Home > myself > Tagged By Ikhmar

Tagged By Ikhmar

Me kena tagged oleh adik ikhmar yg berusia 15 tahun. Boleh layan kah?

1) Do you think you’re hot ?
– nope, siapalah me yg inih kanns..

2) Upload your favourite picture of you!
– maka terimalaaaaaahhhhhh..


3) Why do you like that picture?
– no reason, thank uuu

4) When was the last time you ate pizza ?
– minggu lepas, makan malam ngan aQi maserr program ‘smart solat’ itteww.. macam biaserr, me pesan ‘veggie lover’, manakala aQi pesan kepak ayam enam keping (macam biaser jugerr).

5) The last song you listen to?
– kat radio, lagu m nasir dengan malique bertajuk ‘mantera beradu’..

6) What are you doing right now besides this ?
-tengah makan kek sponge, lepas me potong kek tadi.. ehehe, tau takperr

7) What name would you prefer besides yours?
– mister mushrom.. why? why not.. ekeke

5 people to tag :
1. belibuy framestone (tan sri syukri mohammad nor ? )
2. ustaz habiha
3. akak ilazz
4. athirah (trexcic.com)
5. knizam.com

8) Who is number one ?
– mamat hensem yg sejak dua menjak ini sukerr komen blog me.. hampir setiap hari, kecuali maserr exam gitteww

9) Number three is having a relationship with?
– encik maxis.. volleee gittewww

10) Say something about number five?
– abang nizam yg sukerr fotografi macam me jugerr.. dan benci blogspot (macam me jugerr).. ehehe

11) How about number four?
– bekas rakan sekerja di ‘syarikat bayar mahal’ ittewww.. sudah aderr dSLR larr kawan-kawan.. ammvoiii

12) Who is number two?
– blogger baru yg anggap me idola nombor dua dia.. ustaz yg tidak mengaku dirinya ustaz.. alon-alon ben kelakon yo kang..

Kesimpulannya, walaupun baru setahun jagung me memblog di sini, tapi begitu ramai kawan-kawan blogger yg me kenal. Ada yg datang jenguk2 saja. Ada yg komen untuk pertama kali dan lepas itu tidak datang lagi. Ada yg semangat bagi komen hari-hari. Kalau tidak hari-hari, bila sempat dia akan komen dua-tiga entri sekali. Sempoi kannns.

Tanpa kawan-kawan me yg best-best itu, siapalah me yg ini kan.

Akhirkata, “ada beras, taruh dalam padi,” bermaksud rahsia hendaklah disimpan baik-baik ya kawan-kawan.

Alahai.

Categories: myself
  1. December 6, 2008 at 11:49 pm

    amvoiii en_ me itteww…mmg suka tunjuk gambo separuh je kan!!!…sabau jela…huhuhu

    jangan perobok perobok one uooolssss.. perghhh

  2. December 7, 2008 at 12:46 am

    nampaknye saye dah kena tagged..heehhe
    salam en me itu..lame tak menyinggah..๐Ÿ™‚

    salam jugerrr.. tagged nih me patut post siang nanti.. tapi wordpress dah buat sengal dgn me larrr fulakkks.. uhuhu

  3. mimi
    December 7, 2008 at 5:45 am

    salam en me,
    dah kembali selepas ilang sengal.wawawa..en me hotzzz perr..

    hotzzz katernyerrr.. uhuhu

  4. December 7, 2008 at 7:39 am

    salam aidil adha utk encik me yg hotz ittew๐Ÿ˜‰

    hottz katernyerrr..
    salam raya qurban dinegeri oghang yg jawuhh tewww cekinah jugerr..

  5. December 7, 2008 at 7:40 am

    wuuu betol2 haoliao woo.. heheh

    aper yg haoliao gittewww.. perghhh

  6. December 7, 2008 at 9:11 am

    berposing dgn sylphy idaman hati ke??

    sifilis katernyerrr..
    chekgu tak pasan ke logo kat stereng wheel ittewww.. dan kat baju yg me pakey ittewww.. perghhh

  7. December 7, 2008 at 9:26 am

    ituwwww en_me yaaaaa n selamat menyambut aidil adha

    selamat hariraya aidiladha cek sakura suka rasa ittewww..

  8. December 7, 2008 at 12:11 pm

    waha~๐Ÿ˜€

    akak maryam ittewww..

  9. December 7, 2008 at 12:57 pm

    waduh aku di tag jugak akhirnya…ops hensem ke aku nie bro..??

    ko memang hensem gittewww.. ammvoiii

  10. December 7, 2008 at 2:57 pm

    Ahaksss!!
    en_me ni, buat iKHMAR tergelak setiap masa je lah…
    Wakaka, iKHMAR ni berusia 17tahun….budk 15 tahun ada amik SPM ye en_me??? Hehehe, ni yg terasa sentiasa mude ni…Huahuahua.

    ko 17 tawon ghupernyerrr.. fewwwittt – ekeke

  11. December 7, 2008 at 2:58 pm

    Nyway, TERIMA KASIH ye en_me sudi melayan karenah iKHMAR yg poyo ini..Hehehe.

    ehehe, anytime my dear.. anytime

  12. December 7, 2008 at 4:53 pm

    salam aidiladha en.me~

    salam raya aji wat cekgu f yg maness ittewww jugerrr..

  13. December 7, 2008 at 5:39 pm

    lain kali suruh le orang lain ambik kan gambar tu asyik dapat sekerat je hehe

    ko pong ngata dulang paku serpih gakkks.. kannns..

  14. December 7, 2008 at 8:55 pm

    ahaks, sayala tu agaknya komen skali tu..:p bukan apa, sy pemalu giteww..;)

    nak komen pong malu gittewww..

  15. December 8, 2008 at 10:17 pm

    alamak kena jawab ke ni en_me eh ? ehhe๐Ÿ™‚

    mestiiii bro.. ehehe

  16. buzzybug
    December 9, 2008 at 10:19 am

    ahhaaa~ saya la salah sorang yang akan komen 2/3 entri sekali kalo ada masa tu…๐Ÿ˜›

    thank you thank you thank you.. mmmuahhh

  17. December 9, 2008 at 12:32 pm

    salam tuan umah….takutnya tengok gambor abang yang bawak kereta tu…tang janggutnya..awww..mendebarkan jantung para ustaz dan ustazah..

    ammvoiiii ustaz ittewww..

  18. December 9, 2008 at 9:37 pm

    mne de hensem la bro..klu hensem sure ade yang masuk minang he…23x (waduh timba cari perigi la pulak)

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s