Home > myself > caricature of me

caricature of me

minus my goatee
credit to raja kamarulzaman raja abdullah shamsul bakhri amat
bakeron was here
mmc oil and gas engineering

Bulan lepas, me ada cerita pasal rakan sekerja me yg pandai melukis. Masa kejadian bulan tersenyum itu.

Lepas itu, me minta tolong rJa lakarkan gambar me yg tidak hensem ini. Buat kenangan.

Hampir dua purnama lamanya me tunggu. Baru siap. Sibuk katanya. Terimakasih rJa diatas susah payah kamu. Tak payah lah lepas ini me tepuk-tepuk bahu kamu masa di surau dan tanya pasal karikatur me yg itu.

Sebagai mengenang jasa beliau, me abadikan lakaran poster beliau di SINI.

Cerita lain, minggu depan sudah tahun baru cina. Me cuma nak ucap selamat bercuti panjang pada kawan-kawan. Hati-hati dijalanraya. Majulah sukan untuk negara.

Alahai.

Categories: myself
  1. January 23, 2009 at 12:14 am

    wahhh nak jugak caricature gmbq kita..huhuhu anyway hepi holidays en_me…

  2. January 23, 2009 at 12:14 am

    wah! memang keleeesss..!
    oren menyengat x hingat!

  3. January 23, 2009 at 12:18 am

    waa….
    en me ke itteww??
    nape nmpk lain je…
    di mana janggut carik makan en me??

  4. January 23, 2009 at 12:32 am

    wah..dh nk expose byg2 muka itewwww..ahakss

  5. January 23, 2009 at 12:36 am

    tak bestnya cuti.. takleh balik kampung gak…๐Ÿ˜€

  6. January 23, 2009 at 1:46 am

    lame btOl mase d ambil tuk buat karikatur itu..
    adesss…

  7. January 23, 2009 at 1:57 am

    Masa study dolu2, ade kartunis Ujang datang…so ade la mintak deme lukiskan potret kite nie tp dah xtau mane letaknya karikatur tu…rasanya mcm terbagi kat boyfren lama la…wakakakaka

  8. January 23, 2009 at 3:04 am

    selamat cotiยฒ malaysia. majulah sukan tuk negara.minum milo anda jadi sihat dan kuat.

  9. January 23, 2009 at 3:35 am

    huhu..lawa2
    tahniah pade raja kamarulzaman raja abdullah
    perhh..namee..ta tahan tuu๐Ÿ™‚

  10. January 23, 2009 at 3:46 am

    SELAMAT BERCUTI me…

  11. January 23, 2009 at 6:41 am

    aww…

    en me ka iteww?

    sukar nak di cam jika bertemu….

    hehehe…selamat bercuti juga en me~

  12. January 23, 2009 at 7:35 am

    lamenye tggu..tercapai jugak impian..bravo bravo!!

    p/s: merenung masa depan..wahh!

  13. January 23, 2009 at 7:58 am

    Terdedah identiti dengan karikatur. Tapi masih kaburr. Gitewwww

  14. Rya
    January 23, 2009 at 8:04 am

    goatee ke mana..?
    ehehe..

  15. cen
    January 23, 2009 at 8:09 am

    karikatur en_me ittew…wahh..minta lukis karikatur acik pulak…

  16. January 23, 2009 at 8:19 am

    Topi tu tak leh tinggal ye en me…๐Ÿ™‚

  17. January 23, 2009 at 8:31 am

    selamat bercuti en_me…

  18. fizah
    January 23, 2009 at 8:34 am

    wahh..pasni nk mntk abg raja bt utk sy pulak..tp kenala rajin p jmpe dia kt tngkat atas tu..heheh..

  19. January 23, 2009 at 8:50 am

    salam hari jumaat…en me……..

  20. January 23, 2009 at 9:16 am

    slamat cuti2~
    wah2 takkan karikatur je?
    lps ni soh org lukiskan potret plak๐Ÿ˜€
    best hape
    baru artistic sket~

  21. January 23, 2009 at 9:17 am

    alahai, jauh menung en_me tu.. dah nampak macam yb la pulak.. gong xi fa cai..

  22. January 23, 2009 at 9:22 am

    mesti dia buat karikatur tu muda 10 tahun kan..

  23. January 23, 2009 at 9:29 am

    cantiknye kawan en_me lukis… agak2 kalau mtk dia lukiskan muka kita bape kena bayar eh?..

  24. ieja
    January 23, 2009 at 9:45 am

    selamat bercuti..bt la karikatur cik putih plak pasni

  25. January 23, 2009 at 9:45 am

    wah..oren gitu..๐Ÿ˜‰

  26. January 23, 2009 at 10:06 am

    cik siti pun nak!๐Ÿ˜›

  27. January 23, 2009 at 10:32 am

    oh nie rupenye ek… bro xpernah tempek muke bro ek kat blog nie

  28. January 23, 2009 at 10:39 am

    selamat berhujung minggu =)

  29. January 23, 2009 at 11:05 am

    uikss..me ke itu?
    selamat bercuti.

  30. January 23, 2009 at 12:38 pm

    Rasa mcm pernah jumpa dgn wajah karikatur itew…kat area cheras…ehem ehem…

  31. January 23, 2009 at 1:43 pm

    simple. tp bmkna

  32. January 23, 2009 at 1:49 pm

    Selalu bang me letak gambar separuh jer…
    Sib baik karikatur tak-di-separuh-kan-jugak hihihi

  33. January 23, 2009 at 1:51 pm

    wow! me dengan background merah!

  34. January 23, 2009 at 2:20 pm

    pandai dia lukis , boleh order ker?

  35. January 23, 2009 at 3:18 pm

    rasanya, karikatur tu lebih ensem berbanding tuannye kan…
    hehehehehe
    lariksssssssss

  36. zue
    January 23, 2009 at 3:34 pm

    karikatur tu lebih muda dari tuannya…yg posing kat pantai pontian.
    gong xi fa cai…nak anpau

  37. January 23, 2009 at 3:52 pm

    Boleh mintak tolong rJa buat karikatur kita orang tengah main badminton tak.
    Cuti balik Pekan Nenas ke?

  38. January 23, 2009 at 4:17 pm

    member ko tu terima tempahan x?thanx

  39. January 23, 2009 at 4:45 pm

    simple. macam karikatur hmm.. siapa ya? macam pernah tengok..๐Ÿ˜•

  40. January 23, 2009 at 5:37 pm

    huu…pndai dia lukis…

  41. January 23, 2009 at 5:48 pm

    simple but interesting

  42. January 23, 2009 at 6:55 pm

    erm…betul la..simple but nice…selamat bercuti tuk en_me jugak ek….klu blk kg, en_me bwk balik la ole2 tuk miss nuyui kt sini๐Ÿ˜›

  43. January 23, 2009 at 8:10 pm

    wow ! nak buat karikatur jugak la. hehe๐Ÿ™‚

  44. January 23, 2009 at 8:11 pm

    waah..
    ensem gitu en_me nih…. =p

  45. January 23, 2009 at 8:16 pm

    wah cantek gile…so creative….

  46. January 23, 2009 at 8:16 pm

    kenapa pilih background kaler merah?

  47. January 23, 2009 at 8:32 pm

    Wow! You look like Denzel Washington!

  48. Raja Kamal_rJa
    January 23, 2009 at 9:20 pm

    salams…
    mula2 skali nak ucap tengkiu kat en_me sbb inilah kali pertama karya rJa digunapakai dlm blog… 1 penghargaan buat rJa…
    pencapaian tertinggi rJa setakat ini ialah tempat ke 4 (huhuhu..) Pertandingan Melukis Seluruh Daerah PB masa skolah rndah dulu (dajah 5)… masa amik adiah tu badan rJa menggigil sbb lukisan tu bukan rJa yg buat… tapi kakak rJa yg masa tu form 5… dia lagik terer oii……tapi smpi skrg rJa tertanya kenapa dia suka sangat lukis pokok…..siap ada koleksi…. tapi takde 1 pun yg berdaun…

    nnt balik kg nak tanya lah….

  49. January 23, 2009 at 9:35 pm

    en.me ke tu…. sama ke dengan jejaka yg saya nampak sebelum ni.. nanti nak fikir jap hehe

  50. January 23, 2009 at 10:27 pm

    terima kasih singgah kat blog sy..salam sabtu:)

  51. January 23, 2009 at 10:39 pm

    cun r…buat gambar bozzo plak bleh tak?

  52. January 24, 2009 at 12:31 am

    Happy Chinese New Year en me.. selamat bercuti๐Ÿ™‚

  53. January 24, 2009 at 1:10 am

    happy holiday..

  54. January 24, 2009 at 4:48 am

    salam ziarah.
    cantik2 gambar kat sini.

  55. January 24, 2009 at 5:26 am

    Selamat bercuti tahun baru. Banyak dapat limau ? Atau kena beli sendiri ?

  56. January 24, 2009 at 12:12 pm

    Semat seyy…dia nye lukisan….pasni boleh aq order suruh dia lukis muka aq plak…Hohoi…agak2 brapa dia cas ek???

  57. January 24, 2009 at 1:00 pm

    wah smart la en.me…๐Ÿ˜‰

  58. January 24, 2009 at 1:28 pm

    org hensem kena letak gambor betul….๐Ÿ™‚

    .

  59. January 24, 2009 at 1:41 pm

    selamat cuti..

    *dari affuan yang x reti2 nak bagi pekerja2 cuti.๐Ÿ˜›

  60. Sha
    January 24, 2009 at 2:58 pm

    en_me pakai spek mato kah? huhuhu …menawanZ…

  1. February 25, 2009 at 9:49 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s