Home > Food > beriani house

beriani house

(insert beriani rice)

roslin beriani house (3313310, 019-7100708, 019-7511908)
14 jalan rebana, 80250 kebun teh, johor bahru [+ albanian coder ]

Kalau me ke bandar johor bahru, kadang-kadang me akan singgah ke restoran nasi beriani itu. Orang kampung bilang, “having lunch.”

Lepas me [+ cerita dulu, ] ramai pula yg tanya. Kelmarin masa me singgah juga, me minta kad bisnes tuan punya kedai. Untuk me jadikan iklan percuma dibawah gambar itu.

Alahai.

Categories: Food
  1. December 4, 2008 at 12:12 am

    perangai bro_me lebih kurang je dgn saya…kalau g mane2 makan sure amik kad bisnes dorg he…23x tp kite jrg wat iklan percuma pun..just untuk berkongsi dgn rakan2 if dorg bertanay kat mne best untuk makan2 ke minum ke

    kadang kadang jakkkks..

  2. December 4, 2008 at 12:22 am

    buat perutku menyanyi-nyanyi
    hoohoooo

    nampakkk sodappp.. kannns

  3. December 4, 2008 at 12:44 am

    berapa harganya bro

    me luper nak check resit dierrr.. takper, ko call jakkks nombor tewww..

  4. December 4, 2008 at 12:53 am

    ok bro…tp xtau la bile rasenye akan turun ke johor lg… rasanya hujungbulan nie ke segamat coz tolong mbe pasang server kat CC die (die baru bukak)
    out of topic–> thank bro… xkisah la pasl bisnes tue.. sekurang2nye bro leh gak berkongsi pe2 pasl seni photography dgn kite kan

    voleee kongsi no problem one uooolss.. tapi me pakey canon, vukannn nokia yg itewww..

  5. December 4, 2008 at 5:50 am

    lain kali, singgah la pula di teratak 42😉

    dimanerkarrr itewww..

  6. December 4, 2008 at 6:56 am

    Adoi!! Beriani kan favourite Tie….terutama yang johor punya laa….memang tak leh lawan. Hu hu…

    gitewww yerrr..

  7. December 4, 2008 at 7:28 am

    Kang…bila nengok Briani tu..macam ada magnet..kaki ni jadi tergedik-gedik nak ke situ…peh…Bismillah dulu…

    jommm kang banjer me one uooolsss.. ehehe

  8. rya
    December 4, 2008 at 7:40 am

    antara yang mancongkam? ; )

    ahaha, tau takperr..

  9. December 4, 2008 at 9:05 am

    alahai…singgah makan di Johor xsah kalau xde beriani..

    sampai gitewww sekali yerrr.. ahaha

  10. December 4, 2008 at 9:26 am

    ~ jauhnya sampai ke johor nak makan nasik beriani. kat KL nih kat mana yg best ekh?? ~

    bukan setakat johor, kalo nak ke siam nak cari jodoh pong boleh .. ammvoiii

  11. December 4, 2008 at 11:14 am

    owh..kami sekeluarga di johor skarang..mungkin boleh singgah makan di sana..:)

    singgahlarr, nanti ko update lakks dalam blog ko.. volleee gittewww

  12. December 4, 2008 at 11:16 am

    sedapnye. sangat jeles! bila nak belanja?

    nak banjerr no hall.. anytime.. ekeke

  13. December 4, 2008 at 11:40 am

    kat BP ada 3 kedai Nasik Beryani..kat Putera Hospital, kat Hospita Besar (dah masuk Jln2 Carik Makan) dan Beryani Power yang jugak dah masuk jln2 carik makan TV3….
    p/s erk…minggu nik aku bnyk free time jadik..aku surf…and..nampak kau punya […] blog kau..eh..berapa banyak blog tuh??

    kat BP, kat tepi sungai teww – kompleks niaga benteng peserai..

    abang zul, dah lamer, memang banyak blog me.. geocities, tripod, angelfire, blogspot, blogdrive, friendster, facebook, ekawan, flickr, aminus3, fotopages.. macam matsalleh bilang – u name, i got it.. tau takperrr..

  14. December 4, 2008 at 11:51 am

    ehhh..kau lupa tuh..youtube dan apa tu..meta..metacafe tak de keh..video2..online..eh..eh..peh..

    youtube ader – ko type kat kotak search atas belah kanan tewww..
    metacafe teww takdok.. ko ader kerrr.. ammvoiii

  15. December 4, 2008 at 12:55 pm

    adusss…aku lapar..

    jommm makannns..

  16. isnsuhada
    December 4, 2008 at 2:00 pm

    hee..sy org johor yg xberapa suka nasi beriani…hehehe

    siannyerrr ko..

  17. December 4, 2008 at 5:25 pm

    Wahhh! makin merana tekak ni nk telan nasi beriani kegemaran iKHMAR sekeluarga..Wuwuwu =)

    ko sakit tekak kerrr .. siannnyerrr

  18. December 4, 2008 at 5:30 pm

    alamak!! Rasa lapar la pulak! Masak satu untuk saya

    masak untuk kamu? manyak chantekkks.. me pong beli tau..

  19. December 5, 2008 at 9:09 am

    aisey tak pernah singgah la plak beriyani kebun teh neh dulu2 hehe🙂

    dulu lepas jangan dikenang.. ehehe

  20. December 5, 2008 at 1:23 pm

    teman ke batu pahat melawat ayah teman tempoh hari.

    tapi idok la singgah pekena beriyani. sejak dah tak boleh makan kambing, tak kick rasanya pekena beriyani.

    dah buat macam mana, dah rezeki teman begitu. terima aje la.

    hehe!

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s