Home > Travel > my old blue jean

my old blue jean

(insert old but not forgotten)

old but still wearable

Hari ini ada agenda penting di kota samarahan. Semoga dipermudahkan segala urusan. InsyaAllah.

Kalau sempat, esok sebelum pulang ke semenanjung, me hendak jalan-jalan di sekitar bandar kuching. Boleh? Me hendak mencari dan membeli seluar jean yg baru, mengganti yg sudah koyak rabak itu.

Terimakasih pd kawan-kawan yg masih sudi singgah-singgah, jenguk-jenguk, komen-komen blog me yg ‘memang lumayan’ ini. Walaupun me jauh dimata.

Alahai.

Categories: Travel
  1. June 27, 2009 at 12:14 pm

    jeans mahal memang camni laa.. nampak lusuh. errr.. berape dah agaknye saiznye ye? hihihi

  2. June 27, 2009 at 12:16 pm

    nak kirim jean jugak…jean todt

  3. June 27, 2009 at 12:21 pm

    salam me…
    wat masa sekarang saya hanya ada 2 helai jean sahaja minta tolong me tambah lagi satu boleh hehehe

  4. matahari
    June 27, 2009 at 12:21 pm

    Teringat Lagu Billie Jean(s) Mikaeel Jackson

  5. June 27, 2009 at 1:03 pm

    Baru ni, akak belikan seluar jean untuk anak-anak… mereka saja pilih kaler yang lusuh-lusuh. Macam seluar secondhand ajer… ada tu seluar koyak pun dijual… eh! betul ke toke kedai tu?

  6. June 27, 2009 at 1:09 pm

    kalo tak camtuh, kerat jadi separuh lutut..bley pakai mase basuh2 keretas en_me during wekend~!! hehe

  7. June 27, 2009 at 1:10 pm

    kalo camtuh, kerat jadi separuh lutut..bley pakai mase basuh2 keretas en_me during wekend~!! hehe

  8. ain
    June 27, 2009 at 1:12 pm

    teringat kat arwah MJ ngan lagunya billie jean!! bestt!!

  9. June 27, 2009 at 1:47 pm

    dah lama tak pakai jeans..cuma beralih arah kepada seluar jenis kodroi(betul ke ejaan tu)

  10. June 27, 2009 at 1:58 pm

    en_me.. zip terbukak ittew!

    anti bisi masa, lihat sama rega kek lapis sarawak tok.

  11. June 27, 2009 at 2:36 pm

    salam en me..

    biar lama asal otai gitu~

    hahaha~

    semoga urusan registration berjalan lancar en me…

    ^__^

  12. June 27, 2009 at 2:45 pm

    aku ada lagi jeans lama, dah tak muat dah, aku beli ngan gaji ketiga aku ( pertama ngan kedua tak cukup hehe) aku beli dalam tahun 1989, lamakan!

  13. ojokesandung
    June 27, 2009 at 3:19 pm

    en me,
    Barang lama dilupa jangan…

  14. June 27, 2009 at 3:29 pm

    semoga segala urusan di permudahkan….amin….

  15. June 27, 2009 at 3:32 pm

    ahaks! bercakap seluar jeans..

    den ado cumo duo yo. yg lain seluar slack dgn seluar kecik! hehehe

    erk! seluar kecik buat main bola petang hari.. hehhe

  16. ibusinga
    June 27, 2009 at 5:00 pm

    size berapa itew…????🙂

  17. June 27, 2009 at 5:18 pm

    kat sana murah ke jeans tu..? kalau murah beli banyak, pastu jual kat kenkawan kot.. he he..

  18. June 27, 2009 at 6:55 pm

    en_me…
    okay la tu…justified cari yang baru…I mean jeans baru…
    Beli hok mahal llalu!!

  19. June 27, 2009 at 7:02 pm

    slamat bershopping hehe

  20. June 27, 2009 at 7:20 pm

    Salam en me…

    Dah sampai sarawak rupanya…..

    cantik gambar en me… mantap….. walaupun hanya sekadar sehelai jean lusuh….

  21. June 27, 2009 at 8:28 pm

    moga selamat dan dipermudahkan urusan..

  22. June 27, 2009 at 9:18 pm

    en meee,

    seluar dah koyak ?

    iskk.. samalah . Jeans saya pun dah rabak !

  23. June 27, 2009 at 9:48 pm

    aku tak pakai jeans

  24. June 27, 2009 at 10:19 pm

    boleh en_me..beli je ape yg nk
    duit kn blh dicari

  25. June 28, 2009 at 2:27 am

    made in indon n filipina byk kat sana

    kekeke

  26. June 28, 2009 at 3:48 am

    Memang nampak lama tu =)

  27. June 28, 2009 at 4:02 am

    baru la rock, brader ;p

  28. June 28, 2009 at 8:08 pm

    501 button fly lah lepas ni ek. ehhe🙂

  29. June 29, 2009 at 4:13 am

    stay true, 501

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s