Home > Family > kem smart solat

kem smart solat

(insert kem smart solat)

confessing bad and good things about yourself
sekolah rendah agama taman wangsa melawati

Sempena cuti sekolah, me hantar aQi (10) menghadiri “kem smart solat.” Kursus selama empat hari bermula hari ahad lepas. Di wangsa maju, kuala lumpur.

Semoga dapat dimanfaatkan usaha yg tidak seberapa ini. InsyaAllah.

Dan hari ini me kena potong kek nampaknya. Malam sikit.

(insert solat graduation day)

friends at graduation day

Alahai.

Categories: Family
  1. December 5, 2008 at 12:46 am

    dh potong kek ke belum nie bro

    malam sikitt.. uhuhu

  2. December 5, 2008 at 12:47 am

    salam jumaat en_me…

    salam jumat jugakkks cek zura ittewww bah..

  3. December 5, 2008 at 12:57 am

    nk join same leh x…tp mateku mahu terlelap sudah
    out of topic–> tang mne yg gedik2 tue ek..aduh malu la kat bro he..23x

    ko gi larrr tido.. me dah tido dan bangung pong.. ekeke

  4. December 5, 2008 at 1:55 am

    cuti-cuti sekolah nie elok hantar anak-anak ke kem solat…terisi masa lapang diorang dan dapat ilmu dunia dan akhirat juga.
    potong kek birthday ker…

    insyaAllah.. jomm kek

  5. December 5, 2008 at 3:10 am

    salam ziarah, thanks sudi jenguk blog sy…

    thanx jugerrr..
    jgn serik serik one uooolssss..

  6. December 5, 2008 at 7:31 am

    bangganyer dier dpt sijil ek..

    semoga dapat dimanfaatkan kursus ittewww..

  7. December 5, 2008 at 7:45 am

    Bapa yang mithali. Itewww. Potong kek harijadi ke ?

    bapa mithali katernyerrr.. insyaAllah abah afif itteww

  8. December 5, 2008 at 7:56 am

    Moga aQi jadi anak yang soleh dan muslim yang sejati..pesan kat aQi jgn. tuang-tuang solat lagi…utk Kang ME yang tetap di hati..Ku doakan moga panjang umur, murah rezeki, ceria selalu, sehat selalu, sentiasa mendapat limpahan rahmat dari Allah SWT…(ni Besday kang ME yea?..)

    ammvoiii ustaz ittewww, tazkirah neng pagi jemuah yo..

  9. rya
    December 5, 2008 at 8:15 am

    selamat ari jumaat
    selamat potong kek
    selamat semuanya

    moga moga selamat.. aminnns

  10. December 5, 2008 at 8:20 am

    namenye mmg smart solat ek me??
    ke di-orangputeh-kan???

    diorangputehkan, macam ‘sure heboh’ gittewwww.. koser uu

  11. December 5, 2008 at 8:36 am

    Selamat Hari Jadi ya Sahabat, semoga panjang umur dimurahkan rezeki dan sentiasa memberi yang terbaik dalam kehidupan, insyaAllah.
    Kem Anak Soleh di sini pun mendapat sambutan yang cukup baik.

    terimakasih jugerr.. aminnns

  12. December 5, 2008 at 8:53 am

    wah bagusnya. nak antar adik Cahaya jugak la. macam mana nak masuk ni?
    p/s: potong kek sape?

    me pun kebetulan dapat borang kem ‘smart solat’ kat surau dipejabat me ittewww..

  13. December 5, 2008 at 9:02 am

    solat itu asas kan? dan asas memang penting.

    tiang agama .. gitteww

  14. December 5, 2008 at 9:08 am

    mcm kem ada sekarang ek
    semoga bermanfaat. heheπŸ™‚

    kem cuti soklah.. kannns

  15. December 5, 2008 at 9:13 am

    ~ birthday en_me hari ni ker? happy birthday!!!! nih yang ke berapa puhhluh tahun? hehehehe…πŸ˜› ~

    thanx adek amy maness tewww..

  16. December 5, 2008 at 9:18 am

    bagusnya en me ni.. dedahkan anak dengan kem motivasi sedari kecil.. satu usaha yang murni..

    daripada dok umah men playstation jakkks.. uhuhu

  17. suw
    December 5, 2008 at 11:26 am

    potong kek sempena ape ni? bday ker?

    takkanns sempena raya qurban fulakkks.. ehehe, tau takperr

  18. December 5, 2008 at 5:08 pm

    Alhamdulillah….πŸ™‚ tanggungjawab dan amanah tu….. tak ramai yang sedar ttg kepentingan usaha ini. ramai yg leka dan alpa . Tahniah bro…. masa yang tepat. kek beday ke en_me?

    thanx.. cek idany ittewww

  19. December 11, 2008 at 8:01 pm

    salam,
    Dijemput untuk menghatar anak2 ke Kem Smart Solat dan Smart Study di Kem Paya Indah Indah Wetland Dengkil pada 14-17 dis 08′ (4 H 3 M).pjgkan2 jemputan wslm

    insyaAllah ustaz..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s