Home > Friends > souvenirs from yginsaf.com

souvenirs from yginsaf.com

souvenir t-shirts are supposed to be worn (minus the green one)
orchid valley, kangkar pulai

Rupanya ramai yg pelik kenapa ‘princess_n‘ yg muda jelita itu mendapat hadiah baju t-shirt dari me. Ramai yg salah faham.

Sebenarnya bukan ‘princess_n‘ sahaja yg terima. ‘Penyubiru‘, ‘shaffik‘, ‘ciksha‘, ‘nono-love-nono‘,  ‘ikhmar‘, dan ‘zara‘ juga. Tempohari masa me hendak ke seberang lautan, ramai kawan-kawan yg teruja hendakkan cenderahati.  Me tidak tanya pun. Terutamanya yg bergoleng-goleng meminta-minta di entri ‘sudah kena kepala saya‘ itu.

Asalnya tempohari me hendak buat peraduan. Tapi me sudah serik – me bukan ‘ulat nangka terhempas ke batu.’ Dulu pernah me buat peraduan, tapi pemenang yg berjaya sudah gedik-gedik dan buli-buli me kata tidak hendak hadiah pula. Sedih kan.

Dipendekkan cerita, me sudah pun poskan baju-baju cenderahati pada yg meminta.  Diharapkan kawan-kawan berpuas hati dan me hendak ucap ribuan terimakasih juga. Tanpa kawan-kawan yg best-best gitu, siapalah me yg ini kan.

Nota tambahan: permintaan cenderahati itu telah ditutup. Sebarang rayuan tidak akan dilayan. He he he.

Akhirkata, ‘nak kaya berdikit-dikit, nak ramai bertabur urai,’ maksudnya ‘jimat dan cermat tangga kekayaan, murah hati tangga tuah.’

Alahai.

Categories: Friends
  1. February 26, 2009 at 12:31 am

    en_me..,
    kalau iKHMAR dah terime nnti, iKHMAR buat entry erk.. Hehee.Blom sempat lagi nih. =p

    oke my dear.. cheers!

  2. February 26, 2009 at 12:34 am

    soveniers ?? nak gak arrr..hehehehe

    offer dah tutup.. ehehe

  3. February 26, 2009 at 12:42 am

    bestnya mereka dapat soveniers..hehehhe

    sonok tengok kawan-kawan sonok ghiteww.. ehehe

  4. February 26, 2009 at 12:53 am

    Hehehe..
    Terima aksih encik me…
    Belum ada kesempatan pulang ke rumah untuk ambil hadiahmu itu..
    Terima kasih banyak2!

    okee.. take ur time cek zara tewww

  5. February 26, 2009 at 12:56 am

    pemurahnya en me iteww….

    alhamdulillah, sekadar kenangann ghitewww wat kawan2.. hmmm

  6. February 26, 2009 at 1:01 am

    x aci!!!
    nk jugakkk..
    huwaaaa!!

    takper intann.. next time leh terai lagikkss.. uhuhu

  7. February 26, 2009 at 1:16 am

    nak yg hijau..nak yg hijau… wu~~

    aperr kess nih.. hmmm

  8. February 26, 2009 at 1:19 am

    semoga selalu bertuah😀

    aminnnn..

  9. February 26, 2009 at 1:21 am

    en me mmg generous kannnss…
    okeh la tuh…
    comeynye si topi merah…kiut sgt…

    alhamdulillah, wat kenangan kawan-kawan ghitewww ..

  10. February 26, 2009 at 1:41 am

    ooo… ramai juga yg dapat ek.
    pepehal pun timer kasih berbanyak yer en me. tshirt hitam yg diberi itu menambahkan lagi kemachoanku bila memakainya.hehe
    tapi kan, baju hijau tu cam best jer.hehe
    ps : apa makna kiasan “ulat nangka terhempas ke batu” tu?

    maksudnyerr ‘tidak serik’.. tapi me bukan ‘ulat nangka terhempas ke batu’.. vollleee ghitewww.. menyamfahhh kannnns

  11. February 26, 2009 at 1:55 am

    ciss..
    tadek lagi ke pahni..😦

    insyaAllah kalo ada rejeki nanti.. don serik serik singgah2 sini one uoolsss.. hmmmm

  12. February 26, 2009 at 1:57 am

    haha. kalau Cahaya mintak pun bukan ada size. haha.

    ghitewww larr fulakkks.. ahaha

  13. February 26, 2009 at 5:57 am

    bertuah yg dapat tu.. hehe

    semua oghang aderr tuahnyerr memasing ghitewww.. aminnn

  14. February 26, 2009 at 7:30 am

    nak souvenir jugak
    tapi nak fridge magnet je la.
    kecik. senang. lebih trampil di peti sejuk. hehe

    ammvoiii.. special request lagikkks.. uhuhu

  15. February 26, 2009 at 8:06 am

    layan tak layan laaa!!!…nak jugak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    nak!!! nak!!! (guling2 atas lantai)

    ko nakper sebenornyerr.. ekeke

  16. February 26, 2009 at 8:06 am

    salam me..
    emm tahniah kepada kengkawan yg dpt cedera hati tu…
    moga me di murahkan rezeki lagi maybe next time saya pulak yg dpt huhuhuhuhu

    macamlarr oghang len takleh nak bagi souvenir ghitewww.. uhuhu

  17. ain
    February 26, 2009 at 8:17 am

    akak nyer mana..???nak gak tak kira le dh tutup ke lum…

    ammvoiii akak ain tewww.. kannns abang ma*il selalu kuar outstation gi maner2 mesti lagikkks banyak souvenirrr ghitewww.. uhuhu

  18. February 26, 2009 at 8:23 am

    bestnya

    kannns..

  19. February 26, 2009 at 8:28 am

    waaa.. rugi lak aku tak minta ari tu kan?
    hehehhe… =p

    minta larr kat oghang len.. alala

  20. February 26, 2009 at 8:31 am

    aduhai.. baru nak place order hihi

    nak order barang ker bro.. ihihi

  21. February 26, 2009 at 8:37 am

    bila masa plak ada open offer tuk souvenir ek…ker mokcik ketinggalan ketapi huhuhu…
    takper…next time en_me gi ke seberang lautan jangan lupakan daku (dalam list nak beri souvenir tu) eekekekeke…

    memang takdok open offer.. me suker suker jakkks.. voleee ghitewww

  22. February 26, 2009 at 8:45 am

    waduh..rugi xmintak hari tue..xpe la bro.. hari2 dok kne pakai baju formal g kerje.. hari mgu pulak g kerje..
    out of topic–> ops soalan senstitif..dulu de la.. dah kantoi pun.. tue cite lame2 dah

    waduh, bekerja keras ghitewww.. hati2 dijlnraya oke bro..

  23. February 26, 2009 at 8:45 am

    sy takmo minta gift drp enme tp klu nak bg, sy tak tolak🙂

    kalo ader rejeki aderlarr tewww.. uhuhu

  24. fizah
    February 26, 2009 at 8:55 am

    aik?bilenye offer bukak?tau2 dh tutup..huhuh

    sori sehh.. me tak pernah bukak offer.. uhuhu

  25. February 26, 2009 at 9:03 am

    Cantik t-shirt tu, beruntung siapa yang dapat.
    Salam🙂

    salammm jugerr akak yg jeliterr tewww..

  26. February 26, 2009 at 9:22 am

    alamakkkk..dh terlambatlah pulok nak merayu😦

    ko selalu lambattts ghitewww.. koserr uu

  27. February 26, 2009 at 9:55 am

    gara-gara ada 2 ‘zara’ komentator dalam blog en-me, kak yg melepas tak dapat cenderahati sebab kompius bila ditanya nak kan alamat. Sedangkan akak tahu, en-me maksudkan ‘zara’ yg lain. Bila baca artikel ni, baru ler tahu… en-me maksudkan si dia tu…

    akak janganlarr majuk ghiteww.. sebenarnyerr ada tiga ‘zara’ nih.. me yg silap bagi kerrr.. adoiiii, me feningg one uoolsss.. ‘zara’ yg terpilih ialah yg meminta ‘ole-ole’ di entri me yg dulu tewww..

  28. February 26, 2009 at 10:03 am

    baguz nih kalO selalu diamalkan
    (sambil ternampak en_me t’garu2 kepalanya..mOekekek)
    aim sOriiiii

    ammvoiii bonda tewww..

  29. February 26, 2009 at 10:52 am

    nak t-shirt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    nak!!!!!!!

    ganassszzz.. me sukerr me sukerr

  30. yus
    February 26, 2009 at 11:04 am

    wah bestnye dpt souvineir..next round bl?nnt reserve utk yus 1 ye..hehehe

    next round, orang len vuattt .. ehehe

  31. February 26, 2009 at 11:05 am

    ~ saya tak dapat ker??? nak merajuk la camnih!!!😦 ~

    don majuk majuk larrr one uoolsss.. uhuhu

  32. February 26, 2009 at 11:24 am

    isk isk…melepas sudey…=P

    yg lepas jangan dikenangggs.. ghiteww

  33. February 26, 2009 at 12:07 pm

    Thanks me..Saya hargai pemberian awk tu. Ia menjadi kenanagan yang terindah bagi saya

    samer samer jugerr.. moga2 kiterr leh jadikks rakan siber yg baik2 ghitewww..

  34. February 26, 2009 at 1:18 pm

    dh lebih berhati2 dh..accident gak hari tue..org ngundur kete xtgk kete aku yg ade kt belakng

    org teww takdok reverse sensor kottt.. siannyerr

  35. February 26, 2009 at 1:51 pm

    wahwahwah.
    mcm best.
    hehe.
    =P

    biasa jakks..

  36. February 26, 2009 at 2:46 pm

    ala…rugi nye miss nuyui x mintk kt en_me.. huhuhu.. lain kali kalau en_me g.. bg kt miss nuyui jgk tau… ehehehehe..🙂

    ko kenerr guling guling duluu.. volleee ghitewww.. ekeke

  37. iza
    February 26, 2009 at 2:57 pm

    bang me ni ganazz arr..gambor selalu takde kepala huhu..
    yg ni dah tutup. next time bleh mintak khan😀

    next time kenerr guling guling gakkks.. ehehe

  38. February 26, 2009 at 4:09 pm

    uwwwaaaaa….melepas sudah….. bila lak nak bukak lagi….. nak beratur….

    me tak pernah bukak pong.. ehehe

  39. February 26, 2009 at 5:01 pm

    apsal dorang je dpt tp akak x?
    cedey tauu
    mana aci
    sungguh kijam..😛

    diaorang dah mintak ghitewww.. uhuhu

  40. ika
    February 26, 2009 at 6:55 pm

    hahaha
    tee lawaaaa
    na jugee
    permintaan tida dilayan
    la la la~
    lenkali na minx keter la😛

    alala..

  41. February 26, 2009 at 7:11 pm

    alaa..orng kasi hadiah tak nak plak..
    takpe meh sni la…

    tak sumer orang nak expose kann identiti sendirikkk.. gasaklarrrr

  42. February 26, 2009 at 8:29 pm

    ahakz…maceh en_me…..appreciate it so much!!!

    maceh pada kamooo gakkks.. ahaks

  43. cen
    February 26, 2009 at 9:35 pm

    moga en_me yang pemurah, akan tambah dimorahkan rezeki..

    insyaAllah.. aminn

  44. February 26, 2009 at 11:01 pm

    tak aci tau bro ~~~~
    hehehehe…mesti seronok makcik pakcik dpt tshirt
    utk y tersayang dpt ape plak ?
    comel jam tuh…suka lah… !!!!
    saya pon slalu lupe pakai jam… sejak2 ade hp..
    sbb anak2 main hilang p mana tak tau… hahaha
    salam,
    akak fliffy

    mesti chomey chomey anak2 ittewww.. salammm jugerr akak fify

  45. February 26, 2009 at 11:16 pm

    banyak betul comment entry ini!
    salam en me yang lame tak dihubungi itu..
    camera sihat? hehe

    blog bukanlah hakmilik kekallls.. nice to hear something from you cek thirah tewww..

  46. February 27, 2009 at 11:56 am

    Ala…comelnya gamba ni😀

    thanx cek zatil tewww.. baju t-shirt ittewww memang comel kannns

  47. Sha
    February 27, 2009 at 3:30 pm

    wahh!!! terima kasih daun keladi en_me …lain kali pegi obersi …open la entri lagi…hihihih …
    jujurnya …saya amat terharu …whoaa..Terima Kasih from the bottom of my Huge Heart. Jazakallahhi khairankathiraa…

    glad u received my humble souvenir tewwww.. updatelarr dlm blog.. btw, me never open entri, u yg mintakkks ghitewww kat entri nih >> CLICK

  48. February 27, 2009 at 5:18 pm

    beruntungnya orang-orang ittew kan…

  49. February 28, 2009 at 2:30 pm

    Suggestion! Memula bagi FREE pas tuh x reti2 nak jual kerrrr????? ekekekekeke

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s