Home > Ho Hum > no one tagged me – sodeyynyerrr

no one tagged me – sodeyynyerrr

the sixth picture in the sixth photos folder in my home computer

Tiada siapa yg sudi mengetag me yg ini pasal gambar dalam folder komputer me. Sedih kan. Jadi, me nak sahut cabaran dari akak cinta milo ais itu.

Instructions:
Go to your photos folder in your computer.
Go to the 6th folder of photos.
Go to the 6th picture in that folder.
Put the picture on your blog and description of it.
Invite six friends to join the challenge.
Link them in your blog and let them know they have been challenged.

Keterangan gambar.
Itulah pemandangan dari tingkap bilik bujang me di gombak.  Ada bangunan klcc dan kl tower sayup-sayup di belakang. Dua bangunan tercacak di depan itulah asrama bujang milik dbkl. Dan dibelakangnya tempat perkuburan islam taman ibukota. Sebenarnya me suka gambar ini sebab sebagai kenangan sebelum me berpindah ke selatan ibu kota tidak lama lagi. Nak lari dari bau loji indah water taman melati yg semerbak baunya di depan asrama bujang itu. He he he.

tadaaaaaaa… dah siap dah tag ni, dan untuk kedua kalinya me hendak mengetag kawan-kawan me yg best-best itu. Enam komentator pertama yg komen dalam entri ini – sila jawab. Pengecualian pada yg telah membuatnya. Ada berani kah kawan-kawan?

1 – Mak Su (Coretan Mak Su)
2 – Mohd Razali (Photography & Web Design)
3 – Sri Intanrh (Dunia Sementara Ku)
4 – Jard (Ignorant Brat)
5 –  Framestone (Blog Rasmi Belibuy)
6 –  Nuyui Yg Comey (Setelus Hati Zinnirah)

Alahai.

Categories: Ho Hum
  1. February 19, 2009 at 4:21 pm

    sian nyer en_me…eh, tapi aku tengok banyak gaks bangunan berkembar kat kl ni kan… mesti ada iras-iras gitu. kembar siam gamaknyer.
    saya pengomen ke seploh. yahoooo, saya selamat.

    tahniah maksu pengomen pertama.. sila jawab tag inih.. ekeke

  2. February 19, 2009 at 4:46 pm

    Malang sekali tak dapat join sebab my sixth folder only contain 1 screenshot file.
    Anyway, you’re so lucky dapat gambar yang menarik dalam folder ke enam tu.

    nope, u hv to go to your sixth PICTURES folder (biasanya under My Pictures folder), then find the sixth photo..
    kalo takdok gak, just answer the tag.. if u don mind.. good luck bro..

  3. February 19, 2009 at 4:46 pm

    loji tu bagus untuk terapi idung, senang je nak slim nti.
    berani tp tak reti nak mengeTAG. sekian.

    cuberlarrr cek intan tewww.. uhuhu

  4. February 19, 2009 at 4:48 pm

    omg.. aku komen terus kena tag ek??

    ko kannns fofular ghitewww.. ehehe

  5. February 19, 2009 at 4:50 pm

    aik? lagi sekali datang melawat tengok dah ada nama kat situ….

    volleee ghitewww maksu.. ehehe

  6. February 19, 2009 at 4:59 pm

    Ololo..ciannyer en me hehe…nasib baik berani menyahut cabaran kan..bagus2 (thumbs up)hehe..
    p/s :saya tak termasuk dlm enam komentator pertama tu kan hehe

    oke, u r exempted.. ehehe

  7. ain
    February 19, 2009 at 5:04 pm

    nasib akak no 7..hihihi

    nasib tak baik, maksu komen dua kali.. ihihi
    tapi kak ain baru buat kannns – leh diabaikan.. ghiteww

  8. February 19, 2009 at 5:13 pm

    jgn la sedih… uhuhuhu dalm komp kite serabut sgt… sume bnde ade..nk selongkar satu2 xlarat la pulak

    takyah selongkar.. ko gi ke folder nombor enam, cari gambar ke enam.. kacang jakkks – that’s mean u hv been tagged.. good luck bro

  9. ain
    February 19, 2009 at 5:13 pm

    tu hari masa akak dpt tag tu..org pertama yg akak ingat awak…tapiiiii…

    syahdunyerrr – tapiiii naperr akak ittewww

  10. February 19, 2009 at 5:33 pm

    ape la en_me ni…tak kena tag pun sedey ek…pelik2….😛

    korang tak hingat samer me yg inih.. kannns, uhuhu

  11. February 19, 2009 at 5:36 pm

    nasib baik terlepas hehe…ingat tadi nak apply kat asrama bujang tu hehe

    abang zino nak jadikkks bujang ghitewwww.. ehehe

  12. ain
    February 19, 2009 at 6:03 pm

    akak ingat nak tag yg muda2..awak ni gteenya lbh tua dr akak…hehehe…

    me tua katernyerrr.. sodeyyynyerr

  13. February 19, 2009 at 6:34 pm

    alahai sianyer dia..tp cantik2 gambar dlm blog awak..

    kalo sian, datanglarr sinihh selalu one uoolsss.. ekeke

  14. February 19, 2009 at 6:59 pm

    hehehe…
    en me…
    dah nak pindah kew??
    hehehe…if en me suka tag..nanti zara tag en me la gitew~

    me sukerr tag katernyerrr.. very derrr

  15. February 19, 2009 at 7:55 pm

    suke di tag ke? lenkali sy tagged en_me la😛

    me sukerr tag katernyerrr.. very derrr

  16. February 19, 2009 at 9:10 pm

    en me ade kelas yg tersendiri..
    nnti kalau tag, takut me wat derk je…
    org kalau bulih takmo kene tag, en me lain fulak…
    amvoii…

    aper kelass tewww..

  17. February 19, 2009 at 10:05 pm

    Baguslah encik_me hadkan tag untuk 6 orang jer. selamat aliff.

    tahun 88 kat us, rasanya encik_me satu bacth dgn abang sepupu aliff, tapi dia pergi northrop univ. dah tutup pun skang ni, under zamalah petronas jua..

  18. February 19, 2009 at 11:15 pm

    bangunan2 dlm pic sumer mcm couple je..berdua2..

  19. February 19, 2009 at 11:42 pm

    ala..siannya en_me..
    eh mcm dekat la tgk gombak dgn KLCC..

  20. February 20, 2009 at 12:16 am

    no one tagged me either~

  21. February 20, 2009 at 1:28 am

    bagus landscape shot ni…*two thumb up*

  22. February 20, 2009 at 9:37 am

    alahai en_me iteww.. suka kena tag rupanya.. lepas ni, kalau saya kena tag, bole la pass kat en_me.. kann..

  23. February 20, 2009 at 6:37 pm

    jgn risau en_me, tadi saya baru kena tag dari jard. nnt saya tag en_me yer.hehe

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s