Home > myself > i love wordpress

i love wordpress

school’s ferry (please do not park besides me) [+ flickr ]
vista apartment, bandar seri alam

Me hargai kesemua komen kawan-kawan yg best-best itu. Setiap kamu yg komen dlm blog ‘memang lumayan’ me yg ini, me akan singgah juga ke blog kamu. Walaupun blog kamu tidak dikemaskini setiap hari. Walaupun sesibuk tahap angkasa, me akan gagahi juga jenguk-jenguk ke rumah kamu. Tapi kadang-kadang, bila me guna digi gprs yg terhegeh-hegeh macam kura-kura itu, terutamanya di rumah, me ada masalah. Spt blogger yg muda lagi jelita ini (khairun nisa’ amir) bilang.

(insert kho ya ro alip lam nun ya sin alip hamzah )Fuhh!! Lama gila tak update blog. Bukan tanak hapdet. Banyak bende sangat aku nak hapdet. Tapi paham2 la server office aku ni..even nak comment kat blog member pun taleh. Tapi blog en_me boleh aje. Coz en_me kaya, blog die gune domain name sendirik ehehehe~~

Jangan salah faham. Bukan sebab me guna domain nama sendiri ya kawan-kawan.  Sebab sebenarnya kerana me guna ‘wordpress’, bukan ‘blogspot‘. Dan blog me tidak ada iklan nuffnang, adsense, chatbox, plugin itu dan sebagainya. Sempoi kan kanns.

Alahai.

Categories: myself
  1. April 18, 2009 at 12:45 pm

    sibuk tahap angakasa ek me…hehe….
    daku pun singgah sini wpun daku sibuk tahap guling…
    nti leh study le psl wordpress ni…
    mmg sempoi…me mmg sempoi….

    guling guling ghitewww.. ahaks

  2. April 18, 2009 at 1:37 pm

    dolu xtau psl wordpress ni. huu~ blogspot mmg slooow kalau internet slow. sabo jek.

    sekang dh tau lom.. uhuhu

  3. April 18, 2009 at 1:49 pm

    Nak update nih kena ada semangat yang kental macam En_me kaaaannnnn hehehehhee
    Kita nih dah lama tak update update dah … internet kat umah laju … tapi ala ala mmmmmmmmmm alahaaaiiii
    Hehehehhe

    hendak sehibu daya kan kannns abang ghaz teww..

  4. April 18, 2009 at 1:50 pm

    yea..blOg en_me mmg sgt sempOi..

    make it simple intan kan kannns..

  5. April 18, 2009 at 1:56 pm

    mmg sempoi abes en_me.
    bz ke skrg?😉

    bz cam biso bonar.. ahaks

  6. April 18, 2009 at 2:15 pm

    hehe..btoi2..blog en_me tak di penuhi dengan benda2 tu…
    simple and sempoi…
    nak baca pun senang,tak payah berebut2 dengan nuffnang dan macam2 ads lagi..hehe

    kannns..

  7. April 18, 2009 at 2:18 pm

    i luv u (ur blog) too…hikhikhik…samat hujung minggu…


    ammvoiii akak itteww.. tersasul sasul bahh

  8. April 18, 2009 at 2:34 pm

    blog en.me kaya dengan bahasa , kaya dengan idea , kaya dengan pengikut setia, kaya segalanya2nya tak perlu iklan yg belum tentu jadi kaya nya hehe..

    ammvoiii abg zino tewww.. roti kaya jer takdok ghitewww.. ekeke

  9. April 18, 2009 at 2:50 pm

    X nak letak ke x leh letak iklan? :p

    ko jantan ke tino ke? veryyy derr

  10. April 18, 2009 at 2:58 pm

    kehadiran dirimu amatlah dihargai…kerana dirimu sungguh berharga…hikhihkhihkhi…chaiyok en_me…oshigoto wa taihen desu ne….

    arigato sokmo akak me ittewww..

  11. ez
    April 18, 2009 at 3:55 pm

    blog en me,mcm2 ada..heehhe..memang lumayan..n byk photo2 yg angle nye menarik..

    pengunjungnyerr jugerr lumayan ghiteww..

  12. April 18, 2009 at 4:03 pm

    ish..tu gambor trak sekolah ye..menggantikan bas sekolah..
    tu kat msia ke kat palestine? ha ha ha

    ‘feri sekolah’ teww baser aper erk.. ahaha

  13. April 18, 2009 at 4:03 pm

    en_me..macih kerana sudi berkunjung2 balas ke blog akaks yg tak seberapa tu..akak guna blogspot..

    no problem akak itteww..

  14. April 18, 2009 at 4:25 pm

    saya pun tak ada iklan nuffnang tu, chat box dan benda2 alah…mcmne nak tukar ke wordpress yek?

    register kat wordpress.com, pastu leh transfer semua entri dr blogspot..

  15. April 18, 2009 at 5:12 pm

    Mwah! Eheh.

    mwah jugerr.. ammvoiii

  16. April 18, 2009 at 5:17 pm

    Blog en_me memanggg sempoi, tapi menarik, tertarik…😉

    hmmm..

  17. April 18, 2009 at 5:19 pm

    wordpress pakai domain sendiri bleh la encik.. tumpang wordpress gak, hampeh la…

    wat? u call me encik? veryy derr..

  18. April 18, 2009 at 5:37 pm

    huhu mmg sempoii..kanss en_me?;)

    kannns..

  19. Tie
    April 18, 2009 at 6:10 pm

    Ooo….betul betul betul !!!

    me dah cakap lamerr ngan akak kanns.. wordpress is rock bebb!

  20. April 18, 2009 at 6:44 pm

    oooo.. wordpress ke? ingatkan domain sendiri..
    tapi mahal ke kalau guna domain sendirik ya en me??

    about US dollar 9.90 peryear = tiga poh hima hinggit ghiteww..

  21. April 18, 2009 at 7:36 pm

    Yeay!
    Blog en me selalu gembirakan hatiku~
    tetiap kali nampak update cepat2 zara kejar2 tekan mau tinguk~
    heheh~

    blog basahh ko vuat me keliru selalu fulakkks.. uhuhu

  22. yus
    April 18, 2009 at 8:26 pm

    salam bt en_me dikejauhann..dh lm xjenguk blog me yg sempoi ini..

    ko gi manerrr.. berhibernate erk.. ehehe

  23. April 18, 2009 at 9:45 pm

    hej! en_me…yeah, agreed with you that a blog free from those ads will download faster…like mine too no ads…haiyah, no need ads la…no need side incomes la…happy weekend!😉

    salam weekend bro yg jauh dimaterr teww..

  24. ain
    April 18, 2009 at 11:11 pm

    betul..makin byk u masukkan gadgets, makin lembap le blog.

    tapi akak ain manyak dapat award tewww.. kan kannns

  25. April 18, 2009 at 11:18 pm

    en_me suka blogwalking dr dulu kan. pastu kasi komen. ingat lagi masa memula saya guna wordpress, ingatkan sape la yg rajen mengomen tu haha

    ahaha.. tanper kawan2 yg best2 ghitewww saperlarr me yg inih kan kanns..

  26. April 19, 2009 at 1:59 am

    blog abang yang paling simple aku jumpa ;p
    tapi pic best2

    thanx abang zali teww..

  27. April 19, 2009 at 9:16 am

    en_me..nape ter’promote’ blog sy itteww..segan neh~😉

    yg ko sebut sebut namer me ghiteww apehall..

  28. April 19, 2009 at 9:41 am

    yup..wordpress best

    tau takperr..

  29. April 20, 2009 at 9:50 am

    i love wordpress too :X
    en me guna wordpress.com atau wordpress.org?

    wordpress dot com.. naper?

  30. April 20, 2009 at 10:09 pm

    ha, betui tue. blogspot nie leceh sikit. org yg guna blogspot slalu letak widget banyak sgt sampai nak loading pun lambat. wordpress nie laju n sempoi.

    kanns..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s