Home > Ho Hum > me manusia biasa juga kan kann

me manusia biasa juga kan kann

undertaker’s van
masjid jamek kampung felda bukit batu, kulai jaya

Me nak ucap semua kawan-kawan yg best-best itu dalam keadaan sihat walafiat hendaknya.

Kalau esok lusa tulat, me tiada blog lagi, maknanya me sudah padam.

Kalau hilang kekasih lama, cari yg lain sebagai ganti kan kan. 

Alahai.

Categories: Ho Hum
  1. April 5, 2009 at 12:10 am

    uik…..x suka cari kekasih baru le..letih…
    kenapa mengapa?

  2. April 5, 2009 at 12:11 am

    uiks….daku 1st kah ?
    iye kah?…kagum 2 saat!!

  3. April 5, 2009 at 12:48 am

    alahai en me…
    jangan camtu..
    ku masih mahu en me disini..uhuks~

  4. April 5, 2009 at 1:01 am

    banyak koleksi en.me ya hehe

  5. April 5, 2009 at 1:46 am

    heyy..dah seriau dah perut aku..hari-hari en_me tampal gambar van mayat..tak boleh tidor lorr..

  6. April 5, 2009 at 2:12 am

    en me adalah kekasih hati semua orang….
    kalau sehari me takde, semua org rindu…voleyy??

  7. April 5, 2009 at 2:43 am

    aduhai… macam nape berbunyi selamat tinggal romeo lately?

  8. April 5, 2009 at 2:56 am

    Alhamdulillah sihat lagi ni..hehe..

    en_me sehat ker?

  9. ika
    April 5, 2009 at 3:24 am

    salam en_me..wah..suda lama tidak kesini
    apa apa pun..tersentuh yaa lihat latest entry en_me
    humm
    dari tanah kita dkmblikan,kpd tnah jg kta pergi
    salam hari minggu!🙂

    oh lupa..ni akaun WP ika..
    yg perfectplayer.blgspot tu pun aktif jga😉

  10. cen
    April 5, 2009 at 4:22 am

    sesungguhnya dengan mengingati mati, manusia itu hampir dengan Tuhannya.
    Moga andai kita pergi, perginya kita dalam iman….

  11. April 5, 2009 at 7:28 am

    Allah Maha Pengasih lagi Maha Mengasihani…Ameen

  12. April 5, 2009 at 10:45 am

    ajal maut ditangan tuhan. yg hidup pasti mati.

    sama samalah kita ingat mengingati.

  13. April 5, 2009 at 11:08 am

    orang paling bijak skali adalah orang yang sentiasa mengingati mati

  14. April 5, 2009 at 11:11 am

    kenapa entry en_me sejak-sejak ni semacam je. takut saya!

  15. April 5, 2009 at 11:16 am

    “Biarlah bulan berbicara”, tak gitu en_me?..
    Moga en_me senantiasa sihat.

  16. April 5, 2009 at 12:22 pm

    mati itu pasti. mungkin esok, mungkin lusa atau tulat giliran kita akan menyusul.

    Bersyukur la kita seandainya esok kita masih diberi kesempatan untuk meneruskan hidup ini. take care en_me…

  17. April 5, 2009 at 12:42 pm

    kenapa? =.=
    sedih la mcm ni.

  18. April 5, 2009 at 12:43 pm

    tak ada manusia yang luar biasa… kita semua hamba-Nya yang biasa-biasa saja…

    Semoga en_me dalam keadaan sihat-sihat saja hendaknya… entry en_me dua tiga hari ni sangat ‘sesuatuh’ gitu… Hmmm…

  19. ain
    April 5, 2009 at 1:04 pm

    me,2 3 hari ni byk betul entry van mayat ye. peringatan utk semua le ni kan.

  20. ez
    April 5, 2009 at 1:31 pm

    en me, dgn mengingati Allah,ati akan menjadi tenang..surah 13 ayat 28..

  21. yus
    April 5, 2009 at 1:54 pm

    entry peringatan lg…

    alhamdulillah semoga semua amk iktibar dr entry me ini..

  22. Maryam
    April 5, 2009 at 2:25 pm

    encik sakit ke?

  23. April 5, 2009 at 2:32 pm

    andai kata nyawa bisa memisahkan kita,
    biarlah kamu sempat belanja saya satu set double cheese burger bila lepas klcc nanti.

  24. cen
    April 5, 2009 at 3:47 pm

    acikpun…klu lebih 3 hari tk berhapdet blog…tu mungkin retinya acik tk ada lagi kat alam yg fana nih…huhu…

  25. April 5, 2009 at 3:52 pm

    apa me cakap ni..confuse akak..
    kekasih lama mana kan sama ngan kekasih baru

  26. April 5, 2009 at 5:31 pm

    aduhaii…ape ni en_me..?? wat saspen…menakotkan…

  27. April 9, 2009 at 2:16 pm

    keretemayat tu..bagus2..ingt mati…

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s