Home > Ho Hum > my damn comic

my damn comic

(insert minami and me)

ojo lali karo aku, ketemu maneh
kompleks imigresen sungei pitu, miri, sarawak (brunei) sungai tujuh

Kawan-kawan mesti nak tahu kan. Ramai sungguh blogger yg datang ke blog me yg ‘memang lumayan’ ini. Mestilah ada blog kawan-kawan yg me paling suka baca.

Selain blog ‘uncle kamal’, blog yg me paling suka dari dulu ialah blog cek minami. Setiap entri ada gambar kartun yg comel. Walaupun tiada cerita-cerita yg panjang lebar, tapi menarik.

Dulu cek minami dah berhenti memblog. Tapi kembali semula beberapa pekan yg lepas.

Me ingat nak suruh cek minami buatkan kartun me. Tapi bila tengok senarai menunggu itu (permintaan yg belum pasti bila akan ditunaikan), nampaknya berjanggut atas bawah lah me kena tunggu. Kecuali kalau cek minami berbesar hati nak beri ruang istimewa untuk me yg ini. Boleh gitu?

Alahai.

Categories: Ho Hum
  1. July 14, 2009 at 12:33 pm

    en_me ke tu??
    unbelievable lahh!!
    kelakarrr~~
    hahah!!😀

    (am i the 1st commentor?)😉

  2. July 14, 2009 at 12:37 pm

    yeayy..bejaye utk kali ke-2!! \O/

  3. July 14, 2009 at 12:39 pm

    haha..chumellnye en_me itewww..

    en_me mau terbang ke?hehe

  4. rya
    July 14, 2009 at 12:48 pm

    tengah posing di tepi jalan gittew..

  5. July 14, 2009 at 1:26 pm

    awat kali nie kite bace blog bro_me cam ada perasaan keanak2klan diserap dalam penulisan bro… mmg terasa bro menaip dgn penuh berperasaan

  6. July 14, 2009 at 1:38 pm

    hahahha kelakar lah kartun tu..
    akk juga peminat setia blog mmg lumayan

  7. July 14, 2009 at 1:58 pm

    uiks! en_me, berjanggut atas bawah! ini yg pelik ni.. hmm..?!

    wakakakka

  8. July 14, 2009 at 2:07 pm

    aku orak lali kok… hehehhehe

    apsaal kasi totp itu muka en me

  9. July 14, 2009 at 3:02 pm

    ahahahha kak long nak cakap tak berapa nak pandai..tapi faham ar bahasa jerman tu. Wes mangan wak me? ahahaha😉

  10. July 14, 2009 at 3:11 pm

    hahahahah lawak okeh !

  11. July 14, 2009 at 3:33 pm

    order kartun untuk mamai satu yer

  12. July 14, 2009 at 3:42 pm

    nanti la kalau saya singgah jb nak gathering ngan en_me
    kita pi melantak kat kg pasir putih pasir gudang ok. hehe🙂

  13. July 14, 2009 at 3:54 pm

    HAHAHAHHAHAHHAHAHAHAH!!!! “tengah??” “tepi”??

    HAHAHHA sumpah lawak ah bro ni! hahaha

    thnx for sharing the link! mmg cool gila blog beliau. comel dengan kartun2 tu hee

  14. ez
    July 14, 2009 at 4:01 pm

    ehheheh..kelako..opo2 pon mogo en me eppy n sihat selalu..heheh

  15. July 14, 2009 at 5:03 pm

    semoga ada ruang untuk en me dan kita semua

  16. July 14, 2009 at 5:07 pm

    Yg penting, jiwa kena muda sokmo! hehe😀

  17. July 14, 2009 at 5:33 pm

    sgt la chumel..hihi

  18. July 14, 2009 at 6:03 pm

    amvooii en me ittew…
    pose ala-ala katun…
    haha

  19. cen
    July 14, 2009 at 8:07 pm

    acikpung minat gak kekatun nih cuma tk geti mlukis… en_me bukan ke buley lukis katun sindri???

  20. July 14, 2009 at 8:50 pm

    posing maut le abg me tew…heheh

  21. July 14, 2009 at 9:43 pm

    memang nasibku tak kan bisa lihat wajah en_me..

  22. July 14, 2009 at 9:50 pm

    aduhai~

    chumel sungguh itu en me…

    en me selalu cover wajahnya..kepingin melihat~

  23. July 14, 2009 at 9:55 pm

    salamm en_me

    sila amik award kat blog akak tu

    nice blogger🙂

  24. July 14, 2009 at 10:24 pm

    Komik dia memang comel2!

  25. iza
    July 14, 2009 at 10:34 pm

    amboi bang me macam nak terbang jer tuh..ker sergah orang huhu..

  26. July 14, 2009 at 11:14 pm

    eerrmm…comey dan kelakar la…

  27. July 15, 2009 at 12:29 am

    guna kamera ambil sendiri ke tu en.me..

  28. July 15, 2009 at 3:16 am

    wow..
    your own damn comic…
    haha…

  29. July 15, 2009 at 8:21 am

    en_me..
    sya leh suh anak sya lukihkan. tomei gak,ala-ala toyol.com.ahaks..

  30. July 15, 2009 at 8:38 am

    hehehe… nice!
    (^_^)

  31. July 15, 2009 at 8:53 am

    en_me ..
    bila laa agaknyer blog saya akan
    jadi kesukaan mcm cik minami tu ..

    hahhaha ..

  32. July 15, 2009 at 9:00 am

    Salam kenal… en_me,

    Possing baeeeeek punyalaaaah!

  33. July 15, 2009 at 9:02 am

    sme2 ler kite….
    tiada manusia yg sempurna sifat n budi pekerti d muka bumi ini melainkn rasul yg terpilih…

  34. July 15, 2009 at 9:06 am

    Re: chempedak jadi nangka pun OK la
    Nangka pun sekarang ada harga – banyak dijual tepi jalan
    Tak payah kena getah dah hehehehehe

  35. July 15, 2009 at 9:10 am

    comelnya kartun cik minami tu…kreatif sungguh…

    wah en_me nak fly fly ke mana tu?

  36. July 15, 2009 at 9:16 am

    ojo lali karo aku, ketemu maneh

    jangan lupe aku, ketemu lg

  37. July 15, 2009 at 9:42 am

    cukur je la janggut tu..

  38. July 15, 2009 at 10:20 am

    ok tu..idea dah ada..boleh ketengahkan bakat..hehe

  39. July 15, 2009 at 12:16 pm

    Guano mu hok mace raksakse cito ultrame lo fulakkks…

  40. July 15, 2009 at 1:49 pm

    tima kaseh =)
    jgn la tengah sgt bau asap lebey nanti..mai mai tepi sikit

  41. July 15, 2009 at 2:05 pm

    naper aksi en me cenggitu. […] hehe

  42. July 15, 2009 at 2:22 pm

    sangat gaya aksi mat yoyo…🙂

  43. July 15, 2009 at 3:00 pm

    En_me itewwww, buat per kat jabatan imegresen tu,
    posing maut tewwww…..

  44. July 15, 2009 at 3:22 pm

    wuu…itu gaya penyu tercekik la en me..

  45. July 15, 2009 at 4:53 pm

    salam me..1st time buat kunjungan balas ni…wah meriahnya kat sini..jika sedih-sedih,mesti datang kat sini..dapat gelak gelak🙂

  46. July 15, 2009 at 8:27 pm

    nak jenguk juga la blog CEK MINAMI ni

  47. buzzybug
    July 15, 2009 at 9:59 pm

    cute.

  48. July 16, 2009 at 11:03 pm

    Salam en_me….

    Posing nampak…🙂

  1. January 19, 2010 at 10:10 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s