Home > photography > i am honored

i am honored

looking up (not related story)
kuala sungai baru, melaka

Minggu lepas, bos besar sudah datang ke meja me. Terhegeh-hegeh minta bantuan jadi jurugambar tidak rasmi. Terperanjat badak juga me. (Memang badak boleh melompat dan berpusing diudara gaya seperti terperanjat gitu walaupun saiz badannya yg sungguh besar gedabak. Me nampak sendiri di zoo negara kelmarin. Tapi bukan badak air tau.)

Pagi selasa ini ada tetamu penting dari jauh katanya. Mesyuarat yg me tidak tahu apa isi kandungannya. Gasaklah kan.

Pascanota: olehkerana ramai kawan-kawan yg hendak tengok gambar badak sumbu putih ( ceratotherium simum ) dan badak air nil ( hippopotamus amphibius ) yg me tembak di zoo negara kelmarin, maka me paparkan di sini.

nile hippopotamus (left) and white rhinoceros (right)

Alahai.

Categories: photography
  1. February 3, 2009 at 12:24 am

    badak comel..gambar badak 1 please..😉

  2. February 3, 2009 at 12:34 am

    Teringat kat Gloria dalam Madagascar tu. Hihi.
    Selamat menjuru-gambar Me!😀

  3. February 3, 2009 at 12:51 am

    wah…

    best nya en me…

    sgt syok itu…

    Tiqah..betuil3~i setuju!

  4. February 3, 2009 at 1:30 am

    hohohoho…jd photography la plk ye en.me…extra job is good ;p

  5. February 3, 2009 at 1:41 am

    ini mesti bos besar baca blog me hehe..

  6. February 3, 2009 at 2:07 am

    wahh jadi cameraman la lpsk ni😀😀

    badak lompat pusing2?
    ye.. sy sgt percaya😛😛 WAHAHAHA

  7. February 3, 2009 at 2:25 am

    mesti blue hyppokan yg leh lompat2 n pusing2..ekekke…ermm sure la bosz en_me ittew sgt mempercayai yg en_me bole wat kije

  8. February 3, 2009 at 2:37 am

    go for it! aja aja fighthing!

  9. Rya
    February 3, 2009 at 8:07 am

    bakat telah diperakui..
    *two thumbs up*

  10. February 3, 2009 at 8:37 am

    wah Kang ME kata bos tu terhegeh..hegeh yer…apapun memang Kang ME berbakat besar…nanti Shoot yang cahantek-chantek tau….ada masyuuuk tak? tak kan percuma kot?

  11. February 3, 2009 at 8:43 am

    Canteknye gamabr ni!!! U r a talented photographer! Omedeto!

  12. February 3, 2009 at 8:53 am

    Lain kali tolong postingkan gambar BADAK TERBANG.

  13. February 3, 2009 at 9:42 am

    en_me, tinggi ke badak tu melompat?? dah sampai kuala sungai baru yer en_me iteww..

  14. February 3, 2009 at 9:45 am

    Saya pon nak tempah en Me jadi official photographer saya utk wedding day nnt…hihihihihi……

  15. Tie
    February 3, 2009 at 9:46 am

    Wah…jadi photographer, ek. Baguslah tu… moga2 bertambahlah ilmu ‘menembak’ tu…hi hi…

  16. February 3, 2009 at 9:47 am

    ekh en Me, bila tengok gambar first tu, belah kanan tang kelompok awan tu mcm nampak wajah org lah. ada sepasang mata, hidung n mulut atau sy yg terlebih imaginasi sbb byk sgt minum kafein? heh!

  17. Sha
    February 3, 2009 at 10:24 am

    en_me ..farah n sha pegi zoo melaka cari badak tak jumpa! ha ha ha tak leh la kami berjumpa sedara …dapat jugak mencuci mata di blog en_me juga ..

  18. February 3, 2009 at 10:50 am

    Jadi jurugambar tak per, memang en_me pun ada bakat kannsss…

  19. yus
    February 3, 2009 at 10:56 am

    tahniah en_me jd photographer..amk gmbr chantek2 ye🙂

  20. February 3, 2009 at 11:01 am

    Mak datuk,..!!! Debabnyer…

  21. February 3, 2009 at 11:07 am

    mmg nikmat la dpt buat benda yg kita suke kan? hehe..

    congrats!! =p

  22. February 3, 2009 at 11:15 am

    me memang ada bakat fotografer🙂

  23. February 3, 2009 at 11:22 am

    haritu masa zoo negara kali kedua, dpt la tengok badak air kat atas tanah (masa g kali pertama, dua2 ekoq kat dlm air so x nampak). jadi amik la gamba. sekali dia b*rak smbil melibas2kan ekornya (t*hi dia mcm terbang bersama libasan ekornya). apa lagi…sume org lari!!! hahaha. bertuah sungguh si badak tu!!

  24. February 3, 2009 at 11:28 am

    dah lama tak pegi zoo. last pegi masa umur 17 tahun, tu pun jadi tourist guide kat budak2 tadika, emm dah hampir 20 tahun tak masuk zoo hehehe lama nya!

  25. February 3, 2009 at 11:34 am

    Moto-moto

    sexynya. hehehehe

  26. February 3, 2009 at 12:16 pm

    bluehyppo

  27. February 3, 2009 at 7:32 pm

    Kenapa bluehippo ittew comey? Ahahahah

  28. February 3, 2009 at 8:54 pm

    hippo is cute..
    rhino is ugly..
    haha..
    thanks visiting my blog..

    it’s such an honor my dear tyra tewww..

  29. February 3, 2009 at 10:23 pm

    mcm kaler pink je. hehe

  30. February 4, 2009 at 1:27 am

    haiwan hampir lenyap kat muka bumi. macam lelaki. hahaha…

  31. February 4, 2009 at 2:15 pm

    tk putih melepak pon badak tuh..
    kne rendam lam clorox ni..
    kui2..

    ammvoiii, nak berendam ghupernyerr kamoo.. ehehe

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s