Home > photography > international kite festival

international kite festival

a new attraction this year
kite’s hill, pasir gudang, johor

Petang sabtu tadi, me singgah ke bukit layang-layang. Sempena festival layang-layang antarabangsa ke empat belas itu. Esok hari kemuncak dan terakhir. Sultan johor dijangka mencemar duli seperti tahun-tahun lepas.

Memang meriah suasananya. Orang ramai pun ramai juga. Hendak mencari tempat letak kereta pun susah gitu.

ferris11.gif Gambar-gambar lain di flickr .

Alahai.

Categories: photography
  1. February 22, 2009 at 12:28 am

    tadi petang baru tau ada festival layang2. ayo. teringin nya mau pegi besok. huhuhu.

  2. February 22, 2009 at 12:36 am

    jom wat pertndingan layang2

  3. February 22, 2009 at 12:51 am

    waaa..skng mmg musim org men layang2…

    kt kg ni pon adik asyik sepah2 kan newspaper wat layang2…teringat zamn2 kecik2 dlu… ahaii

  4. February 22, 2009 at 1:53 am

    bestnyeeeeee~
    da lama x maen lyang2….jpom maen en_me!

  5. February 22, 2009 at 2:44 am

    Betul punya publisiti nih si KFC tu…

  6. February 22, 2009 at 7:12 am

    Eh..en me pergi juga ka?

    =)

    Tak nampak pun…

  7. ain
    February 22, 2009 at 7:22 am

    hopefully dpt gak pegi tengok ptg ni..

  8. February 22, 2009 at 8:16 am

    salam me

    emmm ingat lagi masa kecik-kecik dulu main wau tgh sawah time tu padi dah tuai n angin kuat best sgt….tapi la ni emmm dah jarang nampak budak2 main wau

  9. February 22, 2009 at 8:33 am

    teringat zaman bermain layang2 semasa kecil dahulu..

  10. February 22, 2009 at 8:48 am

    out of topic–> betul tue bro.. pengalaman tue… lepas nie mne de amik lesen dah kan..amik lesen F1 lesen helicopter leh la kan… ops lesen perniagaan kne amik test ke???

  11. February 22, 2009 at 9:43 am

    hi apa khabar en me ..lama tak singgah sini…

  12. February 22, 2009 at 11:25 am

    mula2 aku ingatkan kempen boikot produk Israel tadi…tapi ada lak Ayamas….hehe

  13. February 22, 2009 at 11:39 am

    adushh….beshnyerrr tgk kite….lamerr x g festival cmni…..

  14. February 22, 2009 at 12:10 pm

    suka wau bulan🙂

  15. yus
    February 22, 2009 at 12:12 pm

    tu dia sebesar2 alam dia nye layang2…

  16. February 22, 2009 at 12:40 pm

    warghhhhh……taun ni x smpt nk g festival lelayang nih…kebzian tahap cipan…

  17. February 22, 2009 at 1:11 pm

    halamek. da lame x jogin2 situ.. en me, bila la boleh kita ketemu? heh!

  18. February 22, 2009 at 2:14 pm

    pelik jugak, layang2 gedabak, bagak cemni pun bulih terbang…

    kite dulu buat layang2 comel pun kdg2 susah nk naik..
    naik segan, turun tak mau…huhu

  19. iza
    February 22, 2009 at 3:01 pm

    Iza tengok kat tv jer, cAntik2 layang yg depa buat tu🙂

  20. February 22, 2009 at 4:27 pm

    wahhhh sure seronok nak tembak2!

  21. February 22, 2009 at 5:58 pm

    Tengok layang-layang tu rasa nak makan🙂 Gitewww

  22. February 22, 2009 at 6:34 pm

    Beshnya kalau dapat juga ke ctu…

  23. February 22, 2009 at 8:27 pm

    Wamboi-wamboi en me yang lumayan tu🙂
    Jalan-jalan cari layang-layang pula ya.
    Kabare? Waras ya en me?

  24. February 22, 2009 at 9:41 pm

    pizza hut? kfc ?

    saya lapa nehhhh😉

    p/s : itu bukan produk yang perlu diboikot ke? erk?

  25. February 22, 2009 at 10:28 pm

    tak pernah main layang2..melayang tu selalu la hehehehe

  26. February 22, 2009 at 11:49 pm

    kecik2 dulu selalu men layang2. Sekarang malu la pulak..hahaha (sebab lelaki je yg selalu main)

  27. February 23, 2009 at 1:18 am

    wah~
    meriah nye layang2 itu..unique sungguh..
    hebat2..

  28. February 23, 2009 at 9:41 am

    Salam en-me
    Promote abih KFC itewww… penat ler depa dok laung boikot KFC… amik ler gambar lain…

  29. February 23, 2009 at 11:05 pm

    rindu la en_me ngan pesta neh. last sekali pergi masa 2000-2003….

  30. February 24, 2009 at 12:11 am

    aisey bro… hari sabtu 21hb tu sy ada gak kat pesta lyg2 tu.. tak sangka plak bro pun turun sama.. kalo tau ble gak kita kenal2..

  31. February 24, 2009 at 11:11 am

    saya pegi lambat..lelayang besar dah turun…
    last2 main2 belon saje…wakakak

  32. February 24, 2009 at 1:38 pm

    wehuu..syioknye men layang2…me tak join skali ke?

  33. February 28, 2009 at 2:28 pm

    Nampak gaya entah bila ler dapat nengok layang2 kat bukit layang2 ni lagik…..huhuhuhuhu

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s