Home > myself > terbakar kampung nampak asap, terbakar hati siapa yang tahu

terbakar kampung nampak asap, terbakar hati siapa yang tahu

(insert aerial)

my sister’s television aerial/antenna [+ wikipedia ]
kampung melayu raya, pekan nenas

Dari dulu pun me memang suka menonton buletin utama tv3 jam delapan malam itu. Kalau ada cerita pasal keganasan rejim israel me akan tukar saluran.

Tapi sekarang setiap hari ada saja siaran dari dewan rakyat. Bikin me meluat.

Nasib baik ada pengawal jarak jauh sentiasa disisi.
Nasib baik juga si karam singh walia masih mampu berpantun. Cantik sebutannya.
Macam, “terbakar kampung nampak asap, terbakar hati siapa yang tahu” kan.

Alahai.

Categories: myself
  1. December 2, 2008 at 3:50 am

    Ho ho ho ho…. nak nyanyi sikit… “Kita serupa…..”
    hohoooooo….
    bosan dan makin membosankan tengok perangai macam budak2

    menyamfahhhh kannns..

  2. buzzybug
    December 2, 2008 at 7:37 am

    terbakar hati memang x ada sapa yang tahu…
    kat Johor, aerial tv tinggi2 kan?

    ahaha, kat batu pahat n muar jakkks..

  3. December 2, 2008 at 7:38 am

    Ye lah kang ME aku setuju sangat apa yang kang sebut itu, macam budak-budak, belajor tinggi-tinggi mcm. antena yang kang me tunjuk tu lah…tapi perangai “hampeh” budak-budak tahun satu pun tak mcm tu. tapi yang uniksnya si Karam singh tu..mcm-mcm pantun dia bagi…naik karam kita mendengarnya…macam luncai dengan labu-labunya itu…..(ni luar tajuks..Kang Korban berapa ekor kang?)

    kerana pantunlarrr karam singh walia fofularrr gittewww..

  4. December 2, 2008 at 7:50 am

    hehe best2 la pantun dia kan. hehe :0

    ambik dari buku peribahasa yg dierr jumperr, kdian dierr apply kannnns..

  5. December 2, 2008 at 7:52 am

    tue kelebihan pengawal jauh…keburukannya.. sapa yang dekat die yang control tv… ” wei aku nk tgk kartun yang korang tutup tv knpe… ” <— sekadar ayat yang terkeluar dari mulut..besa la dulu mase kecik2 xdpt layan tv

    samerr larrr tewww..

  6. December 2, 2008 at 7:58 am

    Suka baca dan dengar perbidalan pepatah.

    ayat oghang dulu dulu .. kannns

  7. rya
    December 2, 2008 at 8:09 am

    terbakar hati, tukar channel TV!
    ahaha..

    ammvoiiii akak ittewww..

  8. December 2, 2008 at 8:14 am

    ku dah jarang tinguk tv nih.. huhu..bace newspaper lagi best..

    pastteww leh jual kanns..

  9. December 2, 2008 at 9:27 am

    mne de hensem bro…besa2 je…
    p/s- masa kat johor hari tue ade juga berpeluang mngunakan kamera nikon yang leh tangkap gamabr cantik tue…nnt sy buh dalam entry ek..tp hasil masih belum menyerlah…byk perlu diperbaiki…lepas nie nk kumpul duit n tangkap satu

    ahaha, biar papa asal bergaya .. good luck abang itteww..

  10. December 2, 2008 at 9:31 am

    mlm td kt berita tv3 ade tnjuk gamba bulan sdg senyum!mcm smiley face..smpat tgk gak keindahan tu.huhu..:)

    mesti kamu jugerr tersenyum chomeyyy.. kannns

  11. December 2, 2008 at 9:47 am

    dh lama x tgk berita sbb menyampah tgk gaduh2 kat dewan rakyat. terpekik2. huh.

    menyamfahhh.. kanns

  12. art
    December 2, 2008 at 10:02 am

    kan…diaorang tuh very the bincang ala-ala budak-budak sekolah pergi debat tak buat preparation. Punyalah banyak isu boleh bawak bincang, diaorang bincang benda merepek-repek. Dah la tuh, menyampuk orang tuh, menyampuk orang neh, saja je…bukan ada point pun apa yang ditambah2 tuh…wah marah neh…
    […]

    marah gittewww.. very flame flame one uooollsss

  13. December 2, 2008 at 10:26 am

    heheheh….aiceh…kita dah balik dari bercuti. tak memblog…bisa buat jadi nanar diri ini.
    en_me, perwakilan saja nak bikin glamer kat dewan rakyat….
    kalo omak den, dah disuruh tutup tibi tu….tu antena rumah den ajooo…mu curik bawak kg ekau erk?

    ammvoiii akak tewww serkap jarang me erk.. manor buktinyorr me curik rumah ekao punyor antenor.. uhuhu

  14. December 2, 2008 at 10:55 am

    ada satu entry pasl los dan faun..layn je la bro ek..nk kuar nie lyn cite ape yg ade kat wayang tue

    ammvoiii, selebriti tewwww..

  15. December 2, 2008 at 11:35 am

    tengok aerial tu teringat time pegi ke ayer hitam johor.. banyak aerial diorang tinggi2 melangit.. kelakar.. hahah

    sekarang dah ramai pakey astro.. gittewww..

  16. December 2, 2008 at 2:05 pm

    mereka mcm kanak2 kan

    hingatkannn kanak kanak ittewww macam kiterrrr.. ammvoiiii

  17. December 2, 2008 at 2:50 pm

    terbakar ati nampak hangus kat mukenye…huhuhu

    gittewww larr fulakkks.. uhuhu

  18. December 2, 2008 at 2:58 pm

    hehehe. kelakar kadang dengan berita kita dah tergelak. ha ha ha

    pak kadok kiterrr kanns.. ahaha

  19. December 2, 2008 at 5:55 pm

    terbakar hati berasap sampai telinge ler…Ahaksss!

    hingat makin kembang dada ittewww.. ammvoiii

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s