Home > Travel > the grand old lady

the grand old lady

my great friends of engineers, sHa and cHq
canada hill

Lepas usai mesyuarat di pejabat klien, me dan rakan-rakan bersaudara memanjat bukit. Tempat pertama telaga minyak digali di sini.

Alahai.

Categories: Travel
  1. February 7, 2009 at 12:23 am

    brunei. nice. baru ke sana tahun lepas semasa meeting di miri.๐Ÿ™‚

  2. February 7, 2009 at 12:29 am

    Aiyark…
    lagi 4 org tu kene sumpah kerna menderhaka pada en_me kah?? hehehe..

  3. February 7, 2009 at 12:41 am

    yg baju putih tu kena sumpah pasai curi minyak ke? hehe

  4. February 7, 2009 at 1:54 am

    kat brunei ke tu.. zino pernah sampai sekali zaman dolu dolu… travel dari bandar sri bagawan sampai kuala belait..

  5. February 7, 2009 at 1:55 am

    kat brunei ke tu… teringat kisah ke sana dulu.. hehe

  6. February 7, 2009 at 2:07 am

    tolak.. tolak dengan sekoat hati..!

  7. February 7, 2009 at 2:12 am

    herm???
    abg yg tgh tu nmpk sebahagian drpd patung, abg yg ujung itu nmpk menempel sket…
    haha

  8. February 7, 2009 at 2:46 am

    tpt mengali minyak atau tpt minyak menggeli?

  9. February 7, 2009 at 7:47 am

    Hehe. Sy dan kawan-kawan juga telah mengambil gambar dengan aksi yang sama!

  10. February 7, 2009 at 8:03 am

    Aik? Mana topi? Ganjil betul patung yang dua orang itu. HAHAH.

  11. February 7, 2009 at 9:56 am

    wah!!

    cam best jer!!

    nak pergi juga~

  12. February 7, 2009 at 10:16 am

    Gali jangan tak gali gro..bro awak yang maner satu? sorry blom kenal lagi..

  13. February 7, 2009 at 10:42 am

    en_me, pernah tak orang nampak diorang gerak malam2??

  14. February 7, 2009 at 11:36 am

    sudah tukar profesion ke ni? hehe.

  15. nAna
    February 7, 2009 at 2:04 pm

    wah gi brunei ke? best nye outstation ;D leh berjalan2 pastu..hehe

    *ps en_me da ade la link saye๐Ÿ˜› cume sy je malas nak letak link kat name sy ni๐Ÿ™‚

  16. February 7, 2009 at 2:14 pm

    Brunei Shell kurang pakai Bits kami, Smith Bits.. rekomen skit bleh hehehe๐Ÿ™‚

  17. February 7, 2009 at 5:51 pm

    Teringat masa saya kerja di sana dgn sykt yg menjumpai minyak di situ. en_me berpeluang tak ke pelantar di luar Miri tu? Naik bot pun boleh sampai tapi pastikan tak mabuk laut.

  18. February 7, 2009 at 5:59 pm

    Uik gali minyak kat mana ni en me?

  19. February 7, 2009 at 10:52 pm

    gali minyak atau naik minyak?

    haha salam dari saya!

  20. February 7, 2009 at 10:53 pm

    bukan baru2 ni tanah runtuh ke? dah ok eh?

  21. February 7, 2009 at 11:04 pm

    waaaahhh..tu je..hehe

  22. February 8, 2009 at 2:57 am

    naper orang Brunei gelak besar bila kat Malaysia ada tempat nama Puchong? naper eh?

  23. February 8, 2009 at 3:34 am

    er.. benda tu bergerak ke? hahah.

  24. February 8, 2009 at 11:48 am

    Kat Brunei ker nie??? apsal dua orang patung lagik tak pakai uniform putih aaa….

  25. February 8, 2009 at 1:43 pm

    WOW! This is so interesting! Bersemangatnye mamat2 tu! Apsal me tak join sekaki?

  26. February 8, 2009 at 2:43 pm

    tue sume kne sumpah ek

    out of topic–> hal keluarga sikit..tue yg susah sikit.. bro de babap anak bro x?? he..23x

  27. February 8, 2009 at 2:45 pm

    salam en me, semoga sihat sejahtera di perantauan, model 3d tu superb lah bro.

  28. February 8, 2009 at 2:47 pm

    ohh~ saya fobia dgn pkataan ‘bukit’ tu

  29. February 8, 2009 at 7:13 pm

    ouh..ade di brunei upenye..hehe..last time kwn2 dah pegi mse raya haji tahun lepas..mse tuh i don’t posses international passport yet..so tak dpt pegi..

    selamat pulang dgn selamat yer~ KK best..kundasang next trip~

  30. February 8, 2009 at 10:00 pm

    wahhhhhhhhhhhh… di miri sudahhhh!!!!๐Ÿ˜‰

  31. February 8, 2009 at 11:25 pm

    fuiyo… me, keja baik2 ye๐Ÿ™‚

  32. February 9, 2009 at 4:02 am

    uyyo
    kawan pkai bju biru smangat tolak
    usaha.usaha.hahah.cambes jeaa tmpat ni
    ;D

  33. February 9, 2009 at 4:36 pm

    bila la saya nak sampai jumpa itu lady di miri. hehe๐Ÿ™‚

  34. February 9, 2009 at 8:39 pm

    En_mie, awat kengkawan yang 4 org dah jadi batu?๐Ÿ™‚

  35. February 10, 2009 at 12:59 pm

    wah kang ME mu kat Miri ker?

  36. February 23, 2009 at 6:55 pm

    hehehe… sorry… tak perasan yang ni plak… selamat datang ke Miri dan selamat datang ke telaga minyak no. 1 di Malaysia…

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s