Home > photography > berakit-rakit kehulu, berenang-renang ketepian, lama-lama en.me jadi penatt

berakit-rakit kehulu, berenang-renang ketepian, lama-lama en.me jadi penatt

from observation tower
tanjong piai, pontian, johor

Esok sudah mula cuti sekolah. Begitu juga blog me yg ini.

Dan dikesempatan ini (walaupun pun belum tiba hariraya), me memohon maaf zahir bathin sekiranya ada kekasaran bahasa semasa me komen-komen blog kawan-kawan me itu. Tanpa kawan-kawan yg best-best itu, siapalah me yg ini kan.

Sebenarnya me sudah mandi. Tapi me hendak berpantun lah pula macam biasa. Boleh kan.

Kalau ada sumur diladang,
Boleh me menumpang mandi..
ammvoiii makcik su tewww
Kalau ada umur yg panjang,
Boleh kita berjumpa lagi.. kannnns

Untuk kawan-kawan semua, hati-hati di jalanraya. Majulah sukan untuk negara.

Alahai.

Categories: photography
  1. May 29, 2009 at 12:18 am

    buatla live posting via handphone en_me
    hehe sekali sekala mcm saya buat.
    cool gak rasanya. hehe🙂

  2. May 29, 2009 at 1:11 am

    sama²..
    aku pun nak menumpang mandi juge.

  3. S.Yanaz
    May 29, 2009 at 2:37 am

    *Gua jeles sbb blog ini sgt santekkk*
    ;P
    Selamat bercuti wahai en_me.

  4. May 29, 2009 at 3:35 am

    kalau nak berpantun, elok buat sebelum mandi eh ;p

  5. May 29, 2009 at 3:52 am

    hijau nyeeeeeeeeeeeeeee~

  6. May 29, 2009 at 5:31 am

    cuti sekolah memang best…
    tapi kalau blog en-me cuti…
    daku kuchewa..uarrgghhh!!tidak!
    majulah sukan untuk negara en-me..

  7. May 29, 2009 at 6:28 am

    Salam en me… selamat bercuti…

  8. May 29, 2009 at 7:52 am

    nk cuti2 malaysia ke abg me tew….
    take care n selamat bcuti ye…
    ingatlah daku dlm ole2 mu…ahaks….

  9. iza
    May 29, 2009 at 8:16 am

    oo patut ler nak menumpang mandi, dah penat berakit rupanya hehe..
    selamat bercuti bang me😀

  10. ez
    May 29, 2009 at 8:17 am

    bestnye..heheh..slmat bercoti en me..majula sukan utk negara..heehe

  11. May 29, 2009 at 8:32 am

    cam kenal je titi nie…
    bro masa sy kat sinie… atas titi nie la saya berbaring bersama nikon d60 sambil mengambil gmbr pada permukaan tanah paya bakau nie.. cantik sgt…tp sy xshare lg gambar tue dalm blog sy

  12. oli
    May 29, 2009 at 8:49 am

    selamat bercuti!!!

  13. May 29, 2009 at 9:01 am

    en_me nak bercuti ke mana?

  14. sebaliktabir
    May 29, 2009 at 9:30 am

    selamat bercuti dan berenang-renang ketepian…😀

  15. rya
    May 29, 2009 at 9:35 am

    selamat untuk en_me..
    jangan letih2, kena banyakk powerr.. ; )

  16. May 29, 2009 at 10:32 am

    Kuak lentang, kuak kupu-kupu bukan acara kegemarannya
    Gaya dada juga kegemaran yang paling diminati
    Ya betul… Majulah sukan untuk negara
    En-me memang lumayan, selamat bercuti.

    Minum air kopi tongkat ali barulah power beb…
    Selamat bercuti en-me, jaga kesihatan dan keluarga…

  17. Anoni kk
    May 29, 2009 at 10:38 am

    Thanks for posting, I very much enjoyed reading your most recent post. I think you should post more frequently, you clearly have natural ability for blogging!

  18. May 29, 2009 at 11:11 am

    hmm

    jalan2 cari makan rupanya…..

    hati2 dengan che putih tu, pastikan dia pun dapat rehat secukupnya sebelum terbang jauh.. hehhehe

  19. May 29, 2009 at 11:18 am

    salam me..
    samalah saya pun minta maaf klu terlebih kasar ok selamat bercuti

  20. May 29, 2009 at 11:36 am

    hah?

    eh! aku dah mandilah

    mandi bersahaja jer

  21. Ain
    May 29, 2009 at 1:18 pm

    Salam En.Me,

    Mau bercuti2 ye..Hati n snap gambar byk2 utk diupload dlm blog ni..

  22. yus
    May 29, 2009 at 1:24 pm

    selamat cuti sekolah jgk bt en_me..saya pn mau cuti jgk tp xdpt..huhu..

    selamat memandu..berhati2 di mana jua anda berada..salamzzz🙂

  23. May 29, 2009 at 1:45 pm

    salam..
    mekasih dtg bertandang ke FP akak..
    bestlah blog en. me ni.. mcm2 cerita & info ada.. keep it up!

  24. May 29, 2009 at 3:29 pm

    aik?
    blog en. me ni bdk sekolah gak ke?
    knp bercuti juga?

  25. May 29, 2009 at 4:15 pm

    Waahhhh.. bwk family jln² yek..

    Nak ikuuuuuuuuuuuuuutttt

  26. May 29, 2009 at 5:00 pm

    wah.. cuti sekolah… blog pun cuti yerk?….

  27. May 29, 2009 at 5:31 pm

    en me bercuti pon ade update gak kannss??
    mane voley en me coti…
    en me kan fofuler…

    bak kate mentor en me ittew, sehari tak berbelog, seorang kawan akan pergi…
    lebey kureng ccemtu laa..
    kaannss??

  28. May 29, 2009 at 9:07 pm

    Heh … coti2 blog eh?

  29. May 29, 2009 at 9:14 pm

    slmt bercuti..

    sorong papan tarik papan
    adoii tersepit!

  30. May 29, 2009 at 10:22 pm

    Salam….Selamat bercuti….Saya pun dah mula cuti jugak…he he he…

  31. May 29, 2009 at 11:30 pm

    selamat bercuti en me yg ittewww…:D

  32. May 30, 2009 at 12:47 am

    kemana kau merayau cuti sekolah nie….aku mungkin ker utara…jalan-jalan cari makan

  33. May 30, 2009 at 1:30 am

    Berapa lama cuti?? sama ngan budak sekolah ker??

  34. May 30, 2009 at 1:35 am

    pergi melancong ker cuti2 ni?

  35. aTiQah
    May 30, 2009 at 2:53 am

    Mana destinasi kali ni? Hehe.

  36. a01lida
    May 30, 2009 at 5:57 am

    en me mau jalan2 mane pulak cuti skolah ni?😀
    bulih pegi jauh2 sket~

  37. May 30, 2009 at 10:19 am

    pulau pandan jauh ke tengah
    gunung daik bercabang tiga
    update blog jangan berlengah
    nanti peminat me. rasa curiga..

    selamat bercuti en.me

  38. aida
    May 30, 2009 at 10:56 am

    cuti sekolah dtg ler ke melaka.. ada pesta sungai dr 30 mei – 7 jun …..dtg jgn x dtg!

  39. May 30, 2009 at 12:47 pm

    incik in_me…slm singgah

    sy membalas kunjungan anda =)

    fotografi yg menarik!

  40. May 30, 2009 at 3:34 pm

    selamat bercuti sekolah…. arap2x dapatlah teruskan update blog nie….keep on posting….🙂

  41. May 30, 2009 at 4:12 pm

    Pemandangan yang best menyegarkan mata…..buat saya minat fotografi la pulak…

  42. May 30, 2009 at 5:45 pm

    dari sumur hendak ke ladang
    pergi bersama dgn cik nini
    kalau ada umur yang panjang..
    hari2 akak singgah ke sini..

    slmt bercuti..

  43. May 30, 2009 at 6:53 pm

    en_me…
    dah macam budak sekolah la pulak ye en_me…
    nak jalan pi mana pulak cuti kali ni?
    Have a nice holiday..take care and see you later kay!

  44. May 30, 2009 at 10:57 pm

    sumur tu apa?
    macam sumo ke?? sampai sekarang neeza tak tahu.. hehehh..
    belia benci dadah!!!

    dr kamus dewan, sumur = perigi, telaga

  45. May 31, 2009 at 1:04 am

    selamat bercuti en_me ! saya pun bercuti gak ..

  46. May 31, 2009 at 4:22 am

    selamat bercuti en_me!
    cuti jgn lame2 kalah budak skola ye!🙂

  47. May 31, 2009 at 9:21 am

    jgn lupe sambung berblog lps cti skolah yer ena-me..ehehhe

  48. May 31, 2009 at 9:24 am

    huh. sori. jd ena-me plak
    dok menaip dlm taxi jln bedebuk bedebuk
    (otw ke kerteh dr kusntan)

  49. May 31, 2009 at 9:32 am

    eh..mau kemana pulak en,me?..jgn lupa bsedekah jika berjumpa fakir…

  50. May 31, 2009 at 4:05 pm

    Salam bercuti. Hati2 di jalan raya…

  51. May 31, 2009 at 4:31 pm

    Wuih, lama dah tak singgah ke blog En. Me, kan? Almaklumlah jadi busy bee all this while. Hehe. Sekarang saya dah tukar link blog blogger dulu http://contengkertas.blogspot.com/ dan untuk blog WP, http://kertasconteng.wordpress.com/. Ni untuk info je…hehe. Majewww lah sukan untuk negareeee.

  52. buzzybug
    May 31, 2009 at 8:23 pm

    lawa la hutan tu… tenang aje…

  53. June 1, 2009 at 12:37 am

    Subhanallah… mmg cantik bumi Malaysia nie kan.. tetiba teringat pusat rekreasi sungai dinding yg dh lama tak tinggal jejak… pun lebih kurang mcm nie…

    Selamat Cuti2 Malaysia buat en_me & keluarga ittew….

  54. KC
    June 1, 2009 at 8:57 am

    salam en me!

    mekaseh kerana sudi ke blog saya yg tak seberapa tuh dan slmt bercoti-coti mehsia…yeah!

    *saya pun nak masuk hutan sat lagi…hutan batu…ahaks!*

  55. June 1, 2009 at 9:40 am

    jgn la berakit2 lg en_me, naik bot laju laa baru asyikkk hahahaha

  56. fizahbari
    June 1, 2009 at 9:55 am

    cuti2 jugak..jgn lupe singgah page kite..hehe..mentang2 baru update..;)

  57. June 1, 2009 at 11:33 am

    sekolah je cuti, pejabat tak tutup. yang kerja tetap kena kerja en_me. haha!

  58. dakchomey
    June 1, 2009 at 12:42 pm

    en_me bercuti yea? kemane plak kali ni?

  59. June 1, 2009 at 2:31 pm

    cuti 2 minggu ker blog en me ini..
    ahhhhh…tidak!!!!!!!!

  60. June 1, 2009 at 5:06 pm

    selamat bercuti juga, jgn lupa kami di sini…
    jeng jeng jeng

  61. June 1, 2009 at 5:45 pm

    En _me,

    kalo rajin pergilah berjalan-jalan ke jeram toi di jelebu. bolehlah tinjau genting peras yang popular tu.

  62. June 1, 2009 at 8:17 pm

    en_me pun nk berehat mcm cikgu laks..orang umah cikgu ye..:P hik3x “Selamat Bercoti”..kalau ada story yang nmpk peliks..jgn lupe hapdet ye..:)

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s