Home > arts > shuffle dance? anyone?

shuffle dance? anyone?

what is the shuffle dance [+ iban shuffle dance | melaka teenagers shuffle dance | melbourne shuffle ]
jb city square

Me baru tahu ada tarian remaja baru dipanggil ’shuffle’. Macam ‘kocok’ kalau main daun terup kan. Tapi sebenarnya ’suffle’ bermaksud berjalan menyeret kaki.

Tapi nampak macam menarik. Jadi, me letak dalam kategori ’seni’. Boleh gitu.

Cerita lain, harga minyak turun lagi. Jadi sehinggit lapan posen. Biarkan. Biarkan.

Cerita lain juga, bonus dan dividen amanah saham bumiputera (asb) tahun ini ialah lapan poin tujuh lima peratus. Bayangkan kalau ada simpanan sehatus hibu hinggit. Dapat lapan hibu tujuh hatus lima poh hinggit -selepuk. Duit buat duit gitu. Tapi me melabur dalam saham lain. Macam uncle kamal bilang, untung sabut timbul, untung batu tenggelam.

Alahai.

Categories: arts
  1. December 17, 2008 at 12:24 pm

    ~ apa yg best shuffle dance nih? lately nih shuffle dance agak glamor.~

    jommm ronggengg cek amy tewww.. ehehe

  2. December 17, 2008 at 12:34 pm

    nampak cam menarik je tarian nie… tp kite xreti la pulak… erm pasl saham tue.. xsemestinya kita akan untung semata2.. pe2 pun kne berani amik risiko la ek

    ittewwwlarrr untung sabut namernyerr.. kalo tak untung, tenggelam.. ekeke

  3. December 17, 2008 at 12:40 pm

    susa wOo nak buat tarian neh..
    yg terrOr jek bule wat..

    macam michael jackson gittewww..

  4. December 17, 2008 at 12:48 pm

    Baru tau itewww.

    kiter oghang lamerrr kenerr tengokk jerrr..

  5. December 17, 2008 at 1:08 pm

    yang masuk competition tu ok la.
    tp ni ade yang bersepah menari kat tepi2 jalan.
    semak je
    ade yg nk tunjuk terer la huh

    yg kat tepi longkang tewww lagikks terrrer one uoolsss..

  6. December 17, 2008 at 1:11 pm

    huhuhu…geram je tgk budak2 ms praktikal dl menari2….siap ada pertandingan..tk boleh blah ;p

    ko tak join kerrr.. uhuhu

  7. December 17, 2008 at 1:23 pm

    shuffle ni dah lama actually.
    pasal saham, Y baru aje terminate asb sebab baru dapat tahu yang 1% untung pnb datang dari hasil perhotelan. kite sedia maklum, perhotelan ada kaitan dgan arak & maksiat. so bonus & dividen yg kita dapat tu haram. then, Y ambil saham lain yg solely pertanian & gas asli.

    gittewww yerrr..

  8. December 17, 2008 at 1:28 pm

    anak saya yang baru 5 thn pun dah pandai nak ber “shuffle”.
    En_me meh ler invest ngan saya ….hehehe

    invest aper karr ittewww.. ehehe

  9. December 17, 2008 at 1:45 pm

    memg budak2 zaman skang dah gile shuffle..

    dah gilerr erk.. me baghu tahu one uooolsss.. uhuhu

  10. December 17, 2008 at 2:03 pm

    shuffle? oh….. baby w suka buat shuffle, laju jer nampak pergerakan dia , kelakar plaks tu.

    fuyoh.. ganasnyerr baby maksu .. leh gilap lagi bakattss tewww

  11. December 17, 2008 at 2:13 pm

    nak masuk competition jugak la.. hahaha..

    ader berani karrr.. ekeke
    tapi me tengok yg masuk tewww lelaki sokmo.. ehehe

  12. December 17, 2008 at 2:22 pm

    shuffle..? lately my kazens ske sangat. Skit² shuffle. skit² shuffle. Anyhow, layan jugak tgk diorng shuffle.

    layannns jakks..

  13. December 17, 2008 at 2:37 pm

    mak Cahaya selalu marah adik shuffle. mak cakap nanti selipar ‘haus’. Haha.

    mak jelezz tewww sebab takleh nak gi ronggeng lagikkss.. ihihi, larikkks

  14. December 17, 2008 at 3:28 pm

    shuffle sekarang, dulu break dance

    ahaha, michael jackson pong pandai buat one uooolsss..

  15. rya
    December 17, 2008 at 4:02 pm

    sarungkan sepatumu
    mari menari denganku

    bestnyerr lirik lagu kerr ..

  16. December 17, 2008 at 4:08 pm

    hahaha…
    budk2 skolah tgh hangat ngan mencapel nih…
    siap buat kat memana saje kawasan skolah..kat kantin, kat kaki 5..sume main taram je nk tunjuk aksi capel! Huahuahua~

    main taram? main aper? ahaha..

  17. December 17, 2008 at 5:34 pm

    Saya suka tengok students skolah saya buat shuffle dulu. Eheh.

    mengasyikkann.. kannns

  18. December 17, 2008 at 6:51 pm

    tarian ni bagus untuk mop lantai.. mesti berkilat!

    ammvoiii akak eida ittewww.. cumer simbah shampooo lantai gittewww.. kanns

  19. December 17, 2008 at 7:47 pm

    kalo kat malaysia ni, slalu nampak budak budak je yang fanatik dengan shuffle ni..
    ps: masih belum membuat apa apa laburan lagi😦

    ko budak sekolah lagikks kanns.. takper, mulakan pelaburan biler start dapat gaji masa keje nanti..

  20. December 17, 2008 at 8:01 pm

    out of topic–> insya’lah bro… rindu pulak kat die.. die ade kat ipoh.. sampai bulan 1 tahun depan

    oke..

  21. December 17, 2008 at 9:01 pm

    lain orang lain pelaburannye

    macam lain padang lain belalang .. kannns

  22. December 17, 2008 at 9:16 pm

    budak sekarang ramai betul yang terlompat2 tepi jalan…badai joget kaki seret melanda~~~

    ko taknak terai kerr.. asyik main swimming poool jakkks.. ehehe

  23. December 17, 2008 at 9:46 pm

    kalau tengok kat youtube, hantu pocong pun dah pandai menari shuffle uollss

    youtube macam macam aderrr.. kannns

  24. December 17, 2008 at 10:02 pm

    ada gak shuffle tuk iban dance…hebat2…jap g aku p nengok…

    dah g tengok blom.. ehehe

  25. December 17, 2008 at 10:22 pm

    waaa camtu thn ni dapat 875rm la…huhu sikit pon kire rezeki gak kannnsss? Hikhikhik….

    simpan sepoh hibu kerrr.. ehehe.. rejeki jangan ditolak akak ittewww.. kannns

  26. December 17, 2008 at 10:54 pm

    nampak mcm penat

    stamina sehhh.. stamina.. ekeke

  27. December 17, 2008 at 11:33 pm

    naik setakuk je???? hmmmmpppphhhh….dijamin kerajaan cenggituler kan…nak selamat diam2 terima sudah…ngeee…owh…blh p update buku skarang…

    amvoiii, bonus lumayan tewww akak.. nak me jadikkk bodigad takkss.. me keje kat belakang pnb building jakkks.. ehehe

  28. December 18, 2008 at 8:31 pm

    dengar pasal shuffle neh kat hot.fm hehe🙂

    gitteww yerr..

  29. December 19, 2008 at 8:40 am

    cuba gak nak test shuffle nih..tapi lempoh lah sekel ku Kang ME

    ammvoiii, ustaz tewww..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s