Home > myself > my dream car

my dream car

(insert e-class)

just had fun in mercedes benz configurator and photoshop.

Kalau ada sesiapa yg punya duit terlebih (RM438,888) tak tahu apa nak dibuat, me hendak warna putih seperti diatas pun jadilah.

Alahai.

Categories: myself
  1. June 3, 2009 at 4:02 pm

    Hui, berat nak diangankan pun …. (untuk diri saya laa..)

  2. aida
    June 3, 2009 at 4:24 pm

    dpt tumpang pun dah syukur….

  3. hjhans
    June 5, 2009 at 2:51 pm

    aha betul le tu, pilih warna dulu kemudian dapatkan kereta tu

  4. June 8, 2009 at 6:22 pm

    uii..ade ke orng terlebey duit bnyk tuh…very pemurah la sgt..hoho

  5. June 9, 2009 at 1:09 am

    wah… putih vary the classiq ghitewww…

  6. June 9, 2009 at 7:44 am

    sayangnya fa ade duit lebih syiling sahaja. rm5 juga la rasanya.. yang lain tu tambah sendirik ye en_me

  7. ain
    June 9, 2009 at 9:06 am

    kalau akak…mimpi aje la!!

  8. June 9, 2009 at 10:45 am

    Insya-Allah,
    kalu dah rezeki,

    dulu pun yus berangan jer nak drive BMW..
    akhirnyer merasa jugak..

  9. June 9, 2009 at 1:38 pm

    hej! en_me…holly crap! so expensive…in UK it’s only around £19K…;-)

  10. ez
    June 10, 2009 at 10:56 am

    emm..xpe en me..kita kene think positif nak dptkan..pastu mesti dpt kannss..heheh..ateq pon ada dream car gak..subaru forester..mmm..xpe xtau bile bleh dpt..heheh

  11. June 10, 2009 at 4:49 pm

    nak satu gak! en me sponsor! ngiahahahaha

  12. June 11, 2009 at 1:40 pm

    brooooooooooooooooooo! ayoo lama nya private blog hari tu T____T
    ehh incik sure mampu la beli kereta ni hehe

  13. December 8, 2009 at 4:07 pm

    ::: mine, bmw [huhu] kebetulan plet keter pon sama..😀 jadilaa..

  14. January 14, 2010 at 10:48 am

    saya pun nak satu cam nie….tumpang pun jadiklah..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s