Home > photography > bunga-bungaan liar: part une

bunga-bungaan liar: part une

bougainvillea spectabilis (bunga kertas)
around my housing estate area

Me hendak berhenti memblog ya kawan-kawan.

Bukan sebab takdok awek-awek kat sini yg cantik dan jelita gitu. Ammvoiii.

Tapi me hendak susun gambar bunga-bungaan liar yg cantik-cantik yg me tangkap-tangkap sebelum ini.

Alahai.

Categories: photography
  1. December 23, 2008 at 12:14 am

    salam..cantiknya pic tuuuuuu

  2. December 23, 2008 at 3:01 am

    susun cantik-cantik tau….kalo boleh gubah-gubah sikit:)

  3. December 23, 2008 at 7:01 am

    Camera mahal katakan..x cantik tak best la…keh…

  4. December 23, 2008 at 7:01 am

    benti memblog life me la ye??
    mmg sah ko semakin membunge2kan diri…
    ciptaan Allah mmg superb!

  5. December 23, 2008 at 7:52 am

    so nice wordsss~~!
    suke r.
    thanks sudi jenguk blog =)

  6. rya
    December 23, 2008 at 8:03 am

    jangan sampai dilupakan bunga2 di sini..ehehe

  7. December 23, 2008 at 8:37 am

    salam kenal .. =) singgah2 la blog Siong ek… thanks!

  8. December 23, 2008 at 8:40 am

    bunge ‘liar’ tu cmne..huhu..ade bunge yg ‘jinak’ ke..?😉

  9. December 23, 2008 at 8:51 am

    bunga kertas yang cantik..
    tahun lepas pun zar buat projek wild ornamental plant.. zar ada banyak koleksi gambar wild orkid dan wild plant yang unik ittew…

  10. December 23, 2008 at 9:12 am

    Bagus juga laman web bunga2an ni. bagi org macam sayalah. almaklum pompuan🙂

  11. Sha
    December 23, 2008 at 9:12 am

    cantik ..hobi yang sama nampak nya kita …cuma me punya masa utk snap …saya occassionally saja ..anyhow ..teruskan menggubah🙂

  12. December 23, 2008 at 9:48 am

    suke tgk bunga2an…tapi xsuke tanam pokok berbunga.
    selalu mati…

  13. December 23, 2008 at 9:56 am

    lepas ni bley laa memblog dgn bahasa yg lebih kebunga-bungaan =)

  14. December 23, 2008 at 9:59 am

    asyik tunjuk gambor bunga jer, ko nie pengerusi persatuan bunga² ke? hik3..

  15. December 23, 2008 at 10:17 am

    bunga kertas sebenar amat kecil. yang merah sebenarnya rectar = daun berwarna bagi menarik kumbang
    nice pic

  16. December 23, 2008 at 11:11 am

    Melihat bunga-bungaan yang kembang mekar.. hati pun rasa jadi tenang.. lupa seketika masalah yang ada.

  17. Tie
    December 23, 2008 at 11:32 am

    Salam…
    Dah byk kali Tie datang tapi tak boleh komen laa…entah napa ekk.
    Tie suka gak bunga2. Nanti tunjuk tau!!

  18. December 23, 2008 at 12:07 pm

    lawa pic bunga ni. u are so smart when take a photograph..:-)
    neway, nice blog.

  19. December 23, 2008 at 12:35 pm

    en.me merajuk ke???hendak bhenti bblog pula….huhu

  20. December 23, 2008 at 12:52 pm

    kamera chantek.. confirm gambar pun chantek. =)

  21. December 23, 2008 at 1:07 pm

    wah…
    bunga2 gitu….
    Nice pic!!! I like!!!!!!!!!!!!!

  22. December 23, 2008 at 1:44 pm

    cantik semuanya…. hasil tangkapan liar en_me ker?

  23. December 23, 2008 at 2:35 pm

    alahai..hehe..bercuti ke? kumpul bunga erk?🙂

  24. December 23, 2008 at 3:32 pm

    Memang asyik kannnnn.

  25. December 23, 2008 at 4:00 pm

    berhenti memblog??!?!?!?!!…apekah?
    temporary or pemenen…

  26. December 23, 2008 at 7:23 pm

    bhenti?
    entry terakhir?
    alaa..baru jer jumpa blog en-me ni hri ni…
    smbung lagi ek…

  27. December 23, 2008 at 7:24 pm

    cantek..
    yup..gmbr mmg cantek..
    bak mai pinjam camera sat..

  28. December 23, 2008 at 8:11 pm

    bunga kertas!
    hmm bunga itu sememangnya lawa.. tetapi tukang ambik gambar nie memang lawa dan praktikal sekali dalam ketip gambar tersebut…
    tahniah..
    love it very much!
    hehehe

  29. December 23, 2008 at 9:00 pm

    terima kasih atas ucapan itew…. hehehe… dah terikut plak dah… wah, banyak bunga2 beterbangan….

  30. December 23, 2008 at 10:43 pm

    ciku je yg tau nama ahaha
    lain sume xtau…
    behnyer bli pianoooo

  31. jue
    December 23, 2008 at 11:24 pm

    wahh nape en_me nak benti blog???
    jgn la begituuuu..
    pleaseeee
    btw, nice pics!

  32. December 24, 2008 at 12:00 am

    lawanya.. nanti leh buka blog baru ajar close up pula🙂

  33. December 24, 2008 at 7:55 am

    wu😮

  34. December 24, 2008 at 9:45 am

    sedih la…nak berhenti berblog ke en me…en me rjin up date blog..x macam akak…tak tau apa nak tulis…blogpun dah ditinggalkan sepi…ni sbb akak tulis kt blogspot akak…apa2pun kalu ada masa tu tulis la….n mekasih kerana jenguk blog akak…………

  35. December 24, 2008 at 11:53 am

    tercuit pulak nengok bunga ungu tu…. ke mana nak pegi en_me itewww?

  36. eda
    December 24, 2008 at 12:32 pm

    ni en_me amek ke gmba bunga2 ni sume..cntik ar bunga ittew~ kikiki ^^

  37. December 24, 2008 at 3:36 pm

    bunga liar je? bunga2 jinak xde ke? hehehehe

  38. December 24, 2008 at 4:12 pm

    berenti kejap je kan en me kan…last entry pasal bunga kan kan…bagilaa kepastian…nway, saye sokong je en me neh…sokong laa saye juge…😛

  39. December 24, 2008 at 6:01 pm

    Apsal nak benti plak? Jgn ler benti en_me!! alahaii x ceria ler dunia. Sedeyyyyyy!!!

  40. December 25, 2008 at 3:35 pm

    Selamat bercuti En_Me… Iza mai jalan2 sini kot2 ada kopi petang2 camni🙂
    Cantiknya gambaQ

  41. January 3, 2009 at 10:47 pm

    salam singgahn tuan umah
    manyaknye bunge. suka bunge ek~ jgn jd mat bunge ;p

    me mat bunge katernyerrr.. uhuhu

  1. December 23, 2008 at 12:03 pm
  2. December 23, 2008 at 1:04 pm
  3. December 23, 2008 at 2:34 pm
  4. December 23, 2008 at 3:27 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s