Home > exhibition, shopping > oga 2009

oga 2009

(insert oga 2009)

it is a long way to visit
kuala lumpur convention centre

Hari jumaat kelmarin, me sudah terjah ke pameran kejuruteraan oil & gas asia dan petrokimia di klcc atau ‘oga’, singkatan dari ‘oil & gas asia‘.

Me sebenarnya sudah lama tidak berkunjung ke pameran ini pada tahun-tahun lepas. Kali terakhir tahun 2005. Bila me tiba pada hari terakhir dan masa pun sudah lewat. Lagipun kamera tidak dibenarkan mengambil gambar didalam dewan pameran. Kecuali jika anda datang dari pihak media. Ataupun anda membawa kamera ciput sahaja.

Tapi kalau sudah tiba di suria klcc, tidak sah kalau tidak membeli-belah kan. Dan menambah koleksi beg-beg tangan. Walaupun kedua-dua belah kaki sudah lenguh tahap angkasa sebegitu.

(insert inside coach)

as long as it’s within your own budget
inside coach outlet, suria klcc

Alahai.

Categories: exhibition, shopping
  1. June 15, 2009 at 1:07 am

    Salam Silaturahim,
    Kunjungan pertama, mudah-mudahan dapat dicungkil dan dinikmati mutiara kata.

    salam abang azhar ittewww..

  2. June 15, 2009 at 1:16 am

    cantik aaa gambor signboard tu.. errr maksud aku amoi sebelah signboard tu.hehe

  3. June 15, 2009 at 2:33 am

    en_me…
    COACH ye…hmmm

  4. June 15, 2009 at 4:07 am

    kalo lenguh tahap angkasa tak pa lagi. jangan sampai lenguh tahap petala langit ke 8 ;p

  5. June 15, 2009 at 8:04 am

    daku mampu pakai coach siam je abg me tu…

  6. June 15, 2009 at 8:11 am

    perghhhhh beg coach gitu. mahal sehhhhh

  7. June 15, 2009 at 8:54 am

    PM bagi keynote ke kat sini?

    mantan PM jerr.. volleee

  8. June 15, 2009 at 10:38 am

    cantiknya coach itu (dasar mata perempuan…beg coach je yg aku nampak…hhaha)

  9. pB
    June 15, 2009 at 2:56 pm

    Salam

    teringin sangat nak miliki beg “COACH” , tapi apa kan daya ……

    berangan jer yang boleh

  10. June 15, 2009 at 4:57 pm

    Dulu ada bercita-cita nak ke pameran ini….

  11. June 15, 2009 at 6:26 pm

    huarghh!!! jeles tahap dewa neh~
    penah msk COACH Sale kt The Gardens seblah Mid Valley tu
    tapi tahan je tgk..even dh diskaun pn still 2k jugak

    tebal sungguh poket en_me =P

  12. June 16, 2009 at 1:46 am

    eh

    ko g tmpt tu gak ker

    aku ada jer kat situ

  13. June 16, 2009 at 11:55 pm

    hmm..tak terserempak plak en_me kt situ..hehe

  14. June 17, 2009 at 12:17 pm

    uwa… tak tau bila mampu nak ada couch original ..

    pape pun dslr dulu…😉

    nie mesti mrs. en-me tengah shop nie.. best giler… mr en-me belanja eh?🙂

  15. sebaliktabir
    June 17, 2009 at 6:20 pm

    Alamak en_me gi OGA ke? Aku tak pegi la bro, walaupun company ada booth kat situ…under U** groups….kalau tak boleh jumpa kannnns???

  16. ez
    June 26, 2009 at 9:30 am

    kreatif pict…

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s