Home > Ho Hum > do you feel lucky today, punk?

do you feel lucky today, punk?

(insert proton saga bearing my number)

my ic number with ‘me’ infront

Kereta proton saga lama itu me terserempak masa jalan-jalan di tanjung lobang, miri, sarawak.

Yg menarik perhatian me ialah nombor platnya. Sama dengan nombor kad pengenalan me juga. Kebetulan saja.

Alahai.

Categories: Ho Hum
  1. June 20, 2009 at 12:51 pm

    try2 la tny
    kot2 die nk jual
    bia la mhl pn..
    duit kn blh dicari
    (ni ayat en_me ok)=P

  2. June 20, 2009 at 1:11 pm

    a’aa.. try la tanya. untung² dia nak jual ngan kete² sekali. tapi jgn straigth to de point, katelah nak beli kete tu je. kalu cakap nak beli no plate, takut orang tu demand plak.

  3. June 20, 2009 at 1:16 pm

    en_me…
    “Tuah ayam nampak di kaki…tuah orang…kat nombor plet kereta ye??”
    Gurau je en_me, jangan kecil hati….
    Salam orang jauh…

  4. June 20, 2009 at 1:38 pm

    wah! dah tahu dah no ic en_me, habis ler..

    wakakakak

  5. June 20, 2009 at 1:59 pm

    harap en.me tak terfikir nak beli nombor tu hehehehehe

  6. June 20, 2009 at 2:07 pm

    fuiyohhh..hebat2 memang lucky!!

  7. June 20, 2009 at 2:46 pm

    oke dapat dah. lepas ni cari la plat yg sama no kad kredit pulak. nak salin. wiwiwii

  8. June 20, 2009 at 2:53 pm

    kalau tuan kereta tu nampak blog ni, mesti dia mintak duit dengan en me hehehee…

  9. ibusinga
    June 20, 2009 at 3:12 pm

    nice coincidence…

  10. ciq
    June 20, 2009 at 3:32 pm

    owh..hehe

  11. June 20, 2009 at 3:59 pm

    ejaan plet pun ME kan…

    apa kata ko beli jer

    hahaha

  12. June 20, 2009 at 4:41 pm

    kebetulan yg sgt menarik!

  13. June 20, 2009 at 5:36 pm

    wah! terkesima sebentar…hehehe..
    salam hujung minggu en_me itttuuuu

  14. June 20, 2009 at 7:21 pm

    en me mau beli ke? mcm mnarik kalau ade.. hehe

  15. June 20, 2009 at 9:15 pm

    hahah~ keta poton saga tu mmg sesuai utk ME..

  16. June 20, 2009 at 10:03 pm

    ahaks. menarik ittew!

  17. June 21, 2009 at 2:42 am

    apa lagi. g la beli no kete tu kat si pemunya

  18. June 21, 2009 at 2:42 pm

    mmg sangat2 kebetulan..dhla same ngan ic ..pastu depan nye pun perkataan me

    mmg no cantik utk kamu…

  19. June 21, 2009 at 9:46 pm

    Salam en me…

    Cantik no tu… Me… no ic & msQ lagi tu…. lengkap…. satu kebetulan yang menarik bukan…

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s