Home > myself > lat and gang: in a stamp

lat and gang: in a stamp

(insert stamp booklet)

collecting is not the same as philately, which is the study of stamps [+ wikipedia ]

Semalam me ke pejabat pos ampang park itu. Tujuan me hendak membeli buku setem kenangan hari pertama yg memaparkan kartun-kartun hasil tangan datuk lat kali ini. Memang berbaloi. [+ stampbooks ]

Me bukanlah pengumpul setem yg tegar. Me suka-suka saja.

Alahai.

Categories: myself
  1. December 2, 2008 at 12:12 pm

    Kang ME saya dah ada buku / komik Datuk Lat tu tpi setem belum ada lagi…TQ bgi Informasi…aku pun arek tuku jugaklah…

    cepatlarrr beli, stem keluaran hari pertama sahaja semalam.. tertakluk pada stok masih aderrr.. gittewww

  2. December 2, 2008 at 12:14 pm

    wah..nak beli juga ler…suka kartun lat. kartun senyap penuh makna

    cepatlarrr beli, stem keluaran hari pertama sahaja semalam.. tertakluk pada stok masih aderrr..

  3. December 2, 2008 at 12:24 pm

    Minat Kartun Lat sejak dia lukis dalam ‘Utusan Filem’ lagi

    belilarrr stem dierrr fulakkks..

  4. December 2, 2008 at 12:39 pm

    🙂
    salam singgah en. me terima kasih tggl jejak kat blog adek manis ni….😀

    samer samer.. muga muga kiter leh jadik rakan siber yg baikk baikkks..

  5. December 2, 2008 at 12:39 pm

    wahh.kami sekeluarga suka juga katun/lukisan lat..
    buku dia pun kami ada agak byk..

    belilarr stem dierrr wat kenangannn..

  6. art
    December 2, 2008 at 12:58 pm

    neh baru dapat tinggal komen kat blog uols…
    lat dalam buku best tapi dalam TV tak best

    thanx singgah2 jenguk2 komen2 blog me yg inih..

  7. December 2, 2008 at 1:01 pm

    insyaAllah en_me…. nnt adik manis link kan en_me kat blog adik manis…. so nnt adik manis tk sesat nak cari en_me….. bleh dak ? huhuhuh

    volleeee gittewwww..

  8. December 2, 2008 at 1:04 pm

    teringin nak ada koleksi lat jugak huhu

    gi larrr beliii.. sementara stok masih aderrr..

  9. December 2, 2008 at 1:07 pm

    best jugak la yer.. hehe

    best gittewww..

  10. rya
    December 2, 2008 at 1:18 pm

    beli – 4x muncul (stakat tulisan sy)
    .
    .
    hik hik
    .
    tolong belikannn ; p

    oke, bak sepoh hinggit..

  11. December 2, 2008 at 2:06 pm

    comey nye setem2 tu…berbaloi belikan..

    comey gittewww.. ko pong comey gakks… ehehe

  12. December 2, 2008 at 2:47 pm

    meemmmang berbaloi🙂

    kannns mak suuu..

  13. December 2, 2008 at 2:47 pm

    comelnya setem kampung boy neh. besar pulak tu. nak cari jgklah

    good luck.. limited edition only.. ehehe

  14. iEn
    December 2, 2008 at 4:33 pm

    wah.. comel tol stem2 tu.. nak2!

    ammvoiii bak sepoh hinggit..

  15. December 2, 2008 at 5:16 pm

    Hehehe…
    Namaknya kita kerja berhampiran… dan stem juga dibeli pada hari yg sama di tempat yang sama, no giliran 0145 hehehehe
    kalau ada masa boleh makan tengahari bersama
    Riza 012-3080362
    Care to contact

    ko wat me phobia jaaks..

  16. December 2, 2008 at 5:59 pm

    Hah!
    Agak2 biler plak nk kuar stem muka en_me tu..??? =p

    ko nak beli kerrrr.. very derrr

  17. December 2, 2008 at 6:21 pm

    boleh jadi colection….

    leh jadi harta karun kaannns..

  18. December 2, 2008 at 7:06 pm

    dedulu mmg suka beli setem yg cantik2 nieh .. ada byk tapi letak merata dlm laci ..
    mcm best aje nak beli setem2 tuh tapi kompem dah beli karang terus dilupakan … huhuhu ..

    gittewww kannns..

  19. December 2, 2008 at 7:07 pm

    salah nama plak .. hehehe ..

    takperrr.. double shot gittewww..

  20. December 2, 2008 at 8:15 pm

    salam en_me…tak tau plak hasil tangan dato lat yg dijual sbgai sampul surat hari pertama..terigin gak nak dapatkan..

    me tahupun dalam suratkabar utusan malaysia sudah diwar warkan giittewww.. ko bacer suratkaabar perghhh..

  21. December 2, 2008 at 8:38 pm

    Tie memang minat kartun lat sejak kecik lagi. Baguslah karyanya dihargai…

    akak tiezee patut dah beli setem ittewww..

  22. December 2, 2008 at 9:38 pm

    tapi rugi if setem tue xdi cop dengan cop hari khas hari setem tue…td de g times square.. kat sane dorg dh sediakan 5cop yang berbeza mengikut hari untuk setem nie…dulu rajin la simpan first day cover or ape2 yg berkaitan dgn setem…tp ade satu album hilang..terus stop…frust la tue kan

    jangan nanti pong frust nak update blog belibuy kamu tewww sudahlarrr erk… ekeke

  23. December 2, 2008 at 9:44 pm

    out of topic–> td de usha satu camera Nikon D60 yang kite de pakai masa kat johor tue…rasa cam nk beli je… tp……

    belilarrrr.. biar papa asal bergaya .. kat blog kamu.. ehehe

  24. December 2, 2008 at 10:40 pm

    sy pun terfikir nak dptkan kartun2 tu di post ofis…huhu

    gi larrr sementara stok masih aderrr..

  25. December 2, 2008 at 11:15 pm

    wow. wuhu. (teruja)

    naperr abang tewwww..

  26. December 3, 2008 at 11:55 am

    insya’lah xkan frust dengan blog belibuy…dalam mgu nie je dah ade 3update…insya’lah hari nie n esok masih ade update yg terbaru…pasl kamera tue nk tnye dari yang pakar… bro pakai kamera ape ek

    pakar katernyerrr.. ko silap blog larrr bro..
    btw, ko tak pernah klik kat ‘about’ atas belah kanan ittewww kerrr, nanti ko akan tauuu jugerrr..

  27. December 3, 2008 at 1:44 pm

    tp bro je yang kite kenal dan ade pengalaman pasl kamera…lebih pakar dari kite kan

    thanx me appreciates itt.. ko dah tengok ‘about’ tewww blom.. uhuhu

  28. December 3, 2008 at 10:23 pm

    incik.nak jugak hahha :p
    incik pos kt yonna pakai setem lat :p

    ahaha, oghang len huha jakkks, tapi tak pernah nak soh me post pakey stem tewwww..

  29. December 4, 2008 at 12:09 am

    dh tgk pun… kite hp pun besa2 je..xde kamera dan bunyi pun mono tone je he…23x la nie harapkan pada sony cybershot T10… tp xterasa kepuasannya la

    okelarrr tewww..

  30. January 10, 2009 at 11:12 am

    setem hari pertama cepat habis..wuuuu~xdapat beli.

    kat pejabat maner tewww..

  31. January 23, 2009 at 10:23 am

    saya pengumpul setem, tapi x sempat nak beli setem tu😦

    bak lima poh hinggit, me jual kat awk.. volleee gitteww..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s