Home > Ho Hum > 爱! Ai ! Love !

爱! Ai ! Love !

(insert love 爱 )

你们 – wo ai nimen – gua sayang lu semua – i love you all
at the gift shop, stadthuys building, malacca downtown

Kawan-kawan sayangkan blog me yg ‘Memang Lumayan’ lagi semberono ini tak?
Janganlah tikam-tikam belakang ya kawan-kawan.

Alahai.

Categories: Ho Hum
  1. December 3, 2008 at 12:20 am

    ade org tikam blakang ke bro me?😮

  2. December 3, 2008 at 1:01 am

    Tikam belakang tak main le. Itewww

  3. December 3, 2008 at 2:09 am

    hej! en_me…can’t imagine that there still people who have nothing to do except backstabbing…get life people!😉

  4. December 3, 2008 at 4:49 am

    salam..
    bro pe crita ni..ada org tikam blakang ke..

  5. December 3, 2008 at 5:20 am

    upah org gi tikam belakang..
    amacam?😛

  6. rya
    December 3, 2008 at 7:52 am

    cedera parahkah?

  7. December 3, 2008 at 7:52 am

    sapa ler yg tikam dari belakang tu…..

  8. December 3, 2008 at 7:58 am

    yg penting bukan aku kan?? hehe..
    ku suka blog nih sbb gmbr2 dier menarik… case closed…

  9. December 3, 2008 at 8:26 am

    sgt kejam…itu orang…

  10. December 3, 2008 at 8:51 am

    eh xde…kita xmain la tikam2 belakang ni.lagipun kita nak tikam ngan ape.pisau pun xde.benda2 tajam pun xde…

  11. isnsuhada
    December 3, 2008 at 8:58 am

    huhu nahper x tikam depan…hahaha sayangg blog jer key..

  12. buzzybug
    December 3, 2008 at 9:45 am

    character yang 1st tu, chinese character ke?

  13. art
    December 3, 2008 at 9:58 am

    tikam belakang ar best….oppppssss..
    wo ai ni 2

  14. December 3, 2008 at 10:05 am

    Kang..aku mmg sayang kat Blogs ni..ade yang tikam kot belakangs ke kang? ish..ish..ish..apa pun aku doakan kang ME bersabar lah..doa ku jua moga Blogs (Yg Insaf) ini mampu berkarya selama-lamanya..kangME lah idola aku…

  15. December 3, 2008 at 10:08 am

    aku pernah dpt kad ni dari ramai aweks. tapi aku tak tau maksudnya. jadik tak balas la. patutlah lepas tu diorang dah tak mau jupe aku.hahaha..

  16. December 3, 2008 at 10:14 am

    sabo aje la bang, mudah2an diparengi waras,, serang blog xpe jgn serang orangnya… Tengah jaga exam minggu ni, minggu depan i kena sembelih lembu kat taman,ada 5 ekor..

  17. December 3, 2008 at 11:09 am

    dalam blog pun ada yg tikam2 belakang ke? sabor….

  18. December 3, 2008 at 11:48 am

    wo ai nie
    p/s- kite xsuke tikam belakang….
    out of topic–> insya’lah dengar cerita die nk ke oversea tahun depan

  19. December 3, 2008 at 12:24 pm

    betui betui.. tikam blakang tak best arrr… tak kawan berdosa.. tikam kawan lagik berdosa.. kan kan kan.. hihihihi.. (penah kena gak.. sakit sgt rasanya.. luka still berdarah dan bernanah ooooo)

  20. December 3, 2008 at 10:18 pm

    aik?
    ade org tikam blakang incik ke? huhu

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s