Home > Ho Hum > blog gratis

blog gratis

(insert geocities gives notice)

ngeyek yo ngeyek, ojo di plenyek

Minggu lepas me dapat surat amaran. Akaun percuma geocities akan ditutup buat selama-lamanya.

Ada banyak blog yg me telah buat di geocities. Antaranya bila me masuk peraduan kuiz di ntv7 dulu. Lapan tahun yg lampau.

(insert me in who wants to be a millionaire 2001)Sebenarnya kerana minat, me buat laman web untuk kuiz ‘millionaire’ itu suka-suka saja. Setiap hari, me akan tunggu dan rakam setiap episod dgn kamera video me. Lepas itu, me akan sunting gambar dan taip kesemua soalan dan jawapannya.

Tapi sungguh tidak me sangka ~ buah cempedak dah jadi nangka. Laman web ‘millionaire’ pernah meletup menjadi 10 laman web popular malaysia pula. Walaupun begitu, ramai yg masih tidak percaya me yg buat laman web ‘millionaire’ itu. Sedih kan.

Harap-harap blog ‘memang lumayan’ yg ini tidak akan ditutup sebegitu. Walaupun tidak pernah tersenarai dalam ‘ 70 weblog paling popular di Malaysia.’ Tapi kalau esok lusa tulat, tiba-tiba blog ini tidak boleh dibuka, kawan-kawan janganlah sedih pula.

Alahai.

Categories: Ho Hum
  1. July 16, 2009 at 12:39 pm

    Sebenarnya ada pihak tertentu mengarahkan pihak geocities supaya membatalkan laman web tu. Alasan mereka kerana terlalu ramai pengunjung dan memadatkan ruang mereka. Perkara ini pernah berlaku kepada anak akak yang mana laman webnya ditutup. Sekiranya ingin beroperasi lagi dikenakan bayaran lebih tinggi untuk beli ruang.

  2. July 16, 2009 at 1:12 pm

    en_me sedih laman tu akan ditutup ker sebab orang tak percaya en_me yang buat laman web itteww?

    Tapi kalau blog memang lumayan ini kena tutup, mokcik pun sedey gak huhuhuhu…

  3. July 16, 2009 at 1:23 pm

    wow bro nie… mmg boleh popular pun blog nie..tp demand skrg more kepada blog yg hey pening sikit…xtau la knpe… mybe nk release tension time koje kot

  4. July 16, 2009 at 1:26 pm

    apa2 pun, doa akak moga me berjaya
    me, mmg lumayan🙂

  5. July 16, 2009 at 1:28 pm

    sape yg tak percaye tu?
    saya percaya!🙂

  6. July 16, 2009 at 1:36 pm

    geocities tengah buat upgrading system tu en_me.. maza pun sama gak.. yahoo group dan yahoo 360 will be terminated permanently … so no more lah. huhuhu

  7. July 16, 2009 at 1:44 pm

    sapo yg x percaya abg me yg buat web tu?..melampau..mai nk babab sat!!

  8. July 16, 2009 at 1:53 pm

    alalalala…sianye en_me…sy dah tgk blog tuh…nice~hehe

  9. ez
    July 16, 2009 at 1:54 pm

    en me,tahnia wat website tu..ateq percaya en me yg buat..en me memang serba boleh..heheh..chaiyo!

  10. sebaliktabir
    July 16, 2009 at 2:01 pm

    Ojo la kayo kuwe…kabeh arek kenak bayar la yo…😀

    betulla bro, amoi cantik pun nak kena bayar .. kannns

  11. ain
    July 16, 2009 at 2:07 pm

    kan akak dah cakap…awak bab2 komputer ni memang tererrrrr!!! mae pun ckp yg sama tau!!!

  12. July 16, 2009 at 2:07 pm

    kalo yginsaf.com ni kene tutup
    xde mood la nk dtg keje T_T
    blog en_me ni sumber inspirasi tau dtg opis
    sbb broadband idak ler se-stabil LAN kt opis tu

    (you know what i mean kot kan hehe)

  13. July 16, 2009 at 2:29 pm

    kami dari pihak geositi memohon maaf uhuk2…

  14. July 16, 2009 at 2:29 pm

    Kebolehan en_me memblog telah terbukti. Tak boleh dipertikaikan oleh sesiapa ahaks

  15. iza
    July 16, 2009 at 2:31 pm

    tak tersenarai pun tak fer, bang me dah fofuler pon. Tapi jgn sampai yg insaf ditutup atau menutupkan diri dah ler..huhu.

  16. July 16, 2009 at 2:57 pm

    yeaahh.. keep on blogging.. keep “yg insaf”..

  17. July 16, 2009 at 4:16 pm

    tumpang sedih lar en_me..
    tpi ‘memang lumayan’ ni mmg bez wlupun bru bbrp ari ikut..

  18. July 16, 2009 at 4:59 pm

    semoga hari2 yang gembiira akan sentiasa bersama para bloggers semua

    kredit untuk en me dan usaha2 beliau

  19. July 16, 2009 at 5:05 pm

    boleh la stat wat wasiat..hehe

  20. dakchomey
    July 16, 2009 at 5:30 pm

    x yah tersenarai pown x pe… yg penting kita ikhlas berbloging..

  21. July 16, 2009 at 5:31 pm

    jgn jgn..nnt kami xde gambo best2 nk ditatap..

    salam ptg e_me..

  22. July 16, 2009 at 6:26 pm

    en_me, aku yang insaf…

  23. July 16, 2009 at 6:34 pm

    ish..

    jgn di tutup blog ni..

    kalau tutup,kat mane saya nak blaja ckp german nnt..hehe

  24. July 16, 2009 at 7:36 pm

    lama dah berblog tuuuuuuu

  25. July 16, 2009 at 8:08 pm

    harap tidak boleh dibuka untuk selamanya kalau sehari dua tu boleh la terima

  26. July 16, 2009 at 8:52 pm

    ngeyek yo ngeyek, ojo di plenyek >>> en me linn tak paham lah.. hihihihi linn anak jawa yg tak berapa jawa… hahahhahahhaha

    lor dorang ni sesuka hati jer yer nak tutup blog org…

  27. July 16, 2009 at 9:03 pm

    Hua~

    jangan tutup blog ini..nanti mahu bermanja2 dengan en me bagaimana?

  28. July 16, 2009 at 9:29 pm

    nak tutup ke?

  29. July 16, 2009 at 9:29 pm

    sama juga, blog 360 Yahoo pun dah ditutup.

    I used to blog there, once upon a time dulu!

  30. July 16, 2009 at 9:29 pm

    nk tutup jgk ke?

  31. July 16, 2009 at 9:33 pm

    sayangnye nak kene tutup……hilang dah sebuah karya yg baik utk tatapan umum….

  32. July 16, 2009 at 9:42 pm

    kenapa nak tutup?

    kesian org ada akaun kat situ kan

  33. July 16, 2009 at 10:00 pm

    Sedih bila baca ayat yang terakhir tu. Keep blogging =)

  34. July 16, 2009 at 10:25 pm

    nape nak tutup?? nape org tak percaya..?sedih je bunyinyer…sabar k..

  35. July 16, 2009 at 10:33 pm

    Salam en_me,

    Blog bukan hak milik kekal kans…. en_me…🙂

  36. July 16, 2009 at 10:54 pm

    Ekkk … jangan ler gitu eh gitewww … Tapi kalau dah terpaksa nak wat camner kan? eh kans …

  37. July 16, 2009 at 11:53 pm

    Tak tau nak komen apa.Moga Me terus memblog ya. (pandai nasihatkan orang hehehe..)

    Salam Jumaat Me.

  38. July 17, 2009 at 7:25 am

    en me…yahoo byk tutup blog lama blog 360 pn ttp.. btw arini lmbt update jumaat nye entry? ke sya yg tershepat? huhu

  39. July 17, 2009 at 8:40 am

    alamak en_me….sory ler….klu d belek2 blik kt blog bro nie ader 1 comment yg out of ur topic i tersend…tu ler akibat nyer klu exicted sgt nk mengomen….hehehe
    actly tq 4 being my frendz….sejak akhir2 nie sy da kehilangan rmai kwn…n x sangke sy akn mendpat kenalan yg bru…tq…
    n hopefully blog en_me nie x kn tertutup sbb klu tutop ssah ler…nnt x dpat lg da info2 yg menarik n bernas dr en_me…
    may u always success….

  40. ije
    July 17, 2009 at 11:00 am

    erkk.. apakah? cmne leh jadi gitu. isk3

  41. nuyui
    July 17, 2009 at 2:04 pm

    ala.. jgn la ditutupnye blog en_me ini.. miss nuyui suker bace blog ni tau.. huhuhuhu…

  42. July 17, 2009 at 5:40 pm

    ahh, kupikir blog en_me ini tak sekedar lumayan..
    harusnya dah masuk 3 laman web terpopular😛

  43. July 19, 2009 at 1:06 am

    tapi kan saya rasa blog en_me me mmg boleh masuk to 70 lah

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s