Home > property > cikputih

cikputih

RM29.90 (with blue pagani zonda f as a bundle)

Sudah lama me mencari model kereta mercedes benz c200k warna putih. Akhirnya aQi (11) terjumpa juga di toys r us tebrau city kelmarin. Walaupun cuma model c320 sahaja.

Minggu lepas, lepas me cerita pasal cikcity yg nasib malang itu. Ramai kawan-kawan yg masih tidak tahu rupanya. Me jarang sekali cerita pasal cikputih pula.  I want to keep it that way. [+ sayang isteri tinggal-tinggalkan ]

ferris11.gif Gambar dari sisi lain di flickr atau aminus3.

[Updated. 2015, six years after, I cannot find this model. Tak ingat mana me letak. ;( Tercari2 gak kat Toy r us tp tak jumpa. Model c200k tu byk kali jumpa, dh 2 biji me beli.]

Alahai.

Categories: property
  1. March 15, 2009 at 2:35 am

    yup, betul gak
    takkan semua benda nak diceritakan?
    huhuhu…

    kannns..

  2. March 15, 2009 at 3:35 am

    aku pun masih tak jupe jugak model kereta yg sama seperti kereta yg ku pakai skang ni.

    ko pakey kete aper abang penyu tewww.. maner tau leh me tolong tengok2kannns

  3. March 15, 2009 at 4:12 am

    tahun 2009 memang hot dengan kereta putih solid..

    ghitewww larr fulakkkks..

  4. March 15, 2009 at 5:15 am

    cik putih 29.90, kalau boleh yang betul camtu harganya alamak satu Malaysia jammed da..

    ahaha..

  5. March 15, 2009 at 5:50 am

    kereta idamannn…..

    vukannn bmw kerrr.. very derrr

  6. ain
    March 15, 2009 at 7:19 am

    bila la akak boleh drive one of those ekh..???

    akak senggol2 jakkks abang mae tewww.. ekeke

  7. March 15, 2009 at 8:02 am

    wah~murah nye..kalO rm29.90 nk beli jugak la..hehe~

    kat toys r us.. ghitewww

  8. March 15, 2009 at 8:35 am

    Waw!!
    Syok!
    chumel colornya!

    sangat syok ghiteww..

  9. March 15, 2009 at 9:17 am

    wooooaaa…cikputih kecik xcantik.yang besar lagi cun merenyam..

    tau takperr.. owowo

  10. March 15, 2009 at 9:33 am

    mak aih somel nya…
    daku tutup gambo ni….anak2 ada kat tepi ni..kang dwang guling2 nak keta tuh..huhuhu

    baghu tiga poh hinggit ghitewww.. ehehe

  11. March 15, 2009 at 11:02 am

    dah lama berangan nak pakai kete jenama tu… nak sedut aura lumayan en Me bg skit kat saya ..
    p/s: salam kenal2 ye en me… sila dtg lagi ke blog saya…

    aura lumayan ghitewww.. thanx akak sasha tewww

  12. March 15, 2009 at 11:26 am

    kalau keta cap nie kat negara nie murah2 belaka.takde tax… lagi2 time ramai org kena redundant.
    BTW gambar masa awak study tu mmg macho habis:)

    ammvoiii akak shiela tewww.. sekodeng gambo me study ghitewww.. veryy derr

  13. March 15, 2009 at 11:44 am

    Ala…comelnya keta dalam gamba tuh *kucikucikoo*

    kannns.. ekeke

  14. March 15, 2009 at 12:35 pm

    Salam mingguan pak…Jalan2 dengan sing puteh..

    dholan dholan waie kerjaan ku yo.. ehehe

  15. March 15, 2009 at 2:36 pm

    ada berapa banyak koleksi di rumah tu hehe

    yg besor ker yg kecik kerrr.. ehehe

  16. March 15, 2009 at 2:47 pm

    ingatkan budak2 je suka kete model. hiks

    me anggap sebagai ‘seni’.. volleee ghitewww.. ihiks

  17. March 15, 2009 at 3:32 pm

    mula2 beli model dulu…
    lama2 belik keter plak..

    me terbelik keter dulu..
    beli model keter kdian.. volleee ghitewww

  18. March 15, 2009 at 3:47 pm

    hik…yang warna cukulet ada tak?hehe

    ko ader yg besor kerrr.. perghhh

  19. March 15, 2009 at 4:00 pm

    fuh!!!!

    hmmm..

  20. March 15, 2009 at 5:16 pm

    neh bley gne remote control ke??? kete kt iklan syarikat minyak oversea tuh macam best je…hehe

    tak boleh bro.. ehehe

  21. March 15, 2009 at 5:21 pm

    Kereta saya warna hitam – org kata hitam menawan. Tapi yg putih pun cantik jugak. Bila en_me beli satu esok bagi tahu saya sbb saya pun nak sambar satu hehehe

    aisehhh aperr kess yb.. me dah lamerr beli one uooolsss..

  22. March 15, 2009 at 5:32 pm

    Minat Cik hitam🙂

    ammvoiii pok li tewww..

  23. March 15, 2009 at 8:34 pm

    perghhhhhh en_me mmg cool la ngan e class
    hehe🙂

    bukan e-class larr bro..

  24. azi
    March 15, 2009 at 11:50 pm

    saya mahu CLK😀

    boleh sajaaaa..

  25. March 16, 2009 at 11:24 am

    wah chantek cik putih seperti namanya

    kannns..

  26. March 18, 2009 at 10:06 am

    Oh begitu kisah cik putih.. Baru saye paham

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s