Home > property > anak mami jambu

anak mami jambu

(insert pepatung)

pinky dragonfly on my mom’s small garden (not related story)

mQ sudah tawarkan laptop sony vaio yg warna merah jambu itu pada aDm. Tapi aDm jual mahal. aDm hendak yg netbook bersaiz kecil pula. Ringan boleh dibawa kemana-mana. Lagipun aDm sudah bilang,

kaler pink tak jambulah mami..

Itu hari me sudah selidik harga laptop acer aspire one. mQ pun tidak kisah kalau beli diatas belanjawan beliau. me jadi tukang bayar saja.

Alahai.

Categories: property
  1. June 25, 2009 at 12:22 pm

    laptop kecik mmg best dan senang dibawa kemana-mana..aku suka jugak.

  2. June 25, 2009 at 12:32 pm

    salam,
    saya kalau org nak bagi free tu, tak kisah…pink pun pink le….
    nice blog…

  3. June 25, 2009 at 12:35 pm

    huhu..klo xmo pinky2..kasik sama Kak N laa…ngeh2..

  4. June 25, 2009 at 12:42 pm

    dell punye murah je..
    planning to buy Dell Inpiron Mini 12
    RM1800
    yg Inpiron Mini 10 lg murah maa

  5. June 25, 2009 at 1:02 pm

    senang dibawa, senang berblog giteww ….

    hehehhe

  6. June 25, 2009 at 1:03 pm

    he..23x nk satu bro leh

  7. Maryam
    June 25, 2009 at 1:04 pm

    aler 1500 je kan? banyaknya duit aDm

  8. June 25, 2009 at 1:14 pm

    pink tak cukup jambu lagi ke en_me ittewww? haha!

  9. June 25, 2009 at 1:25 pm

    waaa..kalu bg free..pink pun pinkla..janji dapat..bukan senang nak dpt free

  10. ain
    June 25, 2009 at 1:28 pm

    betul tu…netbook lebih sng diangkut kesana ke mari!!!

  11. June 25, 2009 at 1:36 pm

    sungguh jambu itu pepatung… pink kaler!!
    er.. t tak kisah beli laptop warna pink.. i like!!

  12. June 25, 2009 at 1:49 pm

    capung yang cantik..!!😀

  13. June 25, 2009 at 2:17 pm

    salam en_me..
    whoa..kalau aDm taknak laptop itu..boleh la beri kepada kami2 yang ini..
    menerima dgn hati yang gembira..
    hehe..

  14. iza
    June 25, 2009 at 2:18 pm

    best ler laptop pink, comel ape. kalau ada org tulung bayar warna oren, hijau pun okey😀

  15. June 25, 2009 at 2:31 pm

    pink pun pink laaa… dah dapat free… mueheheheheheh😀😀

  16. June 25, 2009 at 2:34 pm

    aku pakai acer aspire one nih. memang reliable. juga, berbaloi dengan harganya. setakat nak edit gambo ngan fireworks atau wat flash animation memang boleh sangat lah.

  17. June 25, 2009 at 2:49 pm

    org lelaki mmg tak jambu dgn pink..🙂

  18. June 25, 2009 at 3:05 pm

    makcik suka tau laptop color pink tu..

  19. June 25, 2009 at 3:16 pm

    jambu apa, kaler pink?

  20. June 25, 2009 at 3:46 pm

    aspire 1 tuh bukan bleh buat apa pon…utk net je…nak buat/taip assignment pon susah…kan lebih baik sony vio…sony yg kecik punya pon ada la Me….

  21. yus
    June 25, 2009 at 4:54 pm

    wah..cantiknya dragonfly tu..xpenah tgk kaler pink..ke saya yg xtau..hehe

  22. June 25, 2009 at 5:01 pm

    ala mami …. ala ….

  23. June 25, 2009 at 5:45 pm

    ni beli notebook mahal2 ni kira pelaburan gak ni..
    nk kena pastikan pulangannya ijazah class pertama gitu, perghhh

  24. June 25, 2009 at 5:46 pm

    adm nak yang netbook sony vaio kot
    kat half size a4 paper
    boleh masuk at dalam poket seluar jeans belakang
    perghhhhhh hehe🙂

  25. June 25, 2009 at 6:50 pm

    alaaaaa…dragonfly tu chantek!

  26. ibusinga
    June 25, 2009 at 7:04 pm

    ingat satu kartun kat komik mana ntah….
    dia org tangkap sibu-sibu..cucuk rumput kat montot..n lepaskan semula..

  27. June 25, 2009 at 7:19 pm

    merah jambu adalah pink

  28. buzzybug
    June 25, 2009 at 8:17 pm

    pepatung tu mmg warne pink ek? x pernah nampak. unik.

    skang ni budak2 nak netbook aje. betul kata aDm, senang nak bawak pi mana2.

  29. June 25, 2009 at 8:42 pm

    wah..kaler dia..cantikk

  30. June 25, 2009 at 8:45 pm

    hehehe~

    boys memang kalau bleh nak elak pink~

    alahai..

    =)

  31. June 25, 2009 at 8:49 pm

    en_me..

    Acer dan Dell are the best so far…cik abg kata bukan norma kata…

  32. June 25, 2009 at 9:10 pm

    harap dia tak basuh laptop dia ahakas

  33. June 25, 2009 at 9:42 pm

    salam me
    harap me sihat seadanya..

    emmm tengok pepatung tu teringat zaman kanak-kanak dulu, saya suka tangkap perpatung yang best klu dpt pepatung warna merah n kuning… indahnya zaman kanak-kanak dulu

  34. June 25, 2009 at 10:06 pm

    zaman sekarang semua nak kecik2 jer

    hehehe

  35. June 25, 2009 at 11:25 pm

    wah2.kaler betol ka itu? bli yang ringan jer..sng nk usung…tmbah2 jalan kaki kt klia usung lappy 2 kg tuh…horror…

  36. June 25, 2009 at 11:33 pm

    Fuyoh!!
    Pink itu jambuuuuu~
    Hahaha

  37. June 25, 2009 at 11:50 pm

    jambunyanya itewwwww.

  38. June 26, 2009 at 12:20 am

    cantiknya dragonfly pink tu. Aku belum pernah jumpa sebelum ni.

    Takpelah belikan aDm notebook baru sbb boleh potong income tax hehehe

  39. June 26, 2009 at 1:53 am

    sape nak kaler pink en_me..
    sy pun xmo..hehe
    tapi kalau pree,amik jer..
    tapi de jgk yg suke kaler pink..
    skang ni kan ade golongan lelaki metroseksual..

  40. ez
    June 26, 2009 at 9:33 am

    ehheheh..a’ah la en me..pink x jambula..hehhe

  41. June 26, 2009 at 9:46 am

    kalu tak nak yang pink tu, bagi kat kiter ajer ler… boleh gitew???

  42. June 26, 2009 at 6:47 pm

    Salam en me…

    Nice pic… jelesssss nya…🙂

  43. June 27, 2009 at 8:24 pm

    nice photo..
    pink pun pink le..janji free..hehhhehehe..
    budak2 sekarang demand…hehhehe..

  44. July 15, 2009 at 10:31 am

    tak kira betapa cantiknya pepatung tu,klo mai depan ceq,ceq lari wooo

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s