Home > Ho Hum > saper makan cili, dierrlarr terasa

saper makan cili, dierrlarr terasa

i can wear sunglasses now (after 20 years)
pedas, negeri sembilan

Alhamdulillah. Akhirnya untuk pertama kali, entri cendol 3 bintang‘ kelmarin yg pertama mencecah sehatus komen. Sebelum ini, entri ‘you look what‘ (27 Jan 2009) mendapat sembilan poh sembilan komen sahaja.

Oleh itu, me hendak berhenti memblog ya kawan-kawan. Me hendak berehat. Me dah penat buat blog. Dah menopause kot. He he he.

Terimakasih daun keladi diatas sokongan kawan-kawan yg best-best itu. Kamu. Sambil me hendak pantun dua kerat:

ingatkan pedas bagaikan kari,
rupanya lembut bagai kain sari

Alahai.

Categories: Ho Hum
  1. April 22, 2009 at 12:28 pm

    tahniah tuk en me yg femes itu.

  2. April 22, 2009 at 12:29 pm

    Sampai hujung bulan kot…

  3. April 22, 2009 at 12:34 pm

    me patut brehat kalau penat..pentingkan yang lebih penting

  4. April 22, 2009 at 12:35 pm

    wah…sehatus tuh..
    cayalah~!

  5. April 22, 2009 at 12:40 pm

    serious ke nak berhenti?uhuk uhukkk

  6. April 22, 2009 at 12:45 pm

    berehat memblog, ok tapi klu berenti memblog, tak ok hehe. tak perlu setiap hari, 2 ari sekali pun ok, tak gitu enme🙂

    klu stop, i’ll miss the amazing pics.

  7. April 22, 2009 at 12:51 pm

    PATUT LER……
    NAK PECAH REKOD RUPENYERRRRRRRRR

  8. April 22, 2009 at 12:54 pm

    aku stp hujung minggu berehat dari berblogging hehehe..

    slamat merehatkan diri ye en_me.. hehe..

  9. April 22, 2009 at 12:56 pm

    boleh singgah mandi kat kolam air panas Pedas, N.9.

    Tapi tiketnya jauh lebih mahal dari hot spring di Labis..

    huhuhu

  10. April 22, 2009 at 1:00 pm

    Salam..thanx for visiting our blog. baru ingat nak memfollow blog nih tetibe tuan punye blog kate nak berhenti plak..=))

    Nway, bak kate komenter2 (suka ati eja mcm ni) lain, berehat berblog takpe. janganla berhenti tros yek..

  11. art
    April 22, 2009 at 1:00 pm

    brani ko tak memblog cik me ittew…

  12. April 22, 2009 at 1:05 pm

    oppsst baru lepas makan cili tuna baca n3 nie terus rasa pedas kikiki.. fuyoo manyak komen tue🙂
    selamat berehat tapi jgn lama2 sangat🙂

  13. April 22, 2009 at 1:16 pm

    isk.. merajuk ke?? neway, jeles tgk dslr itu…

  14. April 22, 2009 at 1:16 pm

    isk.. merajuk ke ni smpi nak rest?? neway, jeles tgk dslr itu…

  15. April 22, 2009 at 1:18 pm

    en me mau pergi mana?

    jangan lah encik me..nanti rindu…huhuhu~

  16. April 22, 2009 at 1:27 pm

    jgn lama sgt berehat en_me
    nnti sy rindu nk baca post en_me
    ehehehhe😀

  17. April 22, 2009 at 1:29 pm

    mintak alamat en me. melalui fiy_ajit@yahoo.com

  18. April 22, 2009 at 1:36 pm

    amboi…. dah pakai sunglasses takkan nak berenti kut.

  19. Rya
    April 22, 2009 at 1:42 pm

    en_me_no_pause
    see, cannot stop maa..
    ekeke..

  20. April 22, 2009 at 1:43 pm

    wow! en_me mmg dahsat…. giler dahsat. tapi menopos gaks ker? ehhmmm, saya cadangkan en_me amik hormon testosterone utk recover everything.

  21. April 22, 2009 at 1:55 pm

    apakah en_me sekadar berhenti berehat bersama kit kat?

  22. April 22, 2009 at 2:02 pm

    penat eh en_me mem-blog?😦

  23. April 22, 2009 at 2:04 pm

    berhenti sampai hujung bulan 4 je kot. Bulan 5 sambung balik😛

  24. April 22, 2009 at 2:09 pm

    nape cendol4 bintang x dpt komen ekk..dats my fav cendol….rindu gilerrrr…..

  25. ain
    April 22, 2009 at 2:30 pm

    serius ke atau joke2 je.

  26. isnsuhada
    April 22, 2009 at 2:50 pm

    mak aii berenti ber blog ? rileklah en_me..apa2pun tahniah..pasni carik cendol 6 bintang plak ekk..fokuskan kat iphone lagik..hehehe jgn mareeee

  27. April 22, 2009 at 3:26 pm

    bro xkan dah letih kot… teruskan memblog, kalau x nak, jual aje kamera tu kat teman, atau pun hadiah aje… kehhhh.. Rindu kat cendol pontian,rojak,nasi ayam goreng dan mee bandungnya….

  28. April 22, 2009 at 3:34 pm

    Ala nak berenti pulak,akak kadang kala komen tak sampai lima belas..tapi tak boleh juga nak berenti.
    🙂

  29. April 22, 2009 at 3:44 pm

    wah wah smartnya…bleh pinjam sunglasses tu tak…hahaha…

  30. April 22, 2009 at 4:05 pm

    en_me..tu dlm cermin, muka kau ke ?

  31. April 22, 2009 at 4:13 pm

    kalau berehat tu okay je. tp, jgn berhanti laa.

  32. cen
    April 22, 2009 at 4:23 pm

    Podehh??????? uwaaaaaaaaaaaahh… nak balik kampunnnn.. (acik tk makan podeh..so, idak la trasa podehnyer..)

    cendol??? huh..idakler teman beriyer nk mkn cendol itteww..hehe

  33. sebaliktabir
    April 22, 2009 at 5:16 pm

    Bro, aku tak berani pakai cermin mata hitam semasa memandu o jalan2…meraba…takut lak tersalah pegang..
    Dah cuba tak berjaya…ntahapahapantah…🙂

  34. April 22, 2009 at 6:42 pm

    bro.. just nk tnye.. tue 1/2 face bro ke?? just bertnye la kan

  35. April 22, 2009 at 7:05 pm

    hehe
    rest jup

    * nice n semart gile pic..

    waahh dia dh ade i phone
    jeles2

  36. April 22, 2009 at 8:01 pm

    laaa.. neeza baru je baca blog en me..
    dah nak berenti ke??
    gimik kee??

  37. April 22, 2009 at 8:08 pm

    uiks ! dah nak berehat ker ? baru jer nak mengikuti ..

  38. April 22, 2009 at 9:10 pm

    sgt suke tgk gambar2! by the way, tenkyu ye sbb singgah kt blog saye yg ala2 rumput di tgh rimba =)

  39. April 22, 2009 at 11:22 pm

    en_me!!!!!!!!!!!!!!1

  40. April 22, 2009 at 11:43 pm

    brapa lama rehat ni???

  41. April 23, 2009 at 2:10 am

    uit? nk behenti? x yah ler uhuhu..

  42. April 23, 2009 at 2:26 am

    berehat?? hmm..
    pantun tu…hmm..

  43. April 23, 2009 at 9:08 am

    perggh…macho tu…

  44. April 23, 2009 at 10:16 am

    wahhh omedeto..mmg fofular en_me ittew..cayalah..ekekkee..huuhhhu jgn lah stop dulu x besh r…ti windu cemana …haaaa jawab2..

  45. April 23, 2009 at 10:55 am

    salm…wah mcm tu plak…….

  46. April 23, 2009 at 11:28 am

    cendol tu mmg sedap..sgtt ramai org..hhuuh lor teringin plak..g mana ni? ;p..Ahaha

  47. April 23, 2009 at 11:47 am

    Tahniah en_me itu… dapat komen 100 untuk pertama kali… teruskan memblog ya en-me…

    ‘Sayangkan anak tangan-tangankan
    Sayangkan isteri tinggal-tinggalkan
    Sayangkan blogger, tak kan berhenti memblog…’

  48. April 23, 2009 at 12:13 pm

    .. selalu exit highway pedas/linggi

  49. April 23, 2009 at 12:46 pm

    en.me pegi mane lagi???

  50. April 23, 2009 at 2:20 pm

    mana ader org makan cili tersa manis en me itewwwwwwww huhu

  51. zue
    April 23, 2009 at 2:31 pm

    ye lah tuan rumah dah penat smpai 99 org masuk komen…cendol 6 bintang bila nak kluar.

  52. April 23, 2009 at 2:57 pm

    hoho. sampai camgitu plak..

  53. April 23, 2009 at 3:09 pm

    fatun hafer tuf…hacam felik he hunyinyer…

  54. April 23, 2009 at 3:30 pm

    Assalamualaikum en-me,
    Tergamam akak bila me dah nak berhenti blogging nie. Why all a sudden? Apapun akak doakan me sihat sejahtera, dan sudi-sudilah komen di blog akak ya…

  55. April 23, 2009 at 3:35 pm

    period sejak umo bape tahun?

  56. April 23, 2009 at 4:10 pm

    Congrstulations….JGN TINGGAL KAN KAMI>>>>

  57. Sha
    April 23, 2009 at 4:52 pm

    en_me: i no makan cili ..i makan hati huhuhuks …

  58. April 23, 2009 at 5:28 pm

    Tahniah en_me… bukan senang entry orang nak komen sampai seghatus org tuh..

  59. April 23, 2009 at 5:55 pm

    kenapa nak benti, bru je berkenallann ~~🙂

  60. April 23, 2009 at 8:46 pm

    baru nk bermanja2…udah nk stop ke….sob sob

  61. April 23, 2009 at 9:47 pm

    Pedas ke podeh🙂

  62. April 23, 2009 at 10:01 pm

    selamat berehat en_me itteww…
    salam hujung mggu in advance..ngeh!!

  63. April 23, 2009 at 10:09 pm

    sila jgn berhenti memblog. sebab blog en me besttttttttttt.
    🙂

  64. April 23, 2009 at 10:32 pm

    kalau en_me berhenti memblog…
    saya dah takde tempat lepak la dah…
    hilang satu blog yang paling sempoi kat malaysia nih..

  65. April 23, 2009 at 10:42 pm

    en mie.. takyah la benti.. kot ye pon.. ape kata hang rehat panjang dulu… dah ilek2 baru memblog balik

  66. man
    April 23, 2009 at 11:31 pm

    memang lumayan.
    saya dah cuba.
    saya pun boleh lumayan juga.

  67. April 23, 2009 at 11:39 pm

    dah dokek kampong zino tu… kalau nak sebut bukan pedas.. tapi podeh hehe

  68. April 24, 2009 at 12:33 am

    takmo2 benti!!!

  69. April 24, 2009 at 10:06 am

    rehat ujung minggu udah la..

  1. May 2, 2011 at 9:26 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s