Home > Food > my kitchen studio

my kitchen studio

my kitchen studio’s chicken rice
no 3c, jalan pandan indah 3/3a, 55100 kuala lumpur
contact person: rusdhi darikah 012 399 5173

Masa me menjejaki encik samerin bekas pemenang more jutaria bulan lepas di bandar jengka. Me terjumpa laman blog pengusaha nasi ayam yg menarik perhatian me.

Mula-mula me ingatkan sebuah kedai restoran. Bila me ke sana tengahari tadi. Rupa-rupanya cuma sekadar warung di tepi longkang.

Walaupun begitu, me kagum dengan usaha tuan punya warung ‘my kitchen studio‘ itu. Pelanggan yg memang lumayan ramainya.

Sebenarnya me bukanlah peminat nasi ayam yg tegar. Me cuma hendak mencuba kalau-kalau mancongkam sangat kah rasa nasi ayam nya.

Alahai.

Categories: Food
  1. December 9, 2008 at 5:38 pm

    nasi ayam mencongkam kat gombak tu jua yang menjadi pilihan..
    baru ni jumpa satu lagi kedai nasi ayam bes di raub.. kedai mara.. wehh memang sedap!

    sodapp ikut selera memasing kannns..
    raub me tak sampai lagiksss nooo..

  2. December 9, 2008 at 6:01 pm

    sedap ke nasi ayam kat situ?hehehe

    biasa saja.. me rasalarrr..

  3. December 9, 2008 at 6:16 pm

    Biase saje? Hmm.. sekarang ni, saye tak kesah, sedap atau biase, janji ayam byk, lauk byk. Ayam semua same je.
    kalau di beri pilihan, Nasi ayam kt Ayamas. Perghh.. menjilat ibu jari kaki!

    ahaha, ko tengah berselera sungguh tewww..

  4. December 9, 2008 at 6:24 pm

    me jumpe ke ngan samerin tu??
    sungguh2 ye??
    nasik ayam mmg all-time feveret..kalau sedap atau ok-ok..dan murah, orang akan pegi..

    empat hinggit jaakks nasi ayam ittewww..

  5. December 9, 2008 at 6:38 pm

    allow!! lama x jgk b

    encik maxis tak bagi karrr.. sodeyyynyerrr

  6. December 9, 2008 at 7:15 pm

    pergh…ramai gak!

    memang lumayan ramainyerrr.. gitteww

  7. December 9, 2008 at 7:48 pm

    so mencongkam x rasanya

    tekak me biasa ajerrr.. volleee gitteww

  8. December 9, 2008 at 9:32 pm

    orang kata nk cari rezeki kat mane2 pun boleh..lagi senang kalau bisnes jenis mobile..if xlaku sini leh angkat pindah tempat lain
    out of topic–> mne de hensem la ish bro nie… aduh di tag ek..insya’lah ada masa kite amik ek

    sodapnyerrr bilang xlaku gittewww.. ehehe

  9. December 9, 2008 at 9:36 pm

    warung di tepi longkang yg biasanya VOGUE gitus…

    ahaha, vogue katernyerrrr..

  10. azi
    December 10, 2008 at 12:32 am

    kedai cikai2 ni ingat tak sedap ke?
    best gak taw
    haha

    ader setengah oghang tak leh nak masyukkk kalo makan tepi longkanggg.. gittewww

  11. December 10, 2008 at 7:33 am

    ermm…tepi longkang?? huhu.. aku konfem tak masyuk kot.. =p

    hi adek yg jeliterrr tewww..

  12. December 10, 2008 at 9:39 am

    wahhhh siap ada blog sekali ek.

    wawasan gittewww.. gempakkk kannns

  13. December 10, 2008 at 10:52 am

    en. me tryler plak p mali’s ke haper nama kedai tepi jln kat tmn bunga raya, setapak tuh….kedai sempoi je tp beratur nak beli nasik lemak dgn char kuey teow punyerler panjang….

    ammvoiii, me larr fulakkks disohnyerr gi beraturrr.. very derrr one uooolsss..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s