Home > work > pdms presentation

pdms presentation

(insert pdms presentation)

big and wide screen for realistic pdms presentation
shell’s office, lutong, miri

Walaupun me sudah bilang. Me pergi ke miri minggu lepas atas urusan kerja. Me ulangi, atas urusan kerja. Tapi ramai yg masih gedik-gedik tanya me lagi.

Cerita lain, aDm telah mendapat tawaran belajar di unimas kota samarahan yg itu. Me tumpang gembira juga. Semoga dipermudahkan segala urusan.  InsyaAllah.

Lepas ini me akan cerita selalu naik belon lah pula. Kawan-kawan nanti janganlah bosan ya.

Alahai.

Categories: work
  1. June 21, 2009 at 12:26 am

    tahniah aDm…..!!!

    thanx akak intan..

  2. June 21, 2009 at 1:07 am

    Congrats to aDm..sebab masuk unimas and to en.me jugak sebab leh naik belon selalu lepas ni😀

    thanx akak mimi ..

  3. June 21, 2009 at 1:59 am

    seronok la naik belon selalu..

    sekali sekala jakkks.. vollleee

  4. June 21, 2009 at 2:01 am

    Wah! En Me. Tahniah buat aDm. Kena belajar sungguh-sungguh lagi.

    Selamat Hari Bapa buat En Me!

    thanx akak khiaryn othman itteww..

  5. June 21, 2009 at 2:55 am

    tak paham ape[…] gambar itu😄

    gambo pelantar minyak.. x phm xpe..

  6. June 21, 2009 at 3:43 am

    en_me…
    Tahniah buat Adam dan ayahnya… Adam ambil course apa?? Semoga sukses!

    kejuruteraan mekanikal.. samer mcm ayahnya.. volleee

  7. June 21, 2009 at 3:53 am

    En me ni selalu ada urusan kerja =)

    memblog vukannn keje erk.. kawan2 don salah phm ghiteww.. uhuhu

  8. June 21, 2009 at 7:22 am

    cOngrats aDms!! eh silap
    cOngrats aDm!!!
    my sis pn unimas jugak
    tp xsure da abes ke blom. tgh praktikal skang

    ur sis amik course aper..

  9. June 21, 2009 at 7:23 am

    en_me…aDm mintak UTP x? tp due date br je lps..8 Jun hr tu

    aDm memang nak study kat borneo.. nak jauh jauh katernyerrr.. uhuhu

  10. ciq
    June 21, 2009 at 7:32 am

    xpenah bosan nk jenguk cni..keep up en_me itew.. =)

    muger2 kiter leh jadi rakan siber yg baik baik kannns akak noly tewwww

  11. June 21, 2009 at 8:48 am

    die amik Ekonomi Antarabangsa jer..x mangcomm cam course aDm😉
    jaga2 en_me..die nk study jauh2 ade mksd tu. ahaks!

    ghiteww larr fulakkks..

  12. aTiQah
    June 21, 2009 at 9:01 am

    Wahhh. Best tau dapat belajar jauh2 ni. Hehehehe.

    jangan tak bajar sudahlarr erk.. ehehe

  13. June 21, 2009 at 9:43 am

    wahh!! congrats~

    like father like son.. ye ke? =P
    slamat hari bapa~

    thanxx cek adila ittewww..

  14. June 21, 2009 at 9:43 am

    Tahniah!
    seronoknya dpt anak bijak mcm en _me ni..

    xlahh bijak manerr.. thanxx cikgu itteww

  15. June 21, 2009 at 10:25 am

    tak mencabar naik belon panas, naiklah sampan, mencabar sikit. huhuhuhu

    vukann me x pernah citerr abg jam itteww.. ramaii yg muntahh ijo ghitewww

  16. yus
    June 21, 2009 at 10:33 am

    walaupn bz tp still cb utk jenguk blog en_me itteww..sentiasala update ye..walaupn jarang komen tp sentiasa bc🙂

    bznyerr

  17. June 21, 2009 at 10:45 am

    Tahniah buat aDm. Semarahan tak jau mana pun. KL-KLIA setengah jam. Kemudian naik belon 1jam stengah ke Kuching. Perjalanan Kuching ke Semarahan dlm 45 minit jer. Anggaran 3 jam perjalanan… leh ulang alik slalu. Semoga aDm dapat menyaingi ayahnya.

    mugerr berjayaa .. insyaAllah

  18. June 21, 2009 at 11:38 am

    tahniah adm

    …>> pdms a design tool mcm avive ker?

    iyerr.. fandaiinyer akak ku ina tewww

  19. June 21, 2009 at 11:51 am

    tahniah buat aDm dapat masuk UNIMAS🙂 bapak dia pun leh la jalan2 selalu kan hehe

    alanns selalu katernyerr.. sukerr

  20. June 21, 2009 at 11:57 am

    waahhh tahniah aDm

    bapa saudara kami (engineer petronas carigali) selalu melawat pelantar miri.

    * takpe en_me.. wonderpets ada.. nnti wonderpets datang membantu! hehe

    ” kejauhan itu memberi seribu makna… bahawa perjalanan hidup ini masih jauh.. masih bnyk halangan perlu dirempuh ”

    ~maxx256~

  21. June 21, 2009 at 1:10 pm

    Tahniah pada aDm. Ambil jurusan apa di sana? aDy pun akan mendaftar Sabtu ni.

    Kalau dah selalu naik belon, boring jugak. hehehe

    boringg kanns..

  22. June 21, 2009 at 4:54 pm

    wow..always wanted nak belajar pdms!!

    bajar larr.. ehehe

  23. June 21, 2009 at 5:23 pm

    bkn gedik en.me..tapi sapaan manja gitew~~

    kowserr uuu..

  24. June 21, 2009 at 5:23 pm

    aku pernah kerja dengan company yang buat belon kau orang selalu naik tu…sgt mencabar sehingga aku tak berani…

    ko keje boeing ker.. lumayanns tewww.. tp naper berenti ghitewww

  25. June 21, 2009 at 6:26 pm

    tahniah aDm..
    smoga terus cemerlang mcm ayahnya.
    sama2lah kita cenerlang di dunia/akhirat..
    insyaAlah.. amin.

    aminnn jugerr.. thanx akak najwa itteww

  26. June 21, 2009 at 7:32 pm

    SELAMAT HARI BAPA , en_me .

    tahniah buat aDm ..

    thanx sayang anees tewww..

  27. June 21, 2009 at 8:36 pm

    osmet sy ingt PMS td…hehe

    aperr kelise PMS atas pelantar minyak ghitewww.. uhuhu

  28. June 21, 2009 at 9:37 pm

    Salam en me…

    Gambar HDR ke tu?…. cantik…..

    Ucapan tahniah buat aDm…. ingatkan ke USM…. dapat Unimas ropenya…. pas nie en me selalu ler naik belon ke sana ya…🙂

    “Selamat Hari Bapa untuk en me & juga untuk semua bapa-bapa yang membaca blog en me…. jasa bapa tidak ternilai…..”

    bukan gambo hdr, tapi screen projection yg besar lagi melengkung.. volleee atik

  29. June 21, 2009 at 9:49 pm

    semoga kemecemerlangan sentiasa bersama keluarga en_me dan maza gak!
    huhuhu
    tahniah aDm

    insyaAllah abang maza itteww n thank uu..

  30. 13may
    June 21, 2009 at 9:50 pm

    all the best🙂

    thanx abang may itteww

  31. June 21, 2009 at 10:23 pm

    lagi seronok la en me jalan2 lepas ni kannss…
    lagi la byk travelog en me itteww…

    harap2 xletih nk update blog larr fulakkss..

  32. June 21, 2009 at 11:51 pm

    walopun dah berbuih orang ucap kat en me

    tapi saya nak ucap gak .

    Selamat Hari Bapa !. ahhh legaa.

    thanx cek linda yg maness tewww.. don sentap sentap one uoolsss

  33. June 23, 2009 at 10:58 am

    Oh adam tu anak me yer. Alhamdulillah dikurniakan Allah anak yang pandai dan tahniah dapat melanjutkan pelajaran ke peringkat IPT. Semoga adam terus berjaya.

    Anak bongsu kak hanim baru masuk Asasi UIA baru-baru ni Petaling Jaya.
    Nasib baik dekat, tiap2 hujung minggu balik rumah.

    moga sumer berjaya dengan apa yg dicita-citakann.. kanns akak hanim teww

  34. June 24, 2009 at 9:30 am

    tahniah tok aDm sebab dah berjaya ke obersea… itu yang baik sebenarnya… jauh di perantauan… kerana bile jauh, banyak pengalaman akan diperolehi… makin jauh makin elok sebenarnya…

    en_me, pdms tu present tok project mana?

    f6 tie-in to production platform..

  35. June 24, 2009 at 3:27 pm

    wowooww, lagik banyak gambar2 atas langit la lepas ni kanssss? hehe

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s