Home > Ho Hum > entri sependek ini punye respon yg banyak

entri sependek ini punye respon yg banyak

September 12, 2009 Leave a comment Go to comments

(insert a cool blog)

a cool blog is hard to find
tesco seri alam

(insert intan izani)Kata akak intan izani yg jelita itu bila pertama kali singgah-singgah jenguk-jenguk dan komen-komen blog me yg ini. Macam pelik dan tidak percaya saja bunyinya.

Alahai.

Categories: Ho Hum
  1. fa
    September 12, 2009 at 7:19 pm

    kerna encik me rajin mengomen di blog orang lain. rite?

  2. September 12, 2009 at 7:44 pm

    memang ramai yang nak komen

  3. September 12, 2009 at 7:45 pm

    pendek takper…jgn pendet..nanti ada yg marah

  4. September 12, 2009 at 7:50 pm

    salam~

    comelnya~

    P/S: en me tak dapat lagi? semua org dah dapat semalam dah en me~
    huhuhu~ zara guna pos express lagi~ T___T

  5. September 12, 2009 at 7:54 pm

    cool…

  6. sis_nita
    September 12, 2009 at 7:54 pm

    pendek tapi padat🙂

  7. September 12, 2009 at 7:58 pm

    Salam en_me,

    Agaknya sebelum nie dok jadi silent reader jer kot… hi.. hi..

  8. zareda
    September 12, 2009 at 8:05 pm

    Dah namanya blog yang cool .. tak gitu en me?

  9. September 12, 2009 at 8:37 pm

    janji beshhH !!

  10. September 12, 2009 at 10:30 pm

    betol kannnnn~~ sgt cool!

  11. September 12, 2009 at 11:24 pm

    komen ini ajelah ye Enchek Me

    Selamat Menyambut Eidul-Fitr untuk Enchek Me, Puan Me dan anak-anak Me
    Semoga gembira di Hari Raya….
    Chewah!

  12. September 13, 2009 at 12:38 am

    salam..
    memang cool betul.. (^__^)

  13. Solehah
    September 13, 2009 at 12:46 am

    simple dan mudah nak difahami..

  14. ain
    September 13, 2009 at 4:22 am

    dah namanya cool blog kannsss???

  15. September 13, 2009 at 4:33 am

    en_me…
    cool blog in the hot summer rain…wah!!!

  16. September 13, 2009 at 10:54 am

    Seeeeedaaaap…kat Giant Pulai ada satu~~ dekat jer ngan tmn u..

  17. September 13, 2009 at 5:28 pm

    giler ramai comment. nak dekat taraf chedet ni. hehe🙂

  18. September 14, 2009 at 4:43 pm

    eh.. eh..eh…. sape tu?

    terima kasih kerana rajin menjenguk blog akak
    akak eh?
    😉

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s