Home > books > bacin macam longkang, enak macam durian

bacin macam longkang, enak macam durian

starting with the last chapter (pic taken by ixus 50)

Minggu lepas, me sudah terima buku yg me pesan dari rakan blogger [+ diriku tapak sulaiman]. Bertajuk ‘perempuan simpanan’ terbitan sindiket sol-jah itu. Teringat me buku tulisan eve ensler bertajuk ‘the vagina monologues’ yg pernah me beli, tapi tidak pernah habis baca.

(insert mulut perempuan simpanan)Buku ‘perempuan simpanan’ ditulis oleh sepoh blogger wanitas: [ waniardy | wahida | dila | alina | mimi | anak mat nor | amili | cikdaun | nida | azie ] Tapi seorang saja yg me kenal dalam alam maya ini. Bermaksud, tidak sesuai untuk dibaca oleh semua golongan masyarakat. Tidak seperti blog me yg ini kan.

Kebetulan, malam ini malam jumaat.

Alahai.

Categories: books
  1. May 7, 2009 at 12:13 pm

    novel2 dorg mmg laku… sape lambat mmg xdpt huhuhu…bro de beli ek

    beli buat penohkan koleksi jakkks.. ekeke

  2. May 7, 2009 at 12:17 pm

    best ker buku tu en me?

    tak best manerr..

  3. May 7, 2009 at 12:18 pm

    tak faham le.. apa tu?

    apa yg x paham..

  4. ez
    May 7, 2009 at 12:19 pm

    xbaca lg buku tu..best ke en me?

    tak best manerr..

  5. zareda
    May 7, 2009 at 12:34 pm

    mari membaca kempen oleh en me ittew…

    kempen membaca ghiteww

  6. May 7, 2009 at 12:42 pm

    knpa malam jumaat en me…..ada kenduri…kihkih

    malam segala malam.. volleee ghiteew.. kehh

  7. May 7, 2009 at 12:44 pm

    aku nak tiru taktik jard masa en me preview slumdog millionaire tu.
    err.. nnt en me photostat buku tu pahtu kirim lah kat kitaorg.hehe..

    pastu ko photostat tuk kawan-kawan ko fulakks.. pastu ko tak sebut-sebut pun nama en_me kat kawan-kawan ko, tak cakap thank u kat en_me yg ini kann kannns.. sodeyyy tauuu

  8. May 7, 2009 at 12:53 pm

    Bahasa berkembar maknanya tuh!

    maner double meaning bro.. straight forward tewww .. xtau xperr, ehehe

  9. May 7, 2009 at 12:57 pm

    buku ilmiah ke ni?…hehe…bagus tambah ilmu pengetahuan kan abg me itew….hehe

    buku ilmiah katernyerrr.. ekeke

  10. May 7, 2009 at 1:38 pm

    nampak menarik sekali buku nih..
    nnti Me jual 2nd hand tak? akak book dulu yea🙂

    me tak jual, nak simpan wat khazanah..
    akak leh try gi kat blog penulis2 tewww, maner tahu ader rejeki leh beli ngan dorang terus.. tak jual dipasaran malam.. ghitewww.. ekeke

  11. May 7, 2009 at 1:58 pm

    tajuknya gah kan? haha!
    saya dah habis baca lama dulu.
    saya suka yang tulisan alina. cheese!

    ahaha, tajuk yg gah ghitewww..

  12. ain
    May 7, 2009 at 2:20 pm

    nape tak best manerr me..???x jd le nak beli cam ni.

    akak jengukla rumah dorang duluuu.. akak tenguk sendirik bahasa dorang teww – best ker x best ker.. n then, let me know.. uhuhu

  13. Rya
    May 7, 2009 at 2:32 pm

    *senyum*
    dasar langit terbuka

    senyum sokmo.. kehh

  14. May 7, 2009 at 2:35 pm

    en_me;
    Nanti kalau kita buat buku, beli ler jugak yaaaa hehehehhee

    insyaAllah.. me akan beli, walopun tak bestt ghiteww

  15. May 7, 2009 at 2:40 pm

    nape gmbar cupcake ehh?hmmm

    mungkin ada jawapan dalam buku tewww.. me xdapek nak nolong one uoolsss.. ehmmm

  16. May 7, 2009 at 2:58 pm

    salam…
    jarang nak beli cuma selalunya pinjam jer kat prpstakaan desa…

    kalolarr ader dijual disanerr kanns.. salammm

  17. May 7, 2009 at 3:05 pm

    best ker.. lepas baca nanti buat sinopsis yer!

    kan dah buat tewww.. ammvoiii

  18. May 7, 2009 at 3:16 pm

    nanti citer sikit yerkkk tingin lak nak tau pasal buku ni…. hehhehehehhe

    kan me dah komen komen ghitewww.. veryy derr one uoolsss..

  19. sebaliktabir
    May 7, 2009 at 3:53 pm

    errkk…no komen… hehehe

    ko pemalu ghupernyerr.. ehehe

  20. May 7, 2009 at 4:33 pm

    wow! hebatnya uols blogger-blogger yang hervat hervat

    hervatt sangat kerrr.. ammvoiii

  21. zue
    May 7, 2009 at 4:50 pm

    ..tidak sesuai untuk dibaca oleh semua golongan masyarakat…golongan bagaimana?

    lu pikir larr sendirik.. ehehe

  22. May 7, 2009 at 4:55 pm

    amboi..suke en_me ek..ehehe

    suker sukii ghitewww.. ihihi

  23. May 7, 2009 at 5:01 pm

    amvoiii tajuk buku..macam buku misteri ajer…wakakaka

    misteri nusantara tewww.. ekeke

  24. iza
    May 7, 2009 at 5:33 pm

    apa persamaan 2 buku tu bang me?? berat soklan neh hehe

    soklan berat, kiter ringan ringan kannns.. ehehe

  25. May 7, 2009 at 5:56 pm

    ape kesah mlm jumaat? slalu aku baca yaasin aje. tp mlm ni lain sket. coz aku blk kmpg \O/
    ada 3 novel dlm smpnn yg belum habes dibaca – Biar YM Yang Bicara, Thanks for The Memories dan Igauan Maut. Mungkin if ada Lelaki Simpanan aka Gigolo, aku akan beli jua. ehehehe =P

    ahaha, ganasss tewww..

  26. May 7, 2009 at 7:27 pm

    nape tajuk buku2 tuh semacam je me?

    ahaha.. semacam aperr abang bozzo teww..

  27. May 7, 2009 at 8:11 pm

    errr…..no komen…..😀
    Entryku kali ini
    Secawan air sekeping roti
    Pengalas perut diwaktu makan
    Digerakkan hati ingin bercuti
    Rupanya kebaikan TUHAN suratkan

    salamm bro.. hmm, sonok kannn jumperr kawan lamerr ghiteww..

  28. May 7, 2009 at 8:42 pm

    best ke ni?

    tak best maner.. volleee cakap ghiteww

  29. May 7, 2009 at 8:56 pm

    amboi amboii.. tajuk buku tu sungguh la mencengkam hehehh..
    bahaya gitu kalau dibaca oleh kanak-kanak bawah umur cam neeza ni hahaha!!
    perasan skeetttt..

    bahaya ghitewww.. ahaha

  30. May 7, 2009 at 8:59 pm

    haha…ada jugak jenguk blog mereka…bahasa mereka mungkin tak sesuai untuk sesetengah orang..tapi saya suka..sebab saya rasa mereka ada style penulisan yang unik, lain dari yg lain..kelakar pun ada hehe

    tak sesowai ghitewww..

  31. May 7, 2009 at 11:20 pm

    ha…bleh pinjam..hehehe…

    ehehe.. nantilaa..

  32. May 7, 2009 at 11:55 pm

    owh.. pasni nak buat buku gak laa ;p

    y not bro..

  33. May 8, 2009 at 12:22 am

    nnti bley la story2 sket kt blog neh yer en_me..synopsis pon ok gak~!!

    xyah synopsis synopsis sgalaaa.. nanti blog me yg wangi wangi macam longkang ghitewww.. kowserr uu

  34. May 8, 2009 at 2:31 am

    baca lah kamu sebelum kamu di baca kan hehe

    ehehe, abang zino tewww..

  35. May 8, 2009 at 5:31 am

    ade jual kat Kinokuniya tak? if not, camne nak beli? nway, penah dapat tau emel pasal kisah anak & kete tu…sedih betull…kan…

    kat pasar malam pun takdok, kalo nak beli, just klik nama2 yg me letak tewww.. kowserr uu

  36. May 8, 2009 at 10:53 am

    bila first time tgk tajuk ni kat blog member, ingat kan novel biru2..
    cerpen ke novel nie??

    cerpens kaler biru, merah kotor2 ghiteww oleh sepoh (10) orang blogger wanita(s).. ghitewww

  37. May 8, 2009 at 12:36 pm

    huh?! byk lagi buku lain bole baca… aku ingatkan ada menu makanan baru yg special…

    buku lain tak bacinn kannns.. ekeke

  38. Tie
    May 8, 2009 at 1:30 pm

    Eh….Tie nak baca laaaa….
    Tie kan dah besor……..

    ahaha kak t teww.. gasaklarr kannns

  39. May 8, 2009 at 1:58 pm

    elo en.me~

    salam cik f yg jauh dimaterr tewww.. ahaks

  40. May 8, 2009 at 3:09 pm

    klu la sy jg dpt adiah buku “ppuan simpanan” nih…

    kalo akak dapat, nak watper?

  41. May 8, 2009 at 6:01 pm

    wah rajinnye beli buku itu.. hehehe…

    rajinn katernyerrr.. kacip me tak beli lagikks.. ehehe

  42. May 8, 2009 at 7:43 pm

    cantik gambar2 di sini bro.
    paling suka angle dan colour gambar2
    di taman tema.

    thanx bro .. singgah2 jenguk2 komen2 blog me yg sempoiii nih.. korang kat fp lagi superbb ghitewww..

  43. May 8, 2009 at 9:31 pm

    agak2 budak bawah 18 tahun boleh baca tak? hehe..

    boleh kottt.. kalo termuntah tanggunglarr sendirikk keh..

  44. May 8, 2009 at 10:23 pm

    pernah tengok teater the vagina monologues arahan krishen jit. tak ramai lelaki yg dtg. yang ada pun tersipu- sipu.

    weiii, kami pun ader kemaluannn jugakks.. ahaks

  45. May 9, 2009 at 3:02 am

    hahahahahhahahahhahaha………… tak tau nak komen apa pasal buku tu. kita gelak pasal baca semua komen2 kat atas tu je😛 pasni kita nak gi blog miszazie tu nak baca penulisan dia.🙂

    cuber ko skip blog miszazie tewww, ko gi blog yg sembilan wanitas tewww.. n let me know what u think.. kehhh

  46. May 9, 2009 at 1:42 pm

    assalamualaikum en_me
    apa cadangan, elok baca ke taks?

    waalaikumsalam towkey emas n uooolss ..
    ghupernyerr korang tak paham lagiks.. n me vukannyer nak tutup periuk nasi sesaperr.. cadangan me, korang gi larr jenguk2 komen2 blog dorang (penulis2) teww dulu, kalo korang sukerr, leh larr beli n baca.. tapi kalo korang raser x tahan, nak muntah meluat – korang pk larr sendiri.. me rest my case.. uhuhu

  47. May 9, 2009 at 4:00 pm

    salam..minta pendapat/komen/nasihat dan etc untuk isu kes anak drhaka/siapa brsalah/punca terjadinya sempena sambutan hari ibu nanti di blog saya…tq

    salam bro.. me tak dapek nak nolong one uoolss.. ko leh google jakkks.. good luckk anywayy

  48. May 10, 2009 at 5:37 am

    salam,
    kalau bukanya berkisar tentang ilmiah itu mungkin menambah pengetahuan.

    salam bro,
    harap2 tidak merosakk pikiran ghitewww..

  49. May 10, 2009 at 12:54 pm

    salam..happy mother day to ur wife n mum…may ALLAH bless them
    Mother love is the fuel that enables a normal human being to do the impossible. ~Marion C. Garretty

    thanx bro.. hepi mother day to ur mom too

  50. May 10, 2009 at 5:50 pm

    uiks.. best ke citer tu en_me? mcm kisah benar je bunyi nyer..huhuhuhu…

    ahaha, lu pikirlarr sendirik..

  51. May 10, 2009 at 8:06 pm

    […]
    Tanpa Omak sapolah ese

    it’s nice but i think u shud 1st read my ‘policy‘ bro.. salammm

  52. May 10, 2009 at 9:49 pm

    Tajuk macam gempak.. tp aku dah agak
    mcm xberapa..penulisan lebih kepada
    seronok-seronok sahaja.
    Oleh kerana aku ni bukan jenis
    suke membaca kot.. so, nilai
    je sendiri komen aku..😀

    ahaha, ko memang bijakk bro

  53. May 16, 2009 at 9:31 pm

    ni yg rasa nak baca novel semula nih..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s