and joy…cheers!

    thanx my bro..

  6. November 28, 2008 at 9:10 am

    En_me bday minggu depan berapa haribulan he he he?

    if u r smart, u can find it out by clicking me punyer arkib kat atas belah kanan tewwww.. otherwise, ko kener tungguuuu.. uhuhu

  7. November 28, 2008 at 10:08 am

    minggu depan birthday Me ya???
    nanti kalau makan cake tu jgn lupa saya ya??
    :))

    insyaAllah.. lamer lagikss tewww..
    thanx singgah2 jenguk2 komen2 blog me yg inih..

  8. November 28, 2008 at 10:43 am

    nape xletak gmbar penuh en me….
    yup, dulu zaman batu guna filem yg gulung2..rasa time tu sgguh kaya kalau ada camera..
    skang ni, kodak bley bankrup..malu rasa nk kuar kan camera guna filem tuk ambik gambar!!
    nampak sgt very ketinggalan zaman…

    kalo takdok filem gulung2, takdok larr camera digital macam sekang kannns..
    macam oghang bilang, takdok ulu takdok paghang.. gittewww

  9. November 28, 2008 at 11:51 am

    apela nasib, janggut yg glemer…

    janggut cari makan tewwww.. alhamdulillahhhh..

  10. November 28, 2008 at 12:13 pm

    seorang bapak penyanyang. he he he

    penyayang sungguh.. ehehe

  11. November 28, 2008 at 12:16 pm

    kenapa aQi menangis??? en_me buli dia ye!!! nak kena nih…hehee

    nak kena aperr.. perggghh

  12. November 28, 2008 at 1:20 pm

    lama 2 lima tahun yang lepas..

    kannns..

  13. November 28, 2008 at 1:46 pm

    ~ bila birthday en_me nih? nih yg keberapa nih? tralalalala….πŸ˜› ~

    kalo ko smart, ko cariklarrr sendirik kat arkib belah kanan atas ittewww.. alala

  14. November 28, 2008 at 1:59 pm

    huhu…gmbr2 yg lama2 sumenya dah takde.. huhu..

    kemanerkarr menghilangnyerrr.. uhuhu

  15. November 28, 2008 at 2:20 pm

    owh, 5 tahun lepas barangkali aku sedang berfoya, merempit dan bermain snuker!!!! huhuhuhu

    berfoya, merempit dan main snuker .. dengan saperkarrr ittewww..

  16. November 28, 2008 at 2:29 pm

    eeeee…naik monerel.en me tak pasan ka?dihah ada kat kerusi sebelah masa tu?
    ermmm..hape birthday en me. tawaran ambik gambar dengan encik fazid nordin tu tak tercapai lagi keee?
    ermm….anyway, wish you “Selamat Hari Jadi..moga berbahagia dan sentiasa lapang dada juga mendapat manfaat kebaikan dunia n akhirat,amin.InsyaAllah.
    Juga semoga menjadi teman blogger yang baik sentiasa..ahh..touching2.
    huhuhu
    Mari Raikan Cinta!

    takperlarrr encik fazid sepatutnya jumperrr me.. uhuhu
    thanx akak dihah ittewww..

  17. November 28, 2008 at 3:02 pm

    Sokmo amik gmbr tak der muka en_me nih..

    vollee gittewww..

  18. November 28, 2008 at 3:13 pm

    waahh…hepi becoming besday gitu en_me….smoga berbahagia slalu di samping family tercinta=)

    thanx cek f yg maness tewww..

  19. November 28, 2008 at 4:43 pm

    5thn lepas daku masih lagi penuntut U. Sekarang pon masih lg menuntut di U. Mungkin 5 thn akan datang pun di U. Mudah2an nnt dapat mengajar student U pula.

    gittewww yerrr..

  20. November 30, 2008 at 2:06 am

    wow.
    dulu guna camera yang ade filem tu je kan :p
    skang ni da slr =)
    as time goes by hehe

    kamu pernah pakey camer guner filem ittewww kerr.. leceh kannns.. uhuhu

  21. December 2, 2008 at 5:51 am

    amboiii…pjg intro en.me nak bgtau pasal bday ye??? nway…kami pon blm jejak kaki lg kat monorel tuh…apa larr nasibbbb

    jejak larrr sementara aderrr maserr..

  22. December 2, 2008 at 7:14 pm

    ehmm .. mmg memori sungguh .. thanks for the entry ye ..

    aiseh.. hingatkaan saperr.. afsal lambat reply..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s