Home > Friends > good friends are hard to find

good friends are hard to find

shukor (left) and fadzli a sbm offshore malaysia
masjid negara, kuala lumpur

Hari ini hari jumaat ya kawan-kawan.

Minggu lepas me sudah cerita me bersembahyang jumaat di masjid negara. Me cerita juga me jumpa kawan-kawan syarikat lama. Syarikat bayar mahal yg itu. [+ sesi jumat masjid negara ]

Sebenarnya me sudah lama kenal Fadzli A itu. Piping designer yg selalu tajam sindirannya. Sejak me mula datang ke ibukota mencari rezeki. Sepoh tahun yg lampau.

Terharu dengan kawan-kawan yg masih sanggup bertegur sapa. Walaupun jarang berjumpa.

Alahai.

Categories: Friends
  1. December 19, 2008 at 12:30 am

    yeap!
    agree wif u..
    gud fwens are hard tO find.

    kannnss..

  2. December 19, 2008 at 12:32 am

    worse frens are easy to find🙂

    giteeewlarr dunya.. kanns

  3. December 19, 2008 at 12:35 am

    waa..familiar betul encik2 itu. bile nak nyinggah sini en me??
    yes..it’s hard to find a good friend..

    baghu singgah sinun kelmarin, hantar stok peyek yg baghu.. vollee giitewww.. dah tak tau ko dok tingkat maner, tingkap belah maner.. uhuhu

  4. December 19, 2008 at 12:38 am

    second! hard to find. harder to keep.
    bila lah agaknya ya kita mahu bertegur sapa di luar sana? kalo jumpe sekarang, tak terharu kot.. hehe

    ehehe, insyaAllah nanti jumperrlarrr kiter adek fa ittewww..

  5. December 19, 2008 at 12:59 am

    untung me-kawan lama masih mahu bertegur sapa

    gitteww larr fatutnyerrr.. kannns

  6. December 19, 2008 at 1:22 am

    wah rapatnya en_me dgn kwn..

    volleee gittewww..

  7. December 19, 2008 at 1:23 am

    intimnya your friends berjalan-jalansss. hehe

    aper maksud ko.. uhuhu

  8. December 19, 2008 at 1:42 am

    kwn lama yg masih btegur sapa, wlau jarang jumpa.tu kwn sejati.

    gittewww kannns..

  9. December 19, 2008 at 5:30 am

    ayat biasa kawan dalam fasa ‘baru nak naik ini’: aku bz sket la akhir2 ni..

    sumer oghang bz larrr bro.. ehehe

  10. December 19, 2008 at 7:10 am

    kite kawan x en me??

    kawan tapi jauhhhh.. ahaha

  11. rya
    December 19, 2008 at 8:11 am

    biar tak ramai asalkan berkualiti

    kanns..

  12. December 19, 2008 at 8:24 am

    kawan ketawa senang dicari, kawan menangis tak siapa yang sudi…

    kannns..

  13. December 19, 2008 at 8:48 am

    hargai kawan masa dia senang atau susah. mane tahu tiba masa kita nanti.

    sodeyyy kannns..

  14. December 19, 2008 at 8:59 am

    seronok bila jumpa kawan lama.. tambah lagi bila tak sombong tak bongkak.. walau pangkat dah tinggi melangit.. bila jumpa selamba je macam memula kenal dulu.. kan….

    kannns abang zino..

  15. December 19, 2008 at 9:22 am

    tertibe terindu pula dengan rakan seperjuangan dulu

    gi larrr carikkkss.. ihiks

  16. December 19, 2008 at 9:34 am

    agreed with the title… kawan yg suka ambil kesempatan dan kawan makan kawan… teramatlah BANYAAAKKK dan ramai dan bersepahnyer…

    banyakk kannns kak tiny..

  17. December 19, 2008 at 9:34 am

    hard to find and hard to keep… huhu

    easy to dispose.. salah cakap skit terus jadikks lawannn .. gittewww

  18. December 19, 2008 at 9:36 am

    hehe… so cherish ur frens.. no matter how long we lost contact wif them.. =p

    terharuu kannns..

  19. December 19, 2008 at 9:40 am

    cdg mgu nie nk g carik la nie

    aha, nanti jangan luperr update kalo jumperrr.. good luck abang itteww

  20. buzzybug
    December 19, 2008 at 9:47 am

    betul tu en_me, mmg good frens are hard to find… kalo dah jumpa tu, hargailah kawan tu…

    oke cek buzz..

  21. December 19, 2008 at 9:47 am

    ye la…benda yg susah nak cari tu yg sgt berharga tu kan me kannnn…

    kannns akak sabiah..

  22. December 19, 2008 at 10:40 am

    ~ betul la en_me. good frens are hard to find. ~

    kannns..

  23. December 19, 2008 at 10:54 am

    cmne nak cr kwn yg baek?
    carila elok2 eh =)

    jommm kiterr kawannn.. volleee gittewww

  24. December 19, 2008 at 10:58 am

    suke gambar yg memule tu..rase mcm citer mukhsin..tunjuk gambar adik amani dgn mukhsin..😀

    me pernah tengok citer mukhsin one uooolssss.. uhuhu

  25. December 19, 2008 at 11:03 am

    and when we find one…it’s hard to keep too…

    ahaha, experience tewww sehhh..

  26. December 19, 2008 at 11:22 am

    insya’lah..time belek gambar dalam komp terjumpe satu gambar terus letak jd entry baru….

    ammvoiii, sejuknyerrr.. kannns
    tp tewww gambor kawan seidup semati kannns..

  27. December 19, 2008 at 11:50 am

    mmg betol ..good frens are hard to find …..
    sangat sangat sangat benarrrrrrrrrrrr🙂

    don emo emo one uooolsss.. hi akak lily ittewww..

  28. December 19, 2008 at 12:24 pm

    kunjung balas dan salam kenal.
    Kawan melambak dipasaran tapi sahabat hanya ditemui ketika dalam kesusahan masa tu baru kenal mana intan, mana berlian, mana delima, mana kecubung, mana kaca, mana nilam hahahahha brape banyak mana leee. Apa yg penting kita yg mesti jadi sahabat kpd org lain!

    jangan masalah kiter pong nk soh sahabat buatt.. kannns

  29. December 19, 2008 at 10:17 pm

    Kawan mcm emas. Lagi lama lagi berharga

    emas memang berharga.. gitteww..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s