Home > Travel > abang kuning

abang kuning

(insert top gun today's market)

balik warna kuning, kalengananing wong luhur
pasar today’s, masai [+ sing gedi nang flickr ]

Hari ahad macam biasa, me jalan-jalan. Dari pekan ulu tiram, me terjah ke kampung sungai tiram.

Tiada yg menarik. Tapi baru me tahu ada jalan pintas ke pusat bandar pasir gudang. Limpas takungan air sultan iskandar dan felda cahaya baru.

Sembang petang ahad malam isnin. Me nak ucap salam sayang buat kawan-kawan semua.

Alahai.

Categories: Travel
  1. July 26, 2009 at 6:33 pm

    “Tapi baru me tahu ada jalan pintas ke pusat bandar pasir gudang”
    belOm abes explore la tu😛

  2. norm707
    July 26, 2009 at 6:50 pm

    en_me…
    Kat jubail ni ramai betul kawan kawan dr Pasir Gudang….
    Teringat Tom Cruise dalam Top Gun…

  3. July 26, 2009 at 6:55 pm

    waduh…. wat suspen je.. tajuk entry ie wat teman teringt dulu org sellau pngil teman “abg kuning”

  4. July 26, 2009 at 7:55 pm

    kalau en_me naik ‘senapang atas’ itu, memang maza tabik spring woo. huuhu

    maza tak sanggup .. hehehhe

  5. July 26, 2009 at 8:39 pm

    aih, senangnya dapat salam sayang dari en_me..

  6. ain
    July 26, 2009 at 8:51 pm

    me tak tau ke psl jln pintas tu..?? selalunya me terer bab2 ni.

  7. July 26, 2009 at 8:58 pm

    salam syayang abg me tew

  8. July 26, 2009 at 9:33 pm

    salam hujung minggu en.me

  9. July 26, 2009 at 10:58 pm

    Salam hujung minggu utk en_me jugak. Semoga minggu yg mendatang merupakan minggu yg produktif

  10. July 26, 2009 at 11:19 pm

    salam ahad malam. dah nak isnin pun ni. hehe🙂

  11. July 27, 2009 at 3:19 pm

    out of topic–> w’salam bro me… eh sekali bro meluahkan isi hatii blog kita… bro masih ade byk kelebihn dan kekuatan yg mampu menampung segala kekurangan n kelemahan diri.. yang penting tunjukan contoh terbaik buat anak2

  12. yus
    July 28, 2009 at 1:06 pm

    la…
    dah sampai kongkong arrr..
    boleh baru tahu ader jalan tu…

  1. July 14, 2011 at 11:59 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s