Home > Ho Hum > the last entry

the last entry

random photos from the last two months

Esok sudah tiba dipenghujung bulan febuari. Sudah dua bulan di tahun 2009. Sekejap saja di tahun baru rasanya.

Ini adalah entri terakhir me. Sedih kan.

Entri terakhir me untuk bulan ini. Jumpa kawan-kawan di bulan depan ya. InsyaAllah.

Sebenarnya me sudah mandi. Tapi me hendak berpantun lah pula. Boleh kan.

Kalau ada sumur diladang,
Boleh me menumpang mandi,
Kalau ada umur yg panjang.. ammvoiii makcik su tewww
Boleh kita berjumpa lagi.. kannnns

Alahai.

Categories: Ho Hum
  1. February 27, 2009 at 12:34 am

    en me ni buat suspen je..ingatkan dah tak nak berblog lagi huhuhu

  2. February 27, 2009 at 12:36 am

    selamat bertemu d bulan march en_me..
    teruskan memblOgging..
    hikhik~

  3. February 27, 2009 at 12:57 am

    jumpa nanti bulan depan. InsyaAllah. kalau ada umur, kalau diizinNya.

  4. February 27, 2009 at 1:13 am

    Gua jawab..

    Kalau ada umur yg panjang..
    Boleh kita berjumpa lagi..
    Kalau ada sumur di ladang…
    Jom pi mandi lagi sekali?

    Amacam, berani tak aku jawab pantun tu? hehe

  5. February 27, 2009 at 1:33 am

    cehh! buat saspen aje.

  6. February 27, 2009 at 1:41 am

    bulan depan ramai lah kawan2ku yg pulang huhuhu

  7. iDa
    February 27, 2009 at 1:55 am

    jumpa lagi bulan mac wahai en me๐Ÿ˜€
    ahhh tapi saya tak suka mac.
    :p

  8. February 27, 2009 at 2:00 am

    ceyh.. last konon.. haha

  9. February 27, 2009 at 7:32 am

    hehehe..

    en me buat suspen aja lah…

    =)

    betul ke dah mandi?

    lalala…

  10. February 27, 2009 at 7:45 am

    nak neenaaaaaaaaaasssssssssssssssssssssssss hehee๐Ÿ™‚

  11. ain
    February 27, 2009 at 7:57 am

    laa…ingat nak ke mana..????

  12. February 27, 2009 at 8:10 am

    ye ke en_me dah mandi? huks

  13. Rya
    February 27, 2009 at 8:11 am

    last but not least

  14. February 27, 2009 at 8:18 am

    meh la mandi sesame he…23x kite tau bro dah mandi..cuma xde tempat yg sesuai untuk mandi..meh tumpang sinie..leh mndi… sekali masuk 50sen

  15. February 27, 2009 at 8:26 am

    gendang gendut tali kecapi
    kenyang perut suka la hati
    jika pagi hari enme tak mandi
    nanti berbau sangat la wangi

  16. fizah
    February 27, 2009 at 8:27 am

    en me mmg suke kasi suspen..ingat nk ke mane sbb dh bwk beg penoh2 hrni..hihi

  17. February 27, 2009 at 9:03 am

    owh dh penghujung februari ke? tak sedar la plak…rasa mcm baru semalam sambut tahun baru..huhuhu…

  18. February 27, 2009 at 9:14 am

    jumpa lagi di bulan depan….bulan mac banyak sale…seronokkkk.

  19. February 27, 2009 at 9:24 am

    da mandi? uiks! awat bau mucuk sampai ke sini aaa??? =p

  20. February 27, 2009 at 9:29 am

    me suka wat suspend gini….huhhuu igt dh nak retired dari dunia blogging ni…. huhuhu terkojot eden….

  21. yus
    February 27, 2009 at 9:43 am

    yezzaaa..jumpa lg bulan depan ye en_me itteww..

  22. February 27, 2009 at 9:52 am

    cess..bikin saspen aje kamu neh…

    ingat mau mbawa diri ke… hik2

  23. February 27, 2009 at 10:49 am

    jumpe lagi…๐Ÿ™‚

  24. February 27, 2009 at 11:15 am

    ~ ingatkan nak g mana la tadi. rupanya entri terakhir utk bulan februari. kehkehkeh.. ~

  25. February 27, 2009 at 11:17 am

    jmpe lg en_me bln depan….

  26. Azhan Kamal
    February 27, 2009 at 11:28 am

    Hehehhe mandi kah?
    Ikan nakal di dalam perahu
    Dihenyak dracula garang berbulu
    EnMe buat suspen selalu
    Sudah mandi tapi masih berbau?

  27. February 27, 2009 at 11:41 am

    yeah!! yeah!! penghujung februari!

  28. February 27, 2009 at 11:51 am

    en Me!
    Sihat kah? Lama tak jalan2 singgah. Hari ini baru berpeluang. Gambar hujung belah kanan tu pokok apa?huhuhu….

  29. February 27, 2009 at 11:59 am

    Salam en_me! Maaf ye baru sekarang nak jenguk blog Me! Hehe.

  30. February 27, 2009 at 1:11 pm

    Salam Jumaat di hujung bulan februari juga dari saya untuk Kang ME……

  31. February 27, 2009 at 2:04 pm

    merajuk!

    tak dapat t-shirt.

    ha ha.

    .

  32. February 27, 2009 at 2:36 pm

    Salam di penghujung February..
    semoga panjang umur dan sihat sejahtera , dapat kita bertemu di February tahun hadapan..

  33. February 27, 2009 at 3:30 pm

    Hai…adik itewww, adik iteww….saja bikin gempK. Huhuhh

  34. February 27, 2009 at 3:57 pm

    selamat hujung bulan en_me!

  35. February 27, 2009 at 4:27 pm

    kalau februari meminta diri
    march datang membawa seri
    kalau en me nak pergi mandi
    buat lah outing sekali…

    wakakakaka

  36. February 27, 2009 at 4:42 pm

    selamat berhujung minggu…jumpa lagi bulan depan…

    pergi ke JB naik kereta (petang ni nak ke sana)
    pergi kesana pasal jemputan
    bulan febuari meninggalkan kita
    jumpa lagi di bulan depan..

  37. February 27, 2009 at 4:58 pm

    selamat berjumpa lagi bulan depan, saya pun dah mandi dah.

  38. February 27, 2009 at 6:29 pm

    ingat memang betul-betul last entri tadik.

    saya jugak dah mandi

  39. February 27, 2009 at 6:45 pm

    Waaa.. suspense aje!!!!

  40. February 27, 2009 at 7:21 pm

    buat saspen je en_me ni. Ingatkan nak berhenti blogging ke apa ke..hahaha

  41. February 27, 2009 at 7:27 pm

    macam scary je bunyi en-me.. huhu. insha allah, kita berjumpa lagi. aminnn

  42. February 27, 2009 at 8:46 pm

    Asrama bujang kat taman melati tu, satu blok dah jadi aspura sek men agama MAIWP. Kesian budak2 menghidu aroma. Selamat menyambut Rabiulawwal. Ada maulidurrasul…

  43. February 27, 2009 at 9:52 pm

    jumpa lagi ye…insayallah

  44. February 27, 2009 at 9:56 pm

    jumpa lagi pada bulan mac..hehe

  45. February 27, 2009 at 10:09 pm

    en me saje taw buat gimik gitteww…

  46. February 27, 2009 at 11:04 pm

    hehehe..tactic gimic arrr..

    “kalau ada sumur di bulan Mac tuhh..
    nak la..sovinerss,t shirt tuhh!!!”
    kalau ada umo yang panjang tuhh
    jupelagi kat blog dan pakai t shirt tuhh!!”
    ahaksss !! […] asalkan ko bahagia gitewww

  47. February 27, 2009 at 11:14 pm

    huhuhu..jumpe lg en_me..hehe;)

  48. February 28, 2009 at 2:57 am

    slamat bulan march~

  49. cen
    February 28, 2009 at 4:05 am

    InsyaAllah, ada umur, kita bejumpa lagi di sini di bulan yg baru nanti.
    aparaa en_me ittew…bikin tegezut acik. suker tau, buat camni..hehhe..

  50. Polar Bear
    February 28, 2009 at 9:01 am

    2 tahun erk..
    lama sungguh…
    masuk thn ke 3 kenal en. me

  51. February 28, 2009 at 9:45 am

    erk! baru prasan bln ni bln feb..
    bln feb ade 28 hari je hahaha

  52. February 28, 2009 at 11:10 am

    mase cepat berlalu en me…

  53. February 28, 2009 at 2:32 pm

    Kat sini sejukkkkkkkkk…… Nak mandi kena carik heater…. huhuhuhu

  54. buzzybug
    February 28, 2009 at 4:39 pm

    terkejut baca tajuk entry nie… hehehe…
    jumpa lagi March ini~

  55. February 28, 2009 at 10:02 pm

    nampaknya ini last comment saya

  56. February 28, 2009 at 11:19 pm

    tak sabar nak jumpa…esok…huhuu…

  57. February 28, 2009 at 11:33 pm

    en me niiiiiiiiiii!
    org igtkan napelaaa
    jaat tao!๐Ÿ™‚

  58. March 1, 2009 at 2:11 am

    sape yg kakt kiri sekali tu? huhu

  59. March 1, 2009 at 4:04 am

    babai..

  60. March 1, 2009 at 7:33 am

    hahaha… pandai buat saspen…

  61. March 1, 2009 at 8:49 am

    salam me..

    emmm akhir zaman memang masa tu rasa cepat je…

  62. March 1, 2009 at 2:50 pm

    en.me….dh masuk bulan baru pun~
    slamat berbulan mac~

  63. March 1, 2009 at 11:39 pm

    Bukan komen terakhir๐Ÿ™‚

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s