Home > Friends > ole ole yg chomeyy

ole ole yg chomeyy

(insert free tshirt from iza the bintang comel)

find non-original hong kong t-shirt

Sebenarnya me sedang tunggu hadiah kemenangan peraduan dari blogger yg lain. Teruja gitu.

(insert iza the bintang chomel)Tapi sungguh tak disangka ~ buah cempedak dah jadi nangka. Semalam me terima bungkusan hadiah. Dari blogger yg comel yg baru pulang dari berwisatawan ke hongkong gitu. Tidak perlu masuk peraduan. Tidak perlu hantar gambar candid. Hantar alamat saja.

Tapi bila me periksa dengan ekawan me, dia bilang tidak asli pula. Yg asli disebelah kanan, contoh dari cafepress. Tapi gasaklah kan. Sebab hadiah ikhlas dari kawan-kawan itu tidak ternilai harganya. Terimakasih daun keladi kepada cek iza yg comel lagi baik hati itu. Jangan serik-serik bagi me hadiah lagi ya.

Alahai.

Categories: Friends
  1. September 7, 2009 at 12:15 pm

    waahh…bestnye dpt oel2~
    yg penting…pemberian tu ikhlas kaaanns=)

    ikhlas ghitewww..

  2. fadzilah
    September 7, 2009 at 12:17 pm

    cantiknya baju..
    yg mana satu cik iza tu..yg baju hijau ke?

    baju ijo larr kot.. cekgu gi larr blog dier kalo nak kenall

  3. September 7, 2009 at 12:28 pm

    tak asli pun tak apa, asalkan en_me tetap asli… ahaks

    tahniah

    ammvoiii maksu, bodek ghitewww..

  4. September 7, 2009 at 12:32 pm

    wah! cantik … cik izah tu yea?

    hehehhhe

    iteww lorr..

  5. September 7, 2009 at 12:35 pm

    k/iza mmg rjn berwisatawan. serOnotnyerr
    en_me pasni kalo nk berwisatawan bgtau larr
    blh bg alamat jgk ekekeke๐Ÿ˜›


    insyaAllah yon..
    ooops chop yon, sebelum ko ke bandung, me nak pantun skit volleee..

    apa diharap padi seberang, padi di malaysia pun banyak ghitewwww.. ehehe

  6. zareda
    September 7, 2009 at 12:37 pm

    en me.. walaupun baju itu tidak original tapi yg penting niat si pemberinya adalah original.. tak gitu?? heheh

    betul betul..

  7. September 7, 2009 at 12:45 pm

    wah~

    best2~

    tunggu ku punya pula~

    =)

    ihihi.. dah lamer tunggu nih..

  8. September 7, 2009 at 12:54 pm

    wah bestnye

    ofcoz bro.. barang free memang bestt

  9. September 7, 2009 at 1:01 pm

    nsb baik muat baju tu…kalo tak muat, antor le ke sini…SAYA PUN NAK JADI JUTAWAN JUGOK!!! hehe…tak da kene mengena…

    iyolarr tewww, ader orang ajak nek motor pon taknak walopun offer sejuta hinggit.. ehehe, memang takdok kene mengene ..

  10. iza
    September 7, 2009 at 1:05 pm

    hahaha memang lah tak asli bang me…kan iza dah cakap ole2 murah2 jer.. :p
    wah sib baik sesuai.. main teka jer..ingat nak bagi saiz S ari tuh๐Ÿ˜€

    ko beli kat hongkong dulu kerr.. hmmm, musykil tawww..
    n thanx teramat jugerrr..

  11. yus
    September 7, 2009 at 1:51 pm

    aduh…
    ingatkan en me nak berehat lepas wat n3 the last tu..
    camner arr boleh salah faham nie…
    dah banyak tertinggal arr pulak nie..

    naper tak letak dlm blogroll ko .. tak dapek me nak nolong one uoolsss.. uhuhu..

  12. September 7, 2009 at 2:25 pm

    nk adiah juge =)

    masuklah peraduannn.. ekeke

  13. September 7, 2009 at 2:59 pm

    en_me…
    ada orang dah dapat baju raya dah tu!!!

    ekeke, ada orang dah jelesszz ghitewww..

  14. September 7, 2009 at 3:07 pm

    salam isnin en_me..
    kerja ke ari ni?

    kl tak cuti .. uhuhu

  15. September 7, 2009 at 4:01 pm

    nak juga

    ko nak watper.. ehehe

  16. September 7, 2009 at 4:01 pm

    Asalkan t-shirt hitam, ckLah tak kisah cap apa, mesti berkenan! Cap ajinomoto pun boleh…

    Seronoknya dapat hadiah…

    akak pakey jubah hitam jerrr.. ehehe

  17. vivavogue
    September 7, 2009 at 4:11 pm

    seronoknya dpt ole2……kat cni blm buat lg tee i love sri lanka….ngeeee

    buatlarr satewww.. leh pos kat me.. jangan akak pos bom tangan sudahlarr erk.. ekeke

  18. September 7, 2009 at 4:34 pm

    yg penting ikhlas kannn..
    mcamana pon free itu bezz…

    tau takperr..

  19. September 7, 2009 at 4:50 pm

    ori ke tak ori yang penting org yg memberinya ikhlas gittew.

    betul tewww abang penyu kanns..

  20. September 7, 2009 at 5:03 pm

    yoshh~ sgt nice kan?

    nice ghitewww..

  21. sis_nita
    September 7, 2009 at 8:31 pm

    en_me tak mo bagikk saya T-Shirt ker..?๐Ÿ˜›

    iyolarr teww..

  22. September 7, 2009 at 9:32 pm

    janji org kasi dan org tu ikhlas kan….beruntung le abg me tew

    ko biler nak kasi me fulakkks.. ekeke

  23. September 7, 2009 at 11:17 pm

    syioknyer ader orang sudi bagi hadiah….

    bukan me sorang jer one uoolsss.. ohoho

  24. September 8, 2009 at 3:00 am

    errr… suka HK

    ahaha.. jauh ko komen..

  25. September 8, 2009 at 6:13 am

    alaaa.. its the thought that counts, kan?๐Ÿ™‚

    absolutely my dear.. kehh

  26. September 8, 2009 at 6:27 am

    hitam itu menawan.๐Ÿ™‚
    selamat berpuasa utk hari ke 18.

    ramai gak pompuan yg nak mamat korea yg putih melepakkk.. agaga

  27. September 9, 2009 at 11:33 am

    i love iza

    ahaha.. akak ina pun dapat jugerr..

  28. September 9, 2009 at 1:44 pm

    walawei lawanyer tee tuh. hehe๐Ÿ™‚
    nak satu!

    lawa kannns.. ko mintakk larr kat tuan dierr

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s