Home > Ho Hum > the last entry

the last entry

(insert nihongo)

この本にある、適切な文を指さして下さい – kono hon ni aru, tekisetsu na bun o yubisashite kudasai

Ini adalah entri terakhir me untuk bulan ini. Jumpa kawan-kawan di bulan hadapan ya. InsyaAllah.

(insert mamasakura)Ini juga adalah entri terakhir me yg ada kapsyen jepang itu.  Setelah sebulan me letak kapsyen bahasa negara matahari terbit, tiada sorang pun amoi jepang yg sudi singgah ke blog me yg ini. Sedih kan. Cuma me nak ucap terimakasih pada mama sakura yg kiut miut comeyy lotee yg berada di nippon yg tidak serik-serik singgah-singgah jenguk-jenguk komen-komen blog me yg ini sejak sekian lama.

Sambil me nak ucap selamat hari merdeka pada kawan-kawan semua. Moga-moga negara akan tetap aman damai sejahtera sentosa sentiasa. Majulah sukan untuk negara.

Alahai.

Categories: Ho Hum
  1. August 31, 2009 at 12:28 pm

    Salam Ramadan.

    Kita jumpa bulan depan … alahai … terasa macam lama sangat … hakikatnya esok sudah bulan baru … hehehe

    salam ramadhan abang long ittewww..

  2. August 31, 2009 at 1:20 pm

    arghh!! camno boleh telepas jd 1st commentor uhuhu
    salam hari senin en_me..lps ni boh la bhsa lain fulakk
    y[o]n request bhsa korea. mana tau ade mamat mata sepet datang jengah
    boleh ngendeng2 ihihi😛

  3. August 31, 2009 at 1:33 pm

    sore wa Nihon no Kyokasho desu! Hehe.. Ct amik subjek Jepun sem ni

  4. August 31, 2009 at 1:55 pm

    selamat hari merdeka!!!

  5. August 31, 2009 at 2:38 pm

    Salam Merdeka utk en_me sekeluarga and tak lambat kot nak wish Selamat Menyambut Ramadhan🙂

  6. najwa
    August 31, 2009 at 2:58 pm

    Selamat Menyambut hari Kebangsaan, En Me..Semoga anda sekeluarga dalam limpahan rahmat Allah selalu. Ameen.

  7. August 31, 2009 at 3:24 pm

    0k..jumpa lagi s0k..di bulan baru…

  8. August 31, 2009 at 3:26 pm

    en_me…

    Buah kuini enak rasanya
    Dimakan bersama pauh muda
    Di Aidilfitri yang bakal menjelma
    Maaf dipinta jika salah bicara

    Batang kelapa dibuat titi
    Buat lintasan si bujang teruna
    Semoga bahagia di Aidilfitri
    Raikan bersama kaum keluarga

  9. August 31, 2009 at 4:11 pm

    Bulan depan letak bahasa French lak! Hiks

  10. buzzybug
    August 31, 2009 at 4:25 pm

    en_me belajar nihongo ke?

  11. fadzilah
    August 31, 2009 at 4:39 pm

    apa kena mengena majulah sukan utk negara ngan hari kemerdekaan?
    alahai…en_me ni.

  12. August 31, 2009 at 5:13 pm

    ohayo gazaimasu…
    haiiit!

  13. August 31, 2009 at 5:21 pm

    buku bahasa jawa xde ker en_me??? mesti ramai kaum kerabat yg nk belajo termasuklah AA sndiri….Arigato, arigato, aligator…..

  14. August 31, 2009 at 6:58 pm

    Masa en_me letak caption Jawa hari tu ada ke cewek Jowo menghubungi en_me? Letaklah lagi caption jawa tentu ramai yg contact nanti hehehe

  15. August 31, 2009 at 8:57 pm

    salam kemerdekaan juga pd anda erk!

  16. August 31, 2009 at 9:36 pm

    huh tajuk entry yang buat aku tertanya-tanya tadi…

  17. amy
    August 31, 2009 at 9:38 pm

    oho da nak masuk bulan depan dah nie ehe.
    nnty start september caption bahasa apa plak ekh..~

  18. August 31, 2009 at 11:05 pm

    ko merancang melancong ke jepun ker ni

  19. September 1, 2009 at 1:47 am

    salam merdeka me ..

  20. September 1, 2009 at 6:01 am

    suspen daku baca tajuk ni tadik…

  21. September 1, 2009 at 7:29 am

    en me, selamat hari merdeka yeee…seronok cuti tu…..

  22. September 1, 2009 at 8:08 am

    Salam,
    T.k menjenguk di alam maya yer

  23. September 1, 2009 at 8:08 am

    Ramadhan al-Mubarak..! semua org request saya pun nak request jugak la.. bahasa arab pulak utk bulan ni sempena bulan baik ni.. tak gitu en_me? bump!

  24. September 1, 2009 at 8:31 am

    Salam merdeka. Jumpa lagi di bulan september..insyaallah

  25. September 1, 2009 at 8:51 am

    Jumpa lagi dientri yang baru. Salam Merdeka

  26. September 1, 2009 at 11:44 am

    ::: askm bro en.me pekabar.. bunyi tajuk mcm lama ajer nak menyepi [huhu]
    ::: hopefully tidaklaa.. saya lihat blog bro sungguh bagus sekali ceritanyer..
    ::: saya sukee membacanyer, hampir semua cerita2 di sini.. terkejut jugak
    ::: rupa2nyer tulisan jepun tuh ada limitnyer.. ingatkan buat selama2nyer..
    ::: takder awek jepun, awek malaysia pon ramai lagi bro yg datang jenguk di
    ::: blog bro sini.. nak mengail ikan kelisa, tapi dapat ikan siakap yg sedap [hehe]
    ::: oklaa tuuhh.. bro mmg penah belajar di jepun ker? saya pon telah ditawarkan
    ::: berkursus 6 bulan di sana, tapi terpaksa tolak kerana saya ada pembedahan..
    ::: lagipun malas lerr nak pi jauh2 kalo takder geng tak best plak [huhu]..

    ~ selamat hari merdeka & selamat berpuasa bro!😀

  27. September 1, 2009 at 11:53 am

    mana entri terbaru utk bulan september.. ehehe

  28. September 1, 2009 at 12:47 pm

    slmt hari merdeka
    maju lah sukan untuk poket sendiri

  29. September 1, 2009 at 1:09 pm

    o-genki-des-ka me-san… pernah kerja dengan syarikat jepun suatu ketika dulu… pening nak fahamkan orang jepun berbahasa inggeris slang jepun..

    salam ramadhan.

  30. September 1, 2009 at 1:12 pm

    wat saspens jer tajuk tuh….

  31. yus
    September 1, 2009 at 2:36 pm

    so lepas raya arr kita jumpa lagi..
    salam ramadhan dan salam lebaran buat en me itu…

  32. September 1, 2009 at 3:21 pm

    selamat bertemu lagi di bulan september🙂

  33. September 1, 2009 at 3:29 pm

    terima kasih sbb bg peluang sy belajar terjemahan…

  34. September 1, 2009 at 3:43 pm

    september dah petang nih… belum ade new entry…
    (^_^)

  35. September 1, 2009 at 4:10 pm

    selamat menyambut hari kemerdekaan bro

  36. September 1, 2009 at 4:40 pm

    Salam persaudaraan. Singgah sebentar. Apakhabar Tuan rumah ?

  37. September 1, 2009 at 4:40 pm

    salam merdeka… sayonara 31 ogos 2009.. hait..!!

  38. September 1, 2009 at 4:50 pm

    selamat bercuti gitew.. huhuhuhu

  39. September 1, 2009 at 6:21 pm

    salam september plak~

  40. September 1, 2009 at 10:16 pm

    harap amoi jepun dtg yek. salam merdeka

  41. September 2, 2009 at 1:11 am

    Selamat bersahur en me ittew… nanti saya iklankan blog en me kat amoi2 jepun noo… kekekee

  42. September 2, 2009 at 5:45 am

    selamat bersahur dan selamata berpuasa.
    keep blogging ya…di bulan september ini.
    miowwwwwwwwwww

  43. September 2, 2009 at 9:34 am

    salam ramadhan en me.

  44. September 2, 2009 at 9:44 am

    salam september en_me itewwwww…

  45. September 2, 2009 at 11:02 am

    heheh..
    ada-ada saja en me nie.

  46. September 2, 2009 at 12:13 pm

    dah masuk bln baru ni en_me.. cepat2 apdet hehe

  47. sebaliktabir
    September 2, 2009 at 12:43 pm

    last but not least…..hehehe
    Salam Mubarak…

  48. September 2, 2009 at 2:24 pm

    salam ramadan… jumpa bulan depan ye en_me

  49. September 2, 2009 at 3:18 pm

    salam ramadhan, salam merdeka buat en me yg baik gitewww… baik ke?
    eheks!

    sama2 kita bermaaf2an ya en me, ehhhhhhhh cam nak raya giteww, ekekek

    nak jadi teman tapi mesra, nanti i fikir2 dulu yew, ewwwwwwwwww ekekek =P

  50. September 2, 2009 at 3:19 pm

    Terima kasih kerana sudi bertandang..

    Salam Ramadhan..berbuka dengan juadah apa hari ni??

  51. September 2, 2009 at 4:10 pm

    selamat menyambut ramadhan al mubarak

  52. September 2, 2009 at 4:42 pm

    xsabar tunggu entry en me versi september, agak2 mesti versi puasa…
    layannn

  53. September 2, 2009 at 5:01 pm

    konne ciwa..

  54. September 2, 2009 at 9:58 pm

    Salam merdeka juga dari Kasawari…

  55. September 2, 2009 at 11:14 pm

    hehehe..tgk tajuk cam lamabt lagi..tp rupe2nye keesokkan tu dah bulan depan..nakal ek…
    salam perkenalan dr akak…
    salam ramadhan..

  56. September 3, 2009 at 6:03 am

    salam perkenalan….jauhnye duk….thanx sudi jenguk my blog…lepas ni boleh kenal lebih lanjut….

  57. September 3, 2009 at 6:26 am

    wakakakakak oo ade maksud tersirat ye~
    amoi jepang google xbtul la tu..
    psl tu xjmp blog en me ni hihi

  58. September 3, 2009 at 7:59 am

    kami tunggu entri iteww..

  59. September 3, 2009 at 8:11 am

    tak dapat amoi jepang pon takpe en me~

    yg penting bahasa dan tulisan itu~

  60. September 3, 2009 at 9:41 am

    dah september dah ni en_me..

    mne entri baru..

    tak kan merajuk sbb takde amoi jepun dtg sini kot..hehe

  61. September 3, 2009 at 10:21 am

    wahhhh en_me,
    serious ker last entry nih…..
    huhuhuhuuuuuu

  62. yusufjaafar
    September 3, 2009 at 2:09 pm

    Salam Ramadhan dan Salam Merdeka bro…
    Semoga kita merdeka selama-lamanya…

  63. September 3, 2009 at 3:33 pm

    domo arigato sbb comment kat blog Cik cookie.
    Jangan sedeyyy sedeyyy kami semua ada disini.

  64. September 3, 2009 at 3:52 pm

    manyak blaja bahasa jepun sekalang ini lor…..
    talak tahu maksud pun ok ma……

  65. September 3, 2009 at 4:08 pm

    heheh! erk! manerr ni.. kata jumpa bulan ni.. entry lom hapdett tu..😛

  66. September 3, 2009 at 4:58 pm

    bahasa penjajah!!
    hihi

    nippon paint

  67. yus
    September 3, 2009 at 6:57 pm

    dh msk bln br..cepat2 update..hehe..selamat berpuasa n selamat buka puasa

  68. September 3, 2009 at 10:53 pm

    alamak tertumpang glemer plak kt blog ni hihihihi

  69. September 7, 2009 at 8:26 pm

    en_me, bukan bOnda tak singgah, tapi gamba2 cOmel kat sini ngak bisa dilihat dOng dari kOntOr Opis gue (sjak bila ntah jadik indOn nih..kih kih kih..). kalO kat umah n tak bizi, bOnda ziarah juga blOg/wOrdpress tawan-tawan yang lain =)

    selamat berpuasa!

    alasan jerr.. nyamfahhh tawww

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s