Home > book > sooka sooki organizer

sooka sooki organizer

(insert suka suki organizer)

‘just for fun’ organizer

Alhamdulillah. Semalam me sudah terima buku ‘organizer suka-suki mydemcomic’ yg me pesan dari cek mimi zuzu yg pandai melukis, dan melakar kartun yg comel. Buku organizer dari hasil karya kartun beliau dalam blog ‘mydemcomic‘ itu. Yg istimewanya beliau sendiri buat secara manual dari melukis, melakar, membuat imbasan, mengikat dan mengepos.

Yg terharunya juga, gambar me pun ada didalam organizer itu.  Walaupun sekadar warna hitam putih.

Alahai.

Categories: book
  1. September 3, 2009 at 6:19 pm

    cantik gitew

  2. September 3, 2009 at 6:43 pm

    salam.. sy dulu suka melukis, pas xcident.. tgn dah tak bleh lagi huhu

  3. September 3, 2009 at 7:08 pm

    Saffa ada baca blog dia, tau lah jugak yang dia buat organizer ni. Tak sangka pulak en_me akan order organizer yang cute nih. Huhu..

  4. September 3, 2009 at 7:59 pm

    wah!! kiut lah en_me.. bila lah org boleh belanja satu ni. ekekekekke

  5. September 3, 2009 at 8:07 pm

    nak belajar melukis ker lepas nie boleh lukis kartun pulak tapi jgn sampai kena serbu dengan KDN

  6. September 3, 2009 at 8:16 pm

    menarik n tertarik..

  7. September 3, 2009 at 8:45 pm

    wahhh!! cantek lah.kagum!

  8. September 3, 2009 at 8:45 pm

    somelll dan cute bangat seh

  9. September 3, 2009 at 8:58 pm

    cha wau mim ya lam – kaf ya wau ta – mim ya wau ta

  10. fadzilah
    September 3, 2009 at 9:00 pm

    cantiknya…jeles pulak..hehehe

  11. September 3, 2009 at 9:45 pm

    Comelnya~
    Alahai~

  12. sis_nita
    September 3, 2009 at 10:01 pm

    so sweet..🙂

  13. September 3, 2009 at 10:06 pm

    cantik lukiasan katun tu..

  14. September 3, 2009 at 10:55 pm

    comeynyerrrr katun2 tuuuuu…..

  15. September 3, 2009 at 11:38 pm

    wahh..cantik..menarik….ko mmg gebooommmm…hehhehe…
    nak free leh??

  16. September 3, 2009 at 11:53 pm

    cute… nyer!!!!

  17. September 4, 2009 at 4:56 am

    alhamdulillah. akhirnya sampai jugak kan.
    banyak kali kangaroo cal ckp en_me takde kat umah..
    tima kaseh =)

  18. September 4, 2009 at 8:38 am

    aaaaa..
    comelnyaaa..comelnya…suker..suker..sukerrrr..
    cutenyaaaa…

  19. September 6, 2009 at 12:33 am

    comelnya organizer… cantik dan kreatif

    akak nak kerrr.. ehehe

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s