Home > Family > you look what

you look what

January 27, 2009

smiling like your mother

Me hendak berhenti memblog ya kawan-kawan. Sedih rasanya kan.

Me hendak layan dan main-main dengan si yaasir (1) dan emak si yaasir yg selalu me tinggal-tinggalkan itu. 

Alahai.

Categories: Family
  1. January 27, 2009 at 12:12 pm

    senyuman yg penuh makna tu en.me..

  2. January 27, 2009 at 12:14 pm

    janganlah stop blogging. u can write from time to time, tanpa perlu regular.

    eh, kau org Pontian rupanya. dulu aku keluar bertabligh di Pontian 40 hari!

  3. January 27, 2009 at 12:15 pm

    cumelnyer…. Kata org syg isteri tggl2kan…hehe…

  4. January 27, 2009 at 12:16 pm

    oh sebenranya si yasir itew berbaring atas siapa ke apa? ;D

  5. January 27, 2009 at 12:34 pm

    ala en me…jgn la stop terus…rehat jela sementara nie…nnt memblog la semula erk!! at least sebulan sekali update ye…kalau en me stop,kesian kat kami2 (readers blog mmg lumayan) takde bahan nak baca tau..blog en me nie best sbb ade capture yg menarik & kandungan posting yg sgt berinformasi..

    sape setuju en me berehat memblog seketika sahaja???

  6. January 27, 2009 at 1:07 pm

    sgt comel itu yaasir..
    kerek btol eh dea senyum mcm tuh..

  7. January 27, 2009 at 1:08 pm

    jgn brenti dulu!! huhuhu..

  8. January 27, 2009 at 1:11 pm

    xkan la sampai tinggalkan kalau nak blogging. x patut!

  9. January 27, 2009 at 1:12 pm

    Tak payahla stop… sekali-sekala aje update. Aku suka tgk gambar2 yg me post kat sini… And aku suka me post entry about places in Johor… Takyah aaa

  10. January 27, 2009 at 1:17 pm

    HUhuhu…Family first…Blogging 2nd..Hehheeh~

  11. January 27, 2009 at 1:37 pm

    mahal tol senyuman si yassir tu~

  12. January 27, 2009 at 1:52 pm

    nampak garang la dia . takottt~ hehe

  13. January 27, 2009 at 1:57 pm

    Aiiyyyooooo … en_me …. perlu ker mengikut trend artis sekarang ….[…]

    spt kata uncle kamal itu, memblog mengeratkan silaturrahim..
    kalo kita suker komen itu, kita tayang kat orang ramai..
    kalo kita tak suker, kita padam.. supaya yg keroh menjadi jerneh.. dan supaya tak mjadi duri dlm daging.. lu sendiri pikirlarrr

  14. January 27, 2009 at 2:12 pm

    alaaaaaaaaaaa…tak yah la stop~~!!

  15. January 27, 2009 at 2:54 pm

    alamak why stop blogging plak.
    orang baru nak belajar blog, nak suruh dia ajar😦

  16. January 27, 2009 at 4:01 pm

    nanti dah abis main2 ngan diaorg bleh la sambung berblog smula…

  17. January 27, 2009 at 4:10 pm

    so sweet la..
    so cute dat lil boy la..

    hope hapily ever after..amin..

  18. January 27, 2009 at 4:50 pm

    salam ziarah en-me.
    owh! blog lama ku…sentiasa smart
    tak gitewww 😉

  19. January 27, 2009 at 4:50 pm

    ~ comelnya yaasir tuh…. ~

  20. January 27, 2009 at 4:55 pm

    what?? apsal nak berhenti??

    kalo berhenti kejap2.. bole la.. huhuhu..

    sedey plak rasenya..

  21. Tie
    January 27, 2009 at 5:03 pm

    Renungannya penuh bermakna…hi hi…

  22. January 27, 2009 at 5:13 pm

    me… jgn la stop dulu.. just take a break la… sedeyla lagu ni!

  23. January 27, 2009 at 8:22 pm

    huhu…me slalu giteww taww…
    TAB sudah laa…volleyy??

  24. January 27, 2009 at 8:48 pm

    me, ikut sukati me la… btw, gonna miss u

  25. January 27, 2009 at 8:50 pm

    alahai comelnyer yassir
    marah ke tuh eh. hehe😉

  26. January 27, 2009 at 8:56 pm

    hm… baru je nak bervisit2 slalu…

  27. January 27, 2009 at 9:42 pm

    alaa..takya ar stop,hapdate lar sambey men2 ngn yasir tomeyh tuu

    hee..xleyh cuci2 mate da nengok artwork en_me😛

  28. January 27, 2009 at 9:50 pm

    comelnye🙂
    urm, alahai. sedihnye mau stop.

  29. January 27, 2009 at 10:28 pm

    seryeske?tkmola enme..tk best la gni;(

  30. January 27, 2009 at 11:55 pm

    salam ziarah.. baru jek reply salam dah nak stop berblog.. cantik laa gambo.. hope boleh terus membaca cerita di sini..

  31. January 28, 2009 at 12:18 am

    salam…ada makna tu..he..he..elokler tu…niat yg baik…abaikan jer lah tag yg jue bagi tu….he..he..untuk kebahagiaan u sekeluarga…he..he..

  32. January 28, 2009 at 12:45 am

    machonye yassir….
    eh btoi ke nak benti ni….
    xyah la benti…update skali skala

  33. January 28, 2009 at 1:09 am

    cute yaseer..maknya mesti comei gitu..sekali sekala memblog syok jugak…

  34. January 28, 2009 at 8:23 am

    Jangan lupa update from time to time ek…

  35. January 28, 2009 at 8:23 am

    alahai..takkan nak benti kut?

    bila en_me buat kenyataan seperti ini, rasa cam blogging ni yg menyebabkan kita lupa pada anak & bini.

    janganlah camtu en_me, maybe bleh luangkan sedikit masa tuk berblog. selebihnya, layan famili. bleh gittewww? hehe

  36. January 28, 2009 at 9:35 am

    re = sib baik ada flash camera kalau x dok jenuh nak cari lampu hehehe

  37. January 28, 2009 at 10:03 am

    ???***!!!%%%^^^###$$$~~~

  38. January 28, 2009 at 10:37 am

    bro jgn berhenti lame sgt ek…

  39. January 28, 2009 at 11:53 am

    Jgn lah berenti blogging..tok guru….

  40. January 28, 2009 at 12:40 pm

    AAAAAAAAAAA…..JGN SETOOOOOOOOPPPPPPPPPP…
    AAAAAAAAAAAA ….AAAAAAAA…………AAAAAAAAAA…..
    PLEASSSSSSEEEEEEEEEEEEEEEEEE…..

    ***This annoying comment is brought to you by lydiarayyan.wordpress.com***

  41. January 28, 2009 at 1:26 pm

    waahhh…mesti cuti panjang ek en.me….~

  42. January 28, 2009 at 1:50 pm

    sian budak yaasir tu…. iya lah, iyalah… layanzzz

  43. January 28, 2009 at 1:56 pm

    cuti ckup la en me, tp jgn smpi berhenti plak..hehe..

  44. January 28, 2009 at 3:28 pm

    selamat bercuti k😉

  45. January 28, 2009 at 3:31 pm

    i will miss ur blog…:(

  46. Zen
    January 28, 2009 at 6:00 pm

    Kalau berblog je tak ada salahnya. Surf tu yang buang masa sampai anak bini terabai. Sila fikir sekali lagi.🙂

  47. January 28, 2009 at 7:26 pm

    nak stop p jejak kasih dgn sapa plak kali nih?? hmmppphhh….

  48. January 28, 2009 at 7:49 pm

    wahhh lomantiknyer..sanggup berkorban tuk tglkn blogging demi isteri n anak terchenta..salute lah en_me itteww…tp kan…..x beshla bila u quit..sepi lew nnty…

  49. January 28, 2009 at 8:49 pm

    ala~

    angin xde, ribut xde tup2 nak brenti
    xpe la asalkan bahagia~

    tak gitu😀

  50. jue
    January 28, 2009 at 9:28 pm

    jangan le benti en me…
    huhu eh yaasir itu amat la cumell

  51. January 28, 2009 at 10:29 pm

    sgt chumel si yaasir..

    owh en_me..jgn la berenti ber’blogging’…

  52. January 28, 2009 at 11:46 pm

    sayang blog, tinggal-tinggalkan🙂

  53. January 29, 2009 at 1:08 am

    laaa, nape nak berenti…x leh secara mengejut tau…kesan yg teruk, macam kes org nak berenti rokok gak, kena slowly bro…

  54. January 29, 2009 at 4:01 am

    Tidak perlu berhenti menjadi seorang blogawan. Yang penting konsisten, tetapi menjaga famili juga adalah keutamaan.

  55. January 29, 2009 at 8:16 am

    berhenti sementara ke?

  56. January 29, 2009 at 8:20 am

    Salam Kang ME…laa…Kang berhenti? tak mungkin….tak mungkin…huhuhu…aku tak volley terima kenyataan ittew….tidaaak…

  57. January 29, 2009 at 9:01 am

    salam dari bumi Dublin, Ireland.. tumpang lalu..🙂

  58. isnsuhada
    January 29, 2009 at 9:18 am

    loor kok mau berenti blog? knaper plak…huhuhu sambil2 layan family kan bleh gak trus blog..kan kan kan

  59. January 29, 2009 at 9:19 am

    apakah?

  60. January 29, 2009 at 9:50 am

    jgn berhenti… bole?

  61. January 29, 2009 at 11:06 am

    en me berehat dahulu
    kemudian aktif kembali
    da

  62. January 29, 2009 at 12:00 pm

    A blogger will never stop..:)

  63. January 29, 2009 at 12:49 pm

    waaahhh sikit punya ramai pengikut ko en_me…huhu
    masuk aku dah 63 komen, dan ini bermakna setidak2nya sudah ada 63 sedara mara dan suku sakat yg dok berkampung di sini….
    huhuhu…
    erk! elok ko teruskan ajelah penulisan kat sini.. lagipun aku tau, ko takkan senang duduk kalau tidak ketip keyboard & buat entry terkini…huhuhu….
    hmm
    kalau ko nak stop gak…..aku tak leh nak larang…cuma aku nak cakapkan….
    […]

  64. January 29, 2009 at 1:04 pm

    salam
    baru menyinggah dah entry berhenti blogging? aiyark :p

  65. January 29, 2009 at 2:44 pm

    […] dah komplain ko terlalu banyak habiskan masa dgn blog sehingga tak cukup masa utk […] ke? Tentu […] gembira kalau […] terbaca n3 ko yg ini. Tetapi sbg blogger tegar saya pasti en_me akan kembali memblog jika ada kesempatan.

  66. zue
    January 29, 2009 at 3:45 pm

    knape nak stop memblog? en_me ada cite pasal pontian kecil dan besar. Cuti cny zue seklrg gi pontian kecil(bandor) dan kukup. Kat Kukup kami dah kena ketuk(charged mkn) mahal gila dan x sedap.
    Harap berehat sementara.

  67. zue
    January 29, 2009 at 4:22 pm

    jgn le stop..tapii berehat sekejap xper hehe

  68. January 29, 2009 at 4:26 pm

    salam
    waaa
    dh benti ??
    ayaaakk
    x yah laa bro~

  69. January 29, 2009 at 4:34 pm

    salam
    jangan lah stop disini
    teruskan. ajak yasir & mommy joint together:-)
    moga dengan kedatangan sahabat2 ke blog ini akan memberikan sinarkeceriaan. Yassir jugak pasti akan tersenyum bila uncle & untie kenyet mata kat diek;-)

  70. January 29, 2009 at 4:38 pm

    berhenti or bercuti? […]

  71. January 29, 2009 at 4:49 pm

    Ai ngape nak brenti Yoep..
    taula blog nie x de dibyr gaji..
    Salam khamis
    kui3x

  72. January 29, 2009 at 5:06 pm

    salam.. laaa. nak stop dah ker?? takyahla stop.. baru nak kenal2 nie..

    anyway, kena pandai2kan bahagi masa je.. insya allah, semua leh settle..🙂

  73. buzzybug
    January 29, 2009 at 5:09 pm

    ehhhh???? berenti terus ke? huhu… baru nak komen kat banyak2 entri nie…

  74. January 29, 2009 at 6:03 pm

    Kalau sibuk…just take a break…

  75. Li
    January 29, 2009 at 6:10 pm

    Salam Syeikh.
    Orang kata sayang isteri tinggal-tinggalkan.
    Lagi tinggal-tinggalkan isteri, harus laaaagi sayangkan isteri, kot?

  76. January 29, 2009 at 7:31 pm

    en me??!!???????!?!??!!?!?

  77. January 29, 2009 at 7:44 pm

    la en-me…jgnla cmtu…nanti klo ader mase hapdet ckit2…jgn tinggal trus ek en-me….sayangle nk brenti trus…lgipun PR dah 8…

  78. January 29, 2009 at 8:00 pm

    ish2….
    takanlah sampai ak berhenti blogging plak….

  79. January 29, 2009 at 8:12 pm

    abg me nak berenti blogging ke?alahai tak perlu la berenti sayang tu ada bakat…blogging je walau tak sekerap mana pun…

  80. January 29, 2009 at 9:15 pm

    alaa..xmo laa benti….

  81. January 29, 2009 at 9:58 pm

    😦

    jangan ler behenti blogging… ada masa update ler… sebulan sekali ker…

  82. January 29, 2009 at 11:47 pm

    En. me,
    Jgn stop blogging.
    Rayuan oleh salah seorg peminat setia blog mu.

  83. January 30, 2009 at 12:15 am

    pergh!! giler ramai org pujuk…aku je dah nak masuk 4 kali….
    en me?…sennnnnyap aje?……mana pakcik ni!!! kata nak carikkan saya boifren??!! tetiba nak berhenti blogging pulak!!!! (cubaan mengugut dgn cerita rekaan semata2!)

  84. January 30, 2009 at 12:35 am

    hahahaha.. casanova lydia merepek kek blog org…
    en_me..mengikut kata2 org dulu kala..
    ”sayang anak ditinggal-tinggalkan”
    so tinggalkan jerrr arrrrr….tu sayang gak tu…

  85. January 30, 2009 at 3:30 am

    comeynye..

  86. ieja
    January 30, 2009 at 8:01 am

    mana? mana? mana???? xkan benti dah ni..aisehhh~ jgn la camtu. tlg carikn boipren utk lydia dlu!!!!

  87. January 30, 2009 at 8:07 am

    eh nak benti berblog ker??

  88. January 30, 2009 at 9:53 am

    Aik, nak berenti blogging? Oh, saya akan kehilangan seorang teman maya😦
    Janganlah berenti terus – sesekali tulislah!

    Salam, moga dalam perlindunganNya di mana jua berada.

  89. January 30, 2009 at 10:00 am

    salam…

    nak benti ke? harap-harap cuma berehat…

  90. fzi
    January 30, 2009 at 10:13 am

    Salam en me..
    baby ni buat contoh ‘pandangan selamba’…hehe

  91. January 30, 2009 at 10:37 am

    kenapa nak stop en me? macam merajuk je.
    janganla stop. nnt dunia blogging ni kekurangan sorang blogger. =)

  92. January 30, 2009 at 11:43 am

    benti kejap or benti terus nih???

  93. January 30, 2009 at 11:48 am

    aiks!….
    sekali en_me dah edit den punyo comment kek atas tu ha yo!
    huhuhu
    […]

  94. January 30, 2009 at 2:02 pm

    en_me takperlulah nak stop blogging… sebab ramai yg nak baca citer en_me & tgk gambo2 yg cantiks dlm blog en_me…

    Silalah blog lagik ek!!!

  95. January 30, 2009 at 4:02 pm

    salam…iskk biar benar nak stop..jangan la wei

  96. January 30, 2009 at 4:08 pm

    […] marah ke en_me memblogkan diri?

  97. January 31, 2009 at 1:01 am

    97 comments already. ketinggalan keretapi sungguh diya ni. huhu. maaf en me.

    anyway, thanks 4 everything ya😉

  98. January 31, 2009 at 10:30 pm

    aik rilek lu bro… masih terlalu awal nk stop huhuhu

  99. February 3, 2009 at 5:48 pm

    jangan stop la en_me. tabest lah.🙂

  1. No trackbacks yet.
Comments are closed.