Home > green, photography > my first entry

my first entry

(insert the first green)

from the observation tower
tanjung piai, pontian

Ini entri pertama me. Dalam blog ‘Memang Lumayan’ – siri keempat. Moga-moga kawan-kawan akan terus menyokong dan menjadi teman setia me sentiasa.

Untuk rekod, entri di blog terdahulu ‘memanglumayan.wordpress.com’ terkini:

1,067 entri, 14,071 komen, 113, 492 hentaman,  842 hentaman paling tinggi dalam sehari  (20/4/09)

Alahai.

Categories: green, photography
  1. June 3, 2009 at 8:20 am

    tanjung piai ada tempat ni ek? Aku tau ke sana dulu cuma untuk makan seafood. Hahaha.

  2. June 3, 2009 at 12:09 pm

    Assalamu’alaikum,

    Terima kasih kerana sudi ziarah blog saya dan memberikan komen sekali.

  3. June 3, 2009 at 4:00 pm

    Teratak baru entri baru
    Baru sekali kenal biasa

    Tangjung Piai Selat Johor
    Ikut berperang Raja Inderagiri
    En Me sudahlah tersohor
    Diikut orang sampai ke sini🙂

  4. June 5, 2009 at 2:54 pm

    i must check out this tjg piai, please provide direction
    (theBluesman)

    bro, dari bandar pontian ke kukup, sebelum tiba bandar kukup ada simpang kiri ke pekan serkat.. u almost there (ada signboard showing u )

    or u just click this google map >> CLICK

  5. June 8, 2009 at 8:23 pm

    >113, 492 hentaman,842 hentaman paling tinggi dalam sehari(20/4/09)<

    Figure tu memang menggerunkan. Kalau terjadi kat akak pun, perkara yg serupa akan akak lakukan.

    Abaikan saja kritikan yang tidak bermoral itu.

  6. June 9, 2009 at 7:45 am

    nape ek dah lebih seminggu baru rss update?

  7. ain
    June 9, 2009 at 9:05 am

    salam me…lama x update blog. sekali update…berderet2.

  8. Maryam
    June 9, 2009 at 10:51 am

    padan la tak naik2.. blog naik taraf..😀

    selamat tengahari, encik!

  9. June 9, 2009 at 1:34 pm

    hej! en_me…great to have the chance to read your blog again…pphheeewwww…;-) may you great time blogging!

  10. June 9, 2009 at 3:29 pm

    Assalamualaikum en_me ..

    Kita ni ala ala terkkeejjuuzzz gitu , sebab nak bukak Yang Insaf .. tup tup dia mintak password ..

    Why why why …..

    Then this morning dah ada update and boleh bukak dah …..

    Care to share why?

  11. June 9, 2009 at 7:28 pm

    welcome to ur forth blog. hebatnye sampai ada blog 4.
    nice blog, i have to say.
    keep on sharing =)

  12. June 10, 2009 at 2:19 pm

    wah. encik me, dah pindah2 gitu.😛

  13. ez
    June 10, 2009 at 5:53 pm

    tahniah en me..da siri ke 4 gitu..ehhehe

  14. June 14, 2009 at 1:09 pm

    hi en me,
    baru visit ke sini last few days…
    nice place..🙂
    tapi sayangnya tak sempat nak naik observation deck ni…

  15. June 14, 2009 at 3:40 pm

    la.. en me iitew dah buat blog lain pula ke. isk..isk..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s