Home > photography > junior world cup

junior world cup

(insert you are out)

“preet you bloody number 19 – you are out! i saw you put the whistle back into your pocket”
belgium against germany, taman daya hockey stadium

Pagi hari ahad, me sudah terjah ke stadium hoki taman daya. Melihat pertandingan hoki remaja antarabangsa 2009 yg sedang berlangsung.

Bila me tiba jam 8 pagi, bangku stadium terbuka yg masih basah dan bertakung air.  Hendak duduk pun susah. Hujan lebat malam sebelumnya. Hanya beberapa orang saja yg datang menonton. Walaupun masuk adalah percuma.

Ada dua perlawanan di dua padang – usa lawan rusia dan belgium lawan england. Pasukan-pasukan yg tercorot yg tidak layak merebut medal, termasuk pasukan negara tuanrumah. Menyampah kan.

[+ results at espnstar.com ]

(insert random pics of junior hockey)

random pics inside the stadium

Alahai.

Categories: photography
  1. June 15, 2009 at 12:14 pm

    Sudah lama tidak masuk stadium.

  2. June 15, 2009 at 12:26 pm

    rajinnya…

    klu sy tunggu tgk kat TB aja

  3. June 15, 2009 at 1:00 pm

    Salam.

    wah..bestnye dapat ke stadium..

  4. June 15, 2009 at 1:06 pm

    majulah sukan tuk negara

  5. June 15, 2009 at 1:09 pm

    wah! cantiknya warna kerusi biru iteww.. heheheh

    katanya, pasukan negara dah berusaha keras. Cuma ‘terkeras’ bila Spain mendapat kelebihan melalui jumlah perbezaan jaringan. satu gol aje katanya….

    hhuhuhu..

    tapikan en_me, kalau org dah lengit, tetap lengit gak kanzzz….

    huhuhu

  6. June 15, 2009 at 1:12 pm

    Wuwuwu,…
    Sedey kannnn?
    Pe kata kiter je yg main utk pasukan tuan rumah ituuuuu..Hehehe~ Xde lah malu sgt coz bukan player sebenar main utk tuan rumah..=p

  7. June 15, 2009 at 1:30 pm

    ceit Msia kalah dgn Poland 1-2 semalam. Standard pasukan hoki kita dah macam bolasepak huhuhu

  8. June 15, 2009 at 1:33 pm

    Kena kumpulkan para pemikir-pemikir supaya mencari jalan bagaimana menaikkan taraf sukan hoki negara. Otak-otak (bukan otak-otak yg jual kat pasar malam itewww) belah kanan kena diaktifkan semula…

  9. June 15, 2009 at 1:34 pm

    Apa2 pun perlawanan . Selalunya TUAN RUMAH yang kecundang .

    katerrr ‘jagohh kampong’ ghitewww..

  10. rya
    June 15, 2009 at 1:38 pm

    menyampah.

  11. ain
    June 15, 2009 at 2:28 pm

    sapa kah mamat hensem di kerusi biru itu…????kihkihkihhhh

    psst…akak tak minat sukan…so tak tau apa citer.

  12. June 15, 2009 at 2:30 pm

    en_me..
    yang pastinya…jejaka di kerusi biru itu bukan en_me yang sorang tuuuuu kan?
    Semoga hari Isnin, hari ceria!

  13. pB
    June 15, 2009 at 2:57 pm

    No komen kalau bab bab sukan nie

  14. June 15, 2009 at 2:57 pm

    Menteri Belia dan Sukan harus berbuat sesuatu..hehe

  15. June 15, 2009 at 3:25 pm

    gigih en me gi tgk hoki…
    bagus tau blog nie..
    banyak beri aspirasi dan inspirasi..
    errr lain maknakan..
    agaknyer ler…

  16. June 15, 2009 at 4:07 pm

    aah..memang menyampah…

  17. zue
    June 15, 2009 at 4:16 pm

    org jauh2 dtg nengok hoki…yg dekat ada peluang pun malas nak pegi.

  18. June 15, 2009 at 4:55 pm

    Rindunya nak bermain hoki……kenangan menganjurkan Pesta Hoki USM kali 30 terpahat kukuh diingatan!

  19. June 15, 2009 at 5:08 pm

    nasib baik x runtuh stadium yang ni..hehe

  20. June 15, 2009 at 5:44 pm

    tuan rumah layak aper merebut medal yang kat bawah sekali…..

  21. June 15, 2009 at 6:17 pm

    apsal gmba dr tepi or blkg je en_me
    boh la yg dr dpn
    nk tgk tahap ke-CUN-an or ke-HENSEM-an mereka2 itu
    ehehehe😉

  22. June 15, 2009 at 7:59 pm

    masuk percuma pun tak ramai yang datang..🙂
    kalau pasukan tuan rumah dpt masuk final, ada live kat TV kot ek..

  23. June 15, 2009 at 8:49 pm

    en_me, […] selamat mlm, adiqqqqqqqqqq

  24. June 15, 2009 at 8:52 pm

    ruginyer tak dapat berkampung di jb nak tengok hoki la. aiseyyyyyy kena audit la plak 2 minggu neh dowh. hehe🙂

  25. June 15, 2009 at 8:54 pm

    memang menyampah […]

    ehhh..oppss!!

  26. June 15, 2009 at 9:43 pm

    waa….cantik juga ini theme….!! wiii!!

  27. June 16, 2009 at 2:19 am

    hahaha

    menyampah

  28. June 16, 2009 at 8:42 am

    team hoki pun dh x sehebat dulu..mmg menyamfah….

  29. as
    August 5, 2009 at 1:44 pm

    boleh x nak dapatkan more picture about this tournament? plezz

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s