Home > myself > dapur tidak berasap lagi

dapur tidak berasap lagi

flying crane
zoo negara

Semalam hari ahad dan hari thaipusam 2009 untuk penganut agama hindu.

Hari ini cuti umum dan me bercuti lagi. Tiada kerja tiada gaji gitu. Kesian kan.

Tapi me tidak bercadang merempit ke batu caves seperti tahun lepas.

Alahai.

Categories: myself
  1. February 9, 2009 at 12:25 am

    makna nya esok cuti lagi la ya… zzzzzzz….

  2. February 9, 2009 at 12:38 am

    hehehehe…

    cuti….

    tak best…

    huhuhu~

  3. February 9, 2009 at 12:40 am

    tak aci cuti..
    org tak cuti pon taw…

  4. February 9, 2009 at 12:44 am

    bila la nak cuti lagi ek ? huhu

  5. February 9, 2009 at 1:00 am

    Saya ada di KL Sabtu dan Ahad tadi. Tapi tak lalu pulak Batu Caves tu. Cuma nampak la beberapa penganut HIndu yang berjalan terbalik. Huhu.

  6. February 9, 2009 at 1:24 am

    srOnOk nye cuti..
    sini xcuti pon..
    huwaaaa~

  7. February 9, 2009 at 2:43 am

    tiada keje tiada gaji.tapi gaji en_me sehari menyamai seminngu gaji pekerja seperti saya.hehe

  8. February 9, 2009 at 3:54 am

    pergi balik tengok layang-layang petang semalam kebetulan lalu batu caves. dah serupa pesta yang dahsyat amat. penuh sesak!

  9. February 9, 2009 at 7:33 am

    selamat bersantai…

  10. February 9, 2009 at 8:32 am

    dapo en_me xbrasap xpe..byk lgi dapo2 kat kedai luar sn yg berasap kn..;-)
    slmt rehat2…
    salam dr noli d kejauhanzz..ahakss..

  11. February 9, 2009 at 9:45 am

    gaji bulan lepas tak abih lg kot..hehe

  12. nur
    February 9, 2009 at 9:49 am

    tahun lps g sambut thaipusam ke? hikhik~

  13. February 9, 2009 at 11:01 am

    Adeh iza jugak yg tak cuti…kilang beroperasi macam biasa hikss…

  14. February 9, 2009 at 11:27 am

    terengganu tak bercuti dikala thaipusam menjelma

  15. wks
    February 9, 2009 at 11:36 am

    NIce pic bro…..Samalah kita…tahun nie pun tak pergi menembak gambar thaipusam…hehhehehe

  16. February 9, 2009 at 12:01 pm

    nak balik mana agaknya flying crane itteww…ke perak gamaknya…🙂

  17. aida
    February 9, 2009 at 4:32 pm

    cutipun kdg2 kene dtg keje bro… begitulah selalu…. ni mcm kalo….hubby cari lain minachi… huhuuuu… alahai!

  18. February 9, 2009 at 4:33 pm

    saya baru balik from kuale. penat giler. hehe🙂

  19. February 9, 2009 at 5:35 pm

    Dah balik dari Batu Caves bawak hasil2 gambar? Mari la kongsi.

  20. February 9, 2009 at 8:44 pm

    En_mie tak p Batu Caves thn nie, tak dak ler gambor kavady thn nie no… alahai…🙂

  21. February 10, 2009 at 12:47 am

    cuti??!!!

    urghh!! nak cuti jugak!!!😦

  22. February 10, 2009 at 12:53 am

    coti~coti wat gapo??

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s