Home > toys > transformme

transformme

(insert transformer toy)

autobots, transformmm

Ramai kawan-kawan yg sudah tengok wayang cerita robot-robot besar itu. Semuanya memberikan komen yg positif.

Cuma me tak sempat lagi menontonnya. Tapi kelmarin aQi sudah terbeli patung mainan transformer di grand parkson itu. Tidak sempat tunggu dirumah. Sudah dibukanya masa makan tengahari di restoran kfc itu.

Alahai.

Categories: toys
  1. June 28, 2009 at 6:48 am

    aha. mana boleh tahan ;p rasanya lepas bayar tu pon dia sudah terus mahu buka.. kan?

  2. June 28, 2009 at 7:44 am

    wahh..sgt teruja!
    autobots transform!!!

  3. June 28, 2009 at 8:12 am

    kalau hazwan nampak ni mau terguling suruh beli hehe

  4. June 28, 2009 at 8:25 am

    anak2 dah mgjak tgk citer tu tapi tak berkesempatan lagi. sibuk memanjang ..

  5. June 28, 2009 at 8:41 am

    Transform – en_me

  6. June 28, 2009 at 8:54 am

    haih..kawan balik..xde geng nk nengok..mybe esok lusa klu ada rzki..

  7. June 28, 2009 at 8:58 am

    Wah3x..bestnye dpt patung transformer. mmg teringin sgt nk tgk citer ni tp anak tkde sape plak nk jaga nnti. kna tgu ade ‘bbysitter free’ br leh kuar tgk ngan hubby..huhu..

  8. June 28, 2009 at 9:36 am

    Bawalah keluarga menonton.🙂

  9. June 28, 2009 at 10:15 am

    autobot~~ transform…cepat en_me..tgk citer nih..best2!

  10. June 28, 2009 at 10:34 am

    wah!

    bestnya..nampak cumel~

  11. iza
    June 28, 2009 at 11:04 am

    kiyutnya…nak jugak otobot tu dan nak tengok filemnyer.

  12. June 28, 2009 at 12:05 pm

    lawa giler….

    petang ni aku tgk

    dah dapat tiket

    hooraaaay

    p/s: jgn cari tiket sekarang… FULL!

  13. yus
    June 28, 2009 at 12:34 pm

    samala kita..belum berkesempatan utk jenguk wayang lg..gaji xmasuk lg..aduiii

  14. June 28, 2009 at 12:57 pm

    en_me…
    kat rumah ni, Norma je bukan kaki autorobots…tak boleh nak ‘tangkap’ amende robot tu nak buat sebenarnya…Life can be complicated at times!

  15. June 28, 2009 at 8:09 pm

    jgn risau en_me
    saya pun belum tengok lagi. tak sempat la
    hehe🙂

  16. June 29, 2009 at 4:01 am

    dulu atas menara tu ada restoren zino pernah makan di atas awan tu.. tapi sekarang tak tau la masih ke ujud? hehe

  17. June 29, 2009 at 9:48 pm

    Dah tengok tapi nak tengok lagi!

  18. June 30, 2009 at 2:40 am

    dah tgk dah…mmg ternganga jee….cool!!
    pop corn pun tak sempat makan..hehhehe..

  19. July 2, 2009 at 8:57 am

    ssh2 en_me
    kte tgk due org jom
    hahha!!

  20. July 2, 2009 at 5:58 pm

    Salam,
    Sudah lihat bersama rakan-rakan sepejabat. Biasa sahaja, barangkali Transformers atau apa-apa blockbuster lebih kepada nilai komersilnya.

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s