Home > nostalgia > Then & Now : Teluk Anson

Then & Now : Teluk Anson

1 & 3 – 1st september 2000 [aQi (2), aTi  (8) and aDm (10)]
2 & 4 – 20th march 2009 [yaasir (2), aBo (8) and aQi (11)]

 

Alhamdulillah. Me baru sahaja kembali dari jalan-jalan di negeri yg sedang berkecamuk dengan hal politik itu.

Gambar dulu dan sekarang diatas di menara condong teluk anson (teluk intan). Hampir sepoh tahun dlm pembuatan.

Me penat dan letih. Nanti me cerita lagi.

Alahai.

Categories: nostalgia
  1. March 22, 2009 at 12:47 am

    Wah!
    nampak best!
    cepat update encik me…
    menunggu nih~

    oke.. tungguuu sat nooo.. jangan membasah sokmo.. ehehe

  2. March 22, 2009 at 12:55 am

    Hai tak sempat mampir Bt Gajahla tu sebab pi Tlk Intan, xpe lain kali blh singgah, kami x keluar daerah pun, jemputan banyak….

    sori tannns.. kesuntukan masa dan me tahu ko sibuk dgn pilihanraya bukit gantang ghitewww..

  3. March 22, 2009 at 1:23 am

    wah..
    ape yang best kat telok anson tu?
    de tempat makan best x?

    me singgah sebab nak tangkap gambar ‘then & now’ ghitewww.. uhuhu.. makanan best me tak tau one uooolsss

  4. March 22, 2009 at 1:35 am

    Wow!!
    Cuti2 Malaysiaaaaaaaaa~

    jommm jalan jalannnns..

  5. March 22, 2009 at 1:47 am

    comey je jadi model utk gamba en_me😛

    comeyyy kannns..

  6. March 22, 2009 at 2:07 am

    tak singgah UTP ke?? ngeh ngeh

    aper kess bro.. hmmm

  7. March 22, 2009 at 3:20 am

    Kejor yob kejor !

    ahaha.. yg dikendong keciciran ghitewww

  8. March 22, 2009 at 5:17 am

    Eiii…comelnya collage tu! Elemen yang sama dengan perspektif yang berbeza. Suka!😀

    nostalgia matter ghitewww.. ehehe

  9. March 22, 2009 at 7:57 am

    sgt sweet kanak2 riang itteww…=)

    sweet riang kerr.. bukan nampak macam terpaksa ghitewww.. ihihi

  10. March 22, 2009 at 8:19 am

    aQi pun dah beso ek… bile nk jumpe teman..teman ade je kat tg malim..hujung mggu kat KJ

    me dah balik bro..

  11. March 22, 2009 at 8:50 am

    Yg ni ke orang cakap menara condong??
    :S xpasti plak..

    ya, ittewwlarr menara condong yg diperkatakann dek orang.. ada jam besar, dan walopun nampak macam lapan tingkat dr luar, tp sebenornyerr cumerr tiga tingkat didalamm..

  12. March 22, 2009 at 9:32 am

    salam me..
    emmm bejalan sakan noh..

    salam jugerr.. jalan jalanns carikk mee .. ehehe

  13. March 22, 2009 at 9:46 am

    seronok en.me ni berdesup ke sana berdesup ke sini.. hehe..

    selagi hayat dikandung bodi ghitewww.. ehehe

  14. March 22, 2009 at 11:14 am

    jalan2 cari mee? Ada tempat makan mee yg sedap tak kat Teluk Anson tu? Saya nak ke sana Selasa ni.

    teluk anson me singgah sebab nak amik gambar kenangan jakkks.. tempat makan mee sodapp me tak tau one uooolsss.. yb leh makan mekdi jakkks.. ehehe

  15. March 22, 2009 at 11:31 am

    suka posing yaasir kat no 4 tu. kalau di close up mesti cantik wo.

    gambar close up me aderrr.. simpan dalam album jakkks.. ohoho

  16. March 22, 2009 at 2:27 pm

    hampir same pose utk sblm ngan selepas ittew…
    bezanye sume saiz yang semakin membesar dan lebih tinggi…dan penge-pose yang lain…
    aQi je plakon tetap di sitteww…
    huhu

    beza hampir sepoh tahun teww.. nostalgia gilerr bebbb.. uhuhu

  17. March 22, 2009 at 8:42 pm

    wahh….after 9years..kt tmpt y same…N x pnh g menara condong tu…

    yes, tempat yg samerr ghitewww.. kesinambungan yg nostalgia kannnnns

  18. March 23, 2009 at 12:27 pm

    brilliant idea amik gambO cenggini! sungguh bOnda jelez tapi bOnda ada 2 jek herO (fOr nOw) ;p

    tambah lagikks satewww ghitewww.. ihihi

  19. March 24, 2009 at 7:39 am

    wahh wahhh wahhh…kampung ku!!!

    bukan kat tanjung rambutan kerrr.. uhuhu, me gurau2 one uooolsss

  20. March 24, 2009 at 5:43 pm

    gambar tuh cantik la….
    mesti en.me bawak pic lama tuh masa amik pic baru tuh kan…
    sweet!!! nyewwwwwwww

    memang sweet ghitewww.. n me memang bawak album lamerr jugakkks.. uhuhu

  21. March 25, 2009 at 6:21 pm

    hampezz me…wakakkaa…

    intan, me gurau2 jakkks.. jgn mare nooo

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s