Home > Family, then & now > then & now: yNa and aQi

then & now: yNa and aQi

(insert aqi n yana)

left (2004) | right (2009)

Satu-satunya adinda lelaki me tinggal berdekatan dengan rumah bonda dan ayahnda.

Kelmarin sebelum ke majlis anugerah di dewanraya kampung itu. Me memang hendak ambil gambar mereka – yNa (anak adinda lelaki me) yg juga sepupu aQi. Memang budak-budak cepat membesar. aQi pun lebih tinggi drpd kereta. yNa pun punya tanggungjawab lebih besar juga, kena jaga adiknya yg tak boleh ditinggal begitu saja.

Olehkerana me tidak bawa gambar yg lama. Me sudah tersilap suruh aQi tunjuk tanda ‘aman’ guna tangan yg salah. Gasaklah kan.

Alahai.

Categories: Family, then & now
  1. June 17, 2009 at 12:15 pm

    oh. now i get it.. you dont have to answer my question kat your previous entry tu.. hehe😉

    heheh.. silap tangan eh buat tanda peace hehe. tak pe. almost similar jugak😉

  2. June 17, 2009 at 12:23 pm

    la.. naper tak ambik 2 gambor. satu gambor tangan kanan, satu gambor lagi tangan kiri. settle problem. hehe..

    kete merc blakang tu kete yg sama ke?

  3. June 17, 2009 at 12:30 pm

    uhuu….kanak2 cepat mbesar…kite cpt tua laa nmpknyerr..

  4. June 17, 2009 at 12:47 pm

    Aqi.. bari kita amankan diri kita… heheh

    tanda aman satu kali!

    hehehhehe

  5. June 17, 2009 at 12:57 pm

    awat pokok kelape belakang tue same je saiznya huhu

  6. June 17, 2009 at 12:59 pm

    semua berubah , kereta tu berubah ..

  7. ije
    June 17, 2009 at 1:05 pm

    kereta pun dah berubah warna body. =)

  8. zareda
    June 17, 2009 at 1:18 pm

    5 tahun lagi dah tentu gambar anak teruna dan anak dara sunti pulak yer en me ittew

  9. June 17, 2009 at 1:21 pm

    gambo 1st tu…duduk rapat2….maklum le masa tu kecik..
    bila dh beso skit..sure dh rasa malu2 skit…so..duduk ada jarak skit…hehehe…suka!

  10. June 17, 2009 at 1:33 pm

    berape tahun lg..mest dieorg dah malu2 nak amik gambr dekat2…=)

  11. June 17, 2009 at 2:22 pm

    en_me…
    comel!…perut aQi macam perut Luthfil…si bujang Norma tu…sabar jela..

  12. June 17, 2009 at 2:25 pm

    adik beradik aku semua masuk universiti kenapa arwah ayah aku tak dapat sijil yer….tapi tak apa itu tak penting yang penting bila anak-anak menghargai jasa ibu dan bapa tak gitu en me

  13. June 17, 2009 at 2:35 pm

    Wah…Teman sepermainan gituuuu~

  14. zino
    June 17, 2009 at 2:35 pm

    asal kan peace ok lah tu hehe

  15. June 17, 2009 at 2:36 pm

    mantainnn….

  16. fizahbari
    June 17, 2009 at 2:42 pm

    lame juge xsinggah n komen2..hehe..baru tau en me pg miri!aduhhh

  17. June 17, 2009 at 2:43 pm

    ni dah mcm puzzle “cari ape yg sama dlm gambar ni”..
    jelas sekali tang perut tu agak sama ye en.me
    like father, like son ke?
    hehehe…

  18. ain
    June 17, 2009 at 3:06 pm

    x pe…as long as it is ‘peaceeeeee’!!!!

  19. yus
    June 17, 2009 at 5:31 pm

    cutenye dak2 tu..budak2 tu berubah kete pn sibuk nk berubah ye..hehe

  20. a01lida
    June 17, 2009 at 6:18 pm

    hohoho cpt je dah berubah
    pokok kat blakang tu je yg maintain hehe

  21. Maryam
    June 17, 2009 at 8:38 pm

    aqi pun ada adik jugak ape?😀

  22. June 17, 2009 at 10:07 pm

    salam..

    dah besar budak2 ni ye.. dulu2 kecik lagi hehe (mcm la kita ni kenal)

    en_me.. kalau gmbr candid lagi cantik🙂

  23. June 17, 2009 at 10:21 pm

    alahai~gasak lah

  24. iza
    June 18, 2009 at 12:01 am

    huhu satu kiri satu kanan, aci la tu, kira simetri😀

  25. buzzybug
    June 18, 2009 at 8:40 am

    kanak-kanak mmg cepat membesar.

  26. ف wildchild ۞
    June 18, 2009 at 3:20 pm

    tak leh tahan. dengan kerete pon turut berubah.. kekeke

  27. June 18, 2009 at 3:56 pm

    Peace aQi…
    Perut tetap maintain…

  28. June 19, 2009 at 2:47 pm

    hehe comel la ambik gambar dulu & kini ni…

  29. June 19, 2009 at 4:24 pm

    yNa sudah jd anak dara..
    yNa nama heroin lam citer filipina tu..lupa la tjk die
    cristine hermosa blakon
    heronya jericho rosales

  30. June 19, 2009 at 9:35 pm

    suda hengat!! citer Pangako Sa’Yo =D

  31. ez
    June 26, 2009 at 9:27 am

    comelmye..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s