Home > Ho Hum > friday open mic

friday open mic

norlia binti abd hamid and husband
kampung melayu majidee, johor bahru

Setiap jumaat, me akan buka komen buat rakan-rakan yg best-best itu. Komen apa saja.

Alahai.

Categories: Ho Hum
  1. March 27, 2009 at 12:15 am

    aduhai en me sayang…

    gambar pengantin iteww…

    menarik yg amat!

    ^_^

  2. March 27, 2009 at 12:33 am

    salam en me…..
    thanks singgap FP sya…
    cantik pic pengantin tu…
    sharp sgt…

  3. March 27, 2009 at 12:33 am

    selamat pengantin baru

  4. March 27, 2009 at 12:34 am

    test one, two, three….(terpaksa cakap mcm tu, sbb menteri sekolah suruh tarbiah mcm tu)

    wakakakakka

  5. key
    March 27, 2009 at 12:36 am

    0yEah, kawen, lalala~

  6. March 27, 2009 at 12:48 am

    ewah pengantin kena interview.. mesti lah malu nak jawab hehe

  7. March 27, 2009 at 12:53 am

    sedapnya makan lauk kenduri kan???…

  8. March 27, 2009 at 1:22 am

    no komen.. (kerana saya tidak best)

  9. March 27, 2009 at 1:30 am

    Biler lagi nk letak gambar persandingan en_me dolu2?? Heheh~

  10. March 27, 2009 at 2:03 am

    suke tgk pengantin pOmpuan itu..hehe

  11. March 27, 2009 at 4:23 am

    selamat pngantin bru […]

  12. March 27, 2009 at 6:04 am

    Norli binti Abdul Hamid sangat bertuah…

  13. ain
    March 27, 2009 at 7:57 am

    laaa… […] Apa2pun slmt pengantin baru utk Norlia semoga bahagia hingga ke anak cucu.

  14. March 27, 2009 at 8:00 am

    Thanks en me fr dropping bg n leave a comment at Beautkids. Mcm mn leh smpi ke sana tu? hehe anywy..1st time snggah sni..huhu menarekss! yes..selamat berbahagia to psgn pengantin!

  15. March 27, 2009 at 8:22 am

    mcm artis kwin je ek…..siap ada itvw bagai..hehe

  16. March 27, 2009 at 8:29 am

    Kebahagiaan terletak pada kemenangan memerangi hawa nafsu dan menahan kehendak yang berlebih-lebihan. ( Imam Al-Ghazali ).

  17. ez
    March 27, 2009 at 8:32 am

    en me ni pandailah tangkap gambo..nice pict..csian perantin tu malu2 diaorg kene intebiew..ehehe

  18. March 27, 2009 at 8:50 am

    sape yang jadik pengantin iteww??? sama montel auww!

  19. March 27, 2009 at 9:07 am

    en_me,
    letaklah gambar […] Mesti da boom gitu??🙂

  20. March 27, 2009 at 9:18 am

    interview psl ape tuh eik?

  21. March 27, 2009 at 10:00 am

    adakah iteww gambar […]?…

  22. March 27, 2009 at 10:04 am

    Dah jadik pengantin pun kena interview ke…macam Mawi plaks haha!

  23. March 27, 2009 at 10:12 am

    ape ke benda yang ditanya kat pengantin itewww?

    huhu..
    warna-warni jer ruang blog ini..
    huhu..

  24. March 27, 2009 at 10:43 am

    out of topic–> thank bro.. xsangka kite nie kawan bro yg best-best.. ade mse jom lepak same2 denagn blogger yg len nk x

  25. iza
    March 27, 2009 at 10:49 am

    banyak hari tak sempat limpas sini, amboi pusing malaysia bang me minggu ni..

    selamat pengantin baru utk pengantin ittew🙂

  26. March 27, 2009 at 11:17 am

    alahai comelnyaaa, =]
    nak add en_me kpd blogroll saya. kalau x mesti lupa nak tgk! -_-“

  27. March 27, 2009 at 11:46 am

    selamat pengantin baru buat pengantin di atas.

  28. March 27, 2009 at 11:57 am

    Pengantin lelaki tu macam kenal pulak…budak Johor jugak ke?

  29. March 27, 2009 at 12:11 pm

    berseri2 pengantin!

  30. March 27, 2009 at 12:45 pm

    dah pnh smpi kg mwlyu majdee tuhhhh mse attachment kt teluk ramunia..calm place

  31. March 27, 2009 at 1:38 pm

    perantin malu2 gitew kene interbiu..

    thanks singgah my blog..

  32. March 27, 2009 at 1:41 pm

    “ya puan norlia, ada apa-apa ucapan untuk tukang masak lauk pengantin di dapur tu? nyanyikanlah utk mereka sebarang dua lagu”

  33. March 27, 2009 at 2:26 pm

    waahh…ingatkan […] gitu~hihi

  34. yus
    March 27, 2009 at 2:28 pm

    santeknyer gambar itteww..

    salam jumaat en_me di kejauhannnssss

  35. March 27, 2009 at 4:11 pm

    pengantin yang sama cantik sama padan.. selamat melayari alam berumahtangga..

  36. March 27, 2009 at 4:36 pm

    sapakah pasangan pengantin tu? sweet je nengok… hihihihih

    tersipu-sipu kene intebiu… Kikikikikik😛😛

  37. zue
    March 27, 2009 at 4:50 pm

    kg melayu tu…dah dkt dgn rumah mak zue.
    zue pun dulu sek keb mohd khir johari. klu kat kg melayu…org suka mkn yong tahu le..berdepan pejabat pos.

  38. zue
    March 27, 2009 at 4:51 pm

    kg melayu tu…dah dkt dgn rumah mak zue.
    zue pun dulu sek keb mohd khir johari. klu kat kg melayu…org suka mkn yong tahu le..berdepan pejabat pos.

    pengantin p’puan tu…sedara ke?

  39. March 27, 2009 at 5:14 pm

    tq.. selamat berhujung minggu ye!

  40. March 27, 2009 at 6:06 pm

    testing 123

  41. March 27, 2009 at 9:52 pm

    tenkiu en me sudi masuk blog sy ….kat sini pun tak kurang hebatnye…cantik pic pengantin tu….pengantin kene soal jawab ke kene pakse nyanyi tu….he hehe he tu le jadi pengantin , mmg kene dera di hari bahagia, n kene sporting kan…..

  42. March 27, 2009 at 11:39 pm

    testing..tesing..testing one two three

  43. loq
    March 28, 2009 at 12:32 am

    oh….
    dah mule pulak berangan2 nak kawen…
    hohohoho

  44. March 28, 2009 at 1:50 am

    tak tau nak komen aper. ini kira komen la ya en me gitewwwwww

  45. March 28, 2009 at 9:32 am

    kenduri.. makna makan free.. gantung periuk setengah hari

  46. March 28, 2009 at 11:05 am

    sama comei…

  47. March 28, 2009 at 2:40 pm

    Ada soalan bocor ke? Tolong citer skit…

  48. March 28, 2009 at 8:33 pm

    amvoii en me ittew…
    kejap je dah open mic balik ye en me…
    rase mcm baru semalam je me open mic, jumaat dah open mic balik….

  49. March 29, 2009 at 6:57 pm

    tu la kan
    kejap je dah friday balik. hehe🙂

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s