Home > property > sayang isteri tinggal-tinggalkan

sayang isteri tinggal-tinggalkan

got wheels will travel
kite hill, pasir gudang

Baru limpas dua tahun me pakai cikputih aka si mata kacang itu bah. mercedes benz c200 kompressor

Tapi me tidak pernah cerita-ceriti sembang-sembang borak-borak pasal cikputih dalam blog me yg ‘memang lumayan’ ini kan. Bukan bermaksud, me lebih sayangkan cikcity (5) atau kijang buruk (7) me yg itu. Ataupun skuter rempit elit 150 itu juga.

Alahai.

Categories: property
  1. January 19, 2009 at 12:07 am

    nk tingalkan kat mne tue ek bro… nk gak la wat entry pasl kete yg kite pinjam dari family semata2 nk cari rezeki yang halal nie he…23x

  2. January 19, 2009 at 12:25 am

    wah..
    mcm byk kete je en_me nih…Bole ler bagi 1 kat iKHMAR..Heheheh!

  3. January 19, 2009 at 1:03 am

    patut berdesup kesana kemari… hehe

  4. January 19, 2009 at 1:34 am

    Kereta besar bernombor kecil. Hebat….

  5. January 19, 2009 at 4:02 am

    boleh pinjam? hehehe

  6. January 19, 2009 at 4:31 am

    oiyh..beso gile keter..
    bilekah leh dpt kete camtu ehh
    hihih

  7. January 19, 2009 at 6:46 am

    alahai….

    bestnya kereta itu…

    pujaan hati..tapi CRV kekal bertakhta di hati~

  8. Tie
    January 19, 2009 at 7:23 am

    Bila nak bawak Tie ronda2??

  9. January 19, 2009 at 8:18 am

    banyak duit en me ek

  10. January 19, 2009 at 8:20 am

    comel, ayu dan anggun sekalik cikputih ittewww…wow…test drive bolehhh keskeskes…

  11. January 19, 2009 at 8:21 am

    huhuhu…nk tinggalkan kat yana?yana tk kesah ;P

  12. January 19, 2009 at 8:27 am

    Cantiknya cikputih

  13. January 19, 2009 at 8:36 am

    2 tahun lepas, kereta warna putih amat kurang di atas jalan, skang dah macam trend. dah banyak kete kaler putih. no wonder la warna putih diberi jolokan “colour of the year”. tapi Merc warna putih jarang ku lihat. look nice la !

  14. January 19, 2009 at 8:40 am

    amvoi kang ME yang soggeh tu…”meri” lah kawan-kawan tengok nanti….

  15. January 19, 2009 at 8:45 am

    kereta Me nampak cantikss la..Macam teringin nak naik…boleh? ;P

  16. January 19, 2009 at 9:04 am

    sayangkan isteri tinggal tinggalkan.. duit…yer en me ittew.. jangan tinggal kosong aje..๐Ÿ™‚

  17. January 19, 2009 at 9:15 am

    aduss.. kaya sungguh en_me itu.. tapi no plat tu betul ker?? WWW 4??

  18. January 19, 2009 at 10:32 am

    Sayangkan isteri, bawalah meronda dan bercuti dengan kereta itu.

  19. January 19, 2009 at 10:33 am

    tinggalkan isteri dgn cikputih ni memang lumayan!

  20. January 19, 2009 at 11:21 am

    erm…kalau sayang suami buat ape pulak uols???

  21. January 19, 2009 at 12:21 pm

    mantap betul en_me.
    huhu.
    echah nanti kaya nak gapai toyota camry sebijik. in less than 8 years. [bila dah abis bayar jiji tu…huhu]

  22. January 19, 2009 at 12:29 pm

    hihi..nak tumpang g ‘Kehel’ bley ker incik..ahakksss..

  23. January 19, 2009 at 12:33 pm

    wowww..santeknyer isteri dia๐Ÿ˜‰

  24. January 19, 2009 at 1:50 pm

    Pehh…

  25. January 19, 2009 at 2:04 pm

    Tanah kebun sape ni?๐Ÿ˜›

  26. January 19, 2009 at 3:14 pm

    semenjak xcndt tahun lepas bulan 9, yg telah meragut nyawa kereta BeeEmm kami.
    […]
    Selamat menggunakan keta Continental.. huhuhuhu…
    dan hati2 di jalan raya… […]
    Yang Dengki
    maza

  27. January 19, 2009 at 4:12 pm

    Wow berkilat menciut ciut..
    Bang Me polish pakai axion ker sunlight hihihihi

  28. January 19, 2009 at 4:15 pm

    chanteknya. kilat dan sentiasa di jaga.

    dah dijual ke?

  29. January 19, 2009 at 4:42 pm

    wo0o0w…en_me, mahu jua kereta sebegini.. tp maseh blom mampu..eh tah mampu tah dak…hehe

  30. January 19, 2009 at 4:49 pm

    Thanks for visiting ‘me’ at my journey blog..

    nice blog u have here … love all the journey … kalau datang penang sudi2 lah singgah. boleh berkenalan.

  31. January 19, 2009 at 4:59 pm

    4 […] oo

  32. January 19, 2009 at 5:15 pm

    out of topic–> nennti la… belibuy xok ke bro

  33. January 19, 2009 at 5:21 pm

    love ur car…bg cni je la kete 2…

  34. January 19, 2009 at 9:47 pm

    blh sewa x keta tu???

  35. January 19, 2009 at 10:47 pm

    mungkin istilahnya “terlalu indah”
    bagi yg hanya mmpu memandang…

  36. January 20, 2009 at 2:32 am

    erm kijang tu buruk?
    pas je kat kite.ehehe

  37. January 20, 2009 at 2:05 pm

    meminjam cik putih bule..??sehari jek..hikhik~

  38. buzzybug
    January 20, 2009 at 7:32 pm

    laaa.. kenapa en_me tak citer pasal cikputih tu dalam nie? hehehe… nice car btw…

  39. January 20, 2009 at 10:25 pm

    perghhhh berapa banyak garaj nak simpan semua kereta2 en_me eh ? hehe๐Ÿ™‚

  40. !x0r@
    January 20, 2009 at 10:44 pm

    cik putih? owh,ingatkan kaler silver sebelum ni..๐Ÿ˜€

  41. January 22, 2009 at 11:19 pm

    hikhikhik..nak tompang buleeee………..

  42. January 25, 2009 at 3:31 pm

    num plat tu cunnn๐Ÿ˜€

  43. January 25, 2009 at 4:05 pm

    Whoa! Bukan calang2 boleh pakai cik kacang!

  1. March 15, 2009 at 12:06 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s