Home > exhibition > johor furniture fair 2009

johor furniture fair 2009

(insert balai persada)

inside the persada convention center

Hari ahad yg lepas, me pergi ke pameran perabut johor di persada itu.  Dalam pameran itu juga, me dapat hadiah catur kaca dari rhb bank kalau ambil kredit kad mereka. [+ apa kata editor dewan bahasa & pustaka ]

Cerita lain, ada kekalutan pada laman web database penerimaan masuk ke universiti sains malaysia. Dan aDm pun terlibat sama. [+ apek university ]

Alahai.

Categories: exhibition
  1. June 4, 2009 at 4:14 pm

    adm mahu ambil pengajian apa ya di usm?

    mechanical engineering..

  2. June 5, 2009 at 2:57 pm

    ‘tulah apex u kita, belum ape2 dah ‘bungled up’, ya course ape yg nak ambik tu
    (theBluesman)

    mechanical engineering..

  3. June 8, 2009 at 11:53 pm

    wahhhhh lawa perabot en_me. hehe🙂

  4. ain
    June 9, 2009 at 9:07 am

    byk borong perabut..???

  5. June 9, 2009 at 1:15 pm

    so, aDm dapat x?

  6. June 11, 2009 at 8:44 pm

    Salam en me….

    aDm dah masuk USM ker? Tahniah buat aDm….

    salam atik..
    ahaha.. tak paham ghupernyerrr

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s