Home > property > i don't mind

i don't mind

you can buy any hot branded handbags with your hard earned money
| coach | salvatore ferragamo | sembonia |

Tapi beg tangan mewah louis vuitton yg harga hibu hibu hinggit dari perancis itu juga lagi mancongkam kan.

Model oleh aBo.

Alahai.

Categories: property
  1. April 8, 2009 at 12:15 am

    Memang mencongkam gitew… hu.. hu.. masih tak mampu memilikinya…

  2. April 8, 2009 at 12:37 am

    handbag pasar malam je diriku mampu😛

  3. April 8, 2009 at 12:39 am

    x mampu bli branded2 gtu…student..

  4. April 8, 2009 at 12:47 am

    wa…
    for real?
    kekeke

  5. April 8, 2009 at 12:58 am

    aderkkk….sorry ler, maza gagal utk mencari sekelumit erti appreciation on the hand beg…..heheeheh

    sbb bagi maza tak ada bezanya beg plastik berharga RM2 berjenama Kedai Pajak Man, dengan beg yg berjuta2 hinggit tu….fungsinya tetap sama, SIMPAN barang!

    wakakakaka

    psst: begitulah kalau org tak minat….. I dont Mind….hehehe

  6. April 8, 2009 at 1:04 am

    nk satu handbag itu…lalalala~

  7. April 8, 2009 at 1:15 am

    uhu.., ni mesti kes kene paksa jdi model bag nih!! hehehe~

  8. April 8, 2009 at 1:17 am

    hehe…

    aku suke simpan beg2 kertas je…

  9. April 8, 2009 at 2:35 am

    kena sujud syukur sebanyak harga beg tu… ihiks..

  10. April 8, 2009 at 3:07 am

    wah, beruntung ABO. nak satu leh?

  11. April 8, 2009 at 5:26 am

    yang penting ..apa isi dalam beg tu!

  12. April 8, 2009 at 6:17 am

    kalau mampu apa di ragukan lagi hehe

  13. ain
    April 8, 2009 at 7:54 am

    tak mampu memang akak tak mampuuu. Tp klu nak gak merasa, gi je le Holiday Plaza..hihi

  14. April 8, 2009 at 8:16 am

    perempuan + handbag = xdapat dipisahkan!😉

  15. April 8, 2009 at 8:17 am

    model handbeg lagi mencongkam pd pengamatan aku…

  16. April 8, 2009 at 8:29 am

    yup..enbeg LV mmg best, tp tak mmpu nak beli…

  17. April 8, 2009 at 9:32 am

    baru je beli sling bag coach (tak ori kot) kat Padang Besar. RM50 je hohohohoh

  18. April 8, 2009 at 11:03 am

    ~ tak mampu lagi nak beli coach or LV. tunggu next year lah. kot2 gaji bertambah. hehehe…😉 ~

  19. April 8, 2009 at 11:42 am

    pekh memula tgk gamba neh igtkan kes ragut tadi huhuhuh.

  20. April 8, 2009 at 11:45 am

    takde seibjik pun handbag..purse pun dah nak koyak ni hahahaa

  21. ez
    April 8, 2009 at 12:00 pm

    LV memang best..kalo nak yg ori beribu riban..heheh..bg sy kalo xpakai yg x ori xpe asalkan kite pandai gayakannye..ehhehe

  22. April 8, 2009 at 12:39 pm

    branded tp […]🙂

  23. April 8, 2009 at 12:45 pm

    Jarang tukar h/beg, 5 tahun sekali… berkualiti walau bukan hibu hengget

  24. April 8, 2009 at 1:29 pm

    Birthday baru ni dapat hadiah h/bag. Mahal tu tapi akak takut nak pakai. Yalah… bukan style akak melaram dg h/bag mahal2 ni. Harapkan beg aje mahal tapi dalam kosong… kah3x

  25. April 8, 2009 at 2:22 pm

    owh…bukan setakat ribu…puluh2 ribu gitew..huhu

  26. April 8, 2009 at 3:32 pm

    sy beli kat siam tp branded..

  27. April 8, 2009 at 3:42 pm

    salam en_me, mancongkam hati orang2 yang mampu la.. bagi yang tak mampu ni, terpaksa la mancongkam perut kalau nak beli.. huhu..

  28. April 8, 2009 at 3:53 pm

    beli beg besar ok kot..
    bleh pakai buat handbag dan
    beg baju time travel

    hehehee😛

  29. April 8, 2009 at 5:57 pm

    ai loikee to use jenama piieeee yeeeiimmm

    (jenama pasar malam)

  30. buzzybug
    April 8, 2009 at 6:18 pm

    ribu2 utk beg? tak berbaloi lah.

  31. April 8, 2009 at 6:44 pm

    x sampai hati nak beli hensbeg libu2….yg ratus2 pon baru nak blaja jeling2 je…huhuhu

  32. Sha
    April 8, 2009 at 6:58 pm

    perghh…melelehh….

  33. April 8, 2009 at 8:32 pm

    hahahahhahahhahah… betul betul. you can buy any hot branded handbags with your hard earned money…sebab itu duit yang awak earned kan? =))))))

    tak sabar untuk mampu beli handbag beribu-ribu en-me.. once in a life time apa salahnya.. dah bosan, jual😛

  34. April 8, 2009 at 9:10 pm

    nama nye begitu gah~

  35. April 9, 2009 at 9:23 am

    en_me beli smua ke?? xlarat abo nk pakai smue tu..bg kt saye 1 jd lah..nk Coach😉

  36. April 11, 2009 at 10:15 pm

    mak aihhhh riban2 kan.

  37. April 12, 2009 at 9:16 am

    wahhh!!!!
    sy still xde prasaan sgt kat handbag haha
    yg funky2 la best!

    best kannns..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s